Set 4 Linguri Masurare – Otel Inoxidabil – Rotunde- Kmt Style – 5403943

DESCRIERE PRODUS

 • Set de 4 linguri de masurare special concepute pentru dozarea rapida si practica, exact in cantitatea precisa a ingredientelor necesare in retete
 • Material: otel inoxidabil de calitate, nu rugineste, nu se deformeaza
 • Culoare: gri cromat
 • Model linguri: lingurile au cupa rotunda, semiovala, un maner format dintr-o bara de otel in forma de U. Lingurile sunt prinse cu ajutorul unui inel
 • Dimensiuni:
 • Lingura 1: lungime totala-10,5, diametru cuva-2 cm, lungime maner-7,5 , capacitate-1/4 lingura
 • Lingura 2: lungime totala-11 cm , diametru cuva-2,5 , lungime maner-7, capacitate -1/2 lingura
 • Lingura 3: lungime totala-11,5 cm, diametru cuva-3 cm, lungime maner-7,5 , capacitate: 1 lingurita
 • Lingura 4 : lungime totala- 13 cm, diametru cuva-4,5 , lungime maner-7,5 cm, capacitate – 1 lingura
 • Caracteristici:
 • Reutilizabile
 • Dozarea ingredientelor se face rapid si usor
 • Cu ajutorul lingurilor masurarea se face cu exactitate
 • Durabile si robuste
 • Maner ergonomic
 • Fiecare cupa este marrcata corespunzator in functie de capacitate
 • Dimensiunile sunt calculate pentru o lingura rasa
 • Lingurile sunt stivuibile
 • Curatare: curatarea se poate face manual sau in masina de spalat vase. A nu se utiliza produse si ustensile de curatat abrazive sau corozive
 • Depozitare: depoitarea se face usor, ocupa putin spatiu. Lingurile pot fi agatate in inelul ce le tine impreuna sau in manerul in forma de U
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Lingurile de măsurare din oțel inoxidabil sunt unelte de bucătărie folosite pentru măsurarea exactă a ingredientelor în timpul gătitului sau coacerii, pentru a va asigura ca retetele dumneavoastra ies perfecte de fiecare data
 • Sunt populare datorită durabilității, ușurinței de curățare și rezistenței la pete și rugină. Iată câteva caracteristici cheie și utilizări ale lingurilor de măsurare din oțel
 1. Material: lingurile de măsurare din oțel inoxidabil sunt de obicei fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Acest material este cunoscut pentru rezistența sa, rezistența la coroziune și longevitate.
 2. Precizie: lingurile de măsurare vin în diferite dimensiuni, cum ar fi linguri, lingurițe și fracțiuni de lingurițe (de exemplu, 1/2 linguriță, 1/4 linguriță). Sunt concepute pentru a oferi măsurători precise atât pentru ingredientele uscate, cât și pentru cele lichide. Ușor de curățat: oțelul inoxidabil nu este reactiv și ușor de curățat, ceea ce face ca aceste linguri de măsurare să fie sigure pentru mașina de spălat vase. Acest lucru asigură că rămân igienice și lipsite de mirosuri sau arome persistente.
 3. Durabilitate: lingurile de măsurare din oțel inoxidabil sunt construite pentru a rezista și sunt mai puțin probabil să se îndoaie, să se rupă sau să se corodeze în timp, în comparație cu alternativele din plastic sau lemn.
 4. Măsurători ștanțate sau gravate: Multe linguri de măsurare din oțel inoxidabil au marcajele de măsurare ștanțate sau gravate pe mânere. Acest lucru asigură că marcajele nu se vor estompa sau nu se vor uza cu timpul și utilizarea.
 5. Design de cuib: Pentru a economisi spațiu în sertarul din bucătărie, multe seturi de linguri de măsurare au un design de cuib, în care lingurile pot fi stivuite frumos împreună când nu sunt folosite.
 6. Suport magnetic sau inel: Unele seturi includ o bandă magnetică sau un suport pentru inel care ține lingurile de măsurare împreună și le face ușor de depozitat și accesat. Versatilitate: lingurile de măsurare din oțel inoxidabil sunt potrivite pentru măsurarea unei game largi de ingrediente, inclusiv ingrediente uscate precum făina și zahărul, precum și lichide precum uleiul și extractul de vanilie.
 7. Igienic: oțelul inoxidabil este un material igienic care nu absoarbe mirosuri sau arome, ceea ce înseamnă că lingurile tale de măsurat nu vor transfera niciun gust nedorit ingredientelor tale.
 • Când utilizați linguri de măsurare din oțel inoxidabil, este esențial să nivelați ingredientele uscate, cum ar fi făina sau zahărul, pentru a asigura măsurători precise. În plus, atunci când măsurați lichide, asigurați-vă că meniscul (curba din partea superioară a lichidului) se aliniază cu marcajul de măsurare pentru măsurători precise ale lichidului.
 • ​Setul de instrumente de măsurare este util atat pentru brutarii începători până la cel mai avansat patiser. Lingurile sunt bine rotunjite, așa că este puțin probabil ca măsurile lichide să curga, iar culegerea, chiar și a ingredientelor tari și uscate nu este problematică.
 • Aceste linguri care pot fi spălate în mașină de spălat vase sunt dotate cu un inel care permite ca toate piesele  să fie intr-un singur loc si sa se stivuiasca una in alta

INTRETINEREA USTENSILELOR DIN OTEL INOXIDABIL

 • Întreținerea ustensilelor de bucătărie din oțel inoxidabil este esențială pentru a menține aspectul și durabilitatea acestora. Iată câteva sfaturi pentru îngrijirea ustensilelor de bucătărie din oțel inoxidabil:
 1. Curățare regulată: După fiecare utilizare, spălați ustensilele de bucătărie din oțel inoxidabil cu apă caldă și detergent neutru. Folosiți o cârpă moale sau o perie pentru a le curăța. Evitați să folosiți bureți abrazivi sau produse de curățat agresive, deoarece acestea pot provoca zgârieturi sau deteriorări ale suprafeței.
 2. Uscare imediată: După spălare, ștergeți ustensilele de bucătărie din oțel inoxidabil cu un prosop curat și moale sau cu un șervet de hârtie. Acest lucru va preveni apariția petelor de apă sau a petelor.
 3. Evitați contactul cu sare: Sarea poate provoca pete sau coroziune pe suprafețele din oțel inoxidabil. Dacă utilizați sare în gătit, evitați să lăsați ustensilele de bucătărie să vină în contact direct cu sare sau să lăsați alimentele să stea în contact prelungit cu sare pe suprafețele de oțel inoxidabil.
 4. Îndepărtați petele și urmele de apă: Dacă observați pete sau urme de apă pe ustensilele de bucătărie din oțel inoxidabil, puteți utiliza o pastă făcută din bicarbonat de sodiu și apă sau oțet alb pentru a le îndepărta. Frecați ușor petele cu această pastă, apoi clătiți și uscați.
 5. Preveniți coroziunea: Pentru a preveni coroziunea, evitați să lăsați ustensilele de bucătărie din oțel inoxidabil să stea în contact cu apă sau lichide acide (cum ar fi zeama de lămâie sau oțetul) pentru perioade îndelungate. Clătiți-le și uscați-le imediat după utilizare.
 6. Polizare periodică: Dacă doriți să păstrați strălucirea originală a ustensilelor de bucătărie din oțel inoxidabil, puteți folosi un polizor special pentru oțel inoxidabil pentru a le reda luciul. Urmați instrucțiunile de pe ambalajul produsului.
 7. Nu lăsați alimentele să se ardă: Evitați să lăsați alimentele să se ardă sau să se lipească de ustensilele de bucătărie din oțel inoxidabil, deoarece aceasta poate lăsa pete sau deteriora suprafața.
 8. Depozitare corespunzătoare: Stocați ustensilele de bucătărie din oțel inoxidabil într-un loc uscat și bine ventilat pentru a preveni acumularea de umiditate.
 • Urmând aceste sfaturi simple de îngrijire, puteți menține ustensilele de bucătărie din oțel inoxidabil în stare bună și aspectuos pentru mulți ani.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8435545739436
ORIGINE:
CHINA
Culoare:
Cupru
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17987
12,90 RON
in stoc
Pretul in puncte: 26 point
Puncte premiu: 1 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Lingurile de măsurare din oțel inoxidabil sunt unelte de bucătărie folosite pentru măsurarea exactă a ingredientelor în timpul gătitului sau coacerii, pentru a va asigura ca retetele dumneavoastra ies perfecte de fiecare data. Sunt populare datorită durabilității, ușurinței de curățare și rezistenței la pete și rugină.Setul de instrumente de măsurare este util atat pentru brutarii începători până la cel mai avansat patiser. Lingurile sunt bine rotunjite, așa că este puțin probabil ca măsurile lichide să curga, iar culegerea, chiar și a ingredientelor tari și uscate nu este problematică.Aceste linguri care pot fi spălate în mașină de spălat vase sunt dotate cu un inel care permite ca toate piesele  să fie intr-un singur loc si sa se stivuiasca una in alta
GTINEAN 8435545739436 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.