+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Set 10 Decupatoare Piston - Cifre - Plastic - Viva Z - T0100132

DESCRIERE PRODUS:

 • Set decupatoare cu piton cu cifre 
 • Material: poliproprilena si plastic de inalta calitate 
 • Numar decupatoare set:10 - 0-9 
 • Model decupatoare: cu piston
 • Culoare: alb -verde
 • Dimensiuni:
 • Inaltime: 3,5 cm 
 • Diametru decupator: 2 cm
 • Caracteristici:
 • Reutilizabile
 • Durabile
 • Usor de folosit 
 • Suprafata antiaderenta
 • Eliberare usoara 
 • Curatare: cufratarea se face manual 
 • Tara de origine: China

UTILIZARE PRODUS:

 • Decupatoarele cu piston pentru numere sunt instrumente speciale folosite pentru a decupa sau marca numere din diferite materiale, cum ar fi aluatul, fondantul sau argila.
 • Aceste decupatoare sunt prevăzute cu forme de cifre sau litere, iar prin apăsarea pistonului, puteți crea numere precise și uniforme pentru diverse proiecte creative, cum ar fi decorarea torturilor, prăjiturilor sau a altor produse de patiserie.
 • Iată câteva informații despre decupatoarele cu piston pentru numere:
 1. Utilizare: Decupatoarele cu piston pentru numere sunt utilizate pentru a crea numere individuale pe diferite produse de cofetărie sau patiserie. Acestea pot fi folosite pentru a adăuga aniversări, cifre de vârstă sau alte mesaje numerice.

 2. Materiale: Decupatoarele cu piston pentru numere sunt de obicei fabricate din materiale rezistente la alimente, cum ar fi plasticul sau metalul de calitate alimentară. Acest lucru asigură siguranța alimentară a numelor create.

 3. Varietate de Mărimi: Aceste decupatoare pot veni în diferite dimensiuni și stiluri de cifre sau litere. Asigurați-vă că alegeți decupatoare care corespund dimensiunii și fontului pe care îl doriți pentru proiectul dvs.

 4. Mod de Utilizare: În general, decupatoarele cu piston funcționează prin apăsarea pistonului pentru a tăia numărul dorit în materialul ales. După tăiere, puteți elibera ușor numărul din decupator.

 5. Curățare și Întreținere: După fiecare utilizare, spălați decupatorul cu apă caldă și săpun pentru a îndepărta reziduurile. Asigurați-vă că ați curățat bine toate părțile, inclusiv pistonul. Dacă decupatorul are părți detasabile, verificați dacă acestea pot fi curățate ușor.

 6. Uleiare: Pentru a preveni lipirea aluatului sau a fondantului în timpul decupării, puteți unge ușor interiorul decupatorului cu puțin ulei sau unt înainte de a-l utiliza.

 7. Depozitare: Depozitați decupatorul într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina directă a soarelui și de umiditate.

 8. Test Prealabil: Înainte de a utiliza decupatorul pentru proiectul principal, puteți efectua un test pe o bucată mică de material pentru a vă asigura că obțineți rezultatul dorit.

 • Decupatoarele cu piston pentru numere sunt instrumente utile pentru a crea decoruri personalizate și profesionale pentru produsele de cofetărie sau patiserie.
 • Setul de 10 cifre te va ajuta sa creezi cu usurinta mesaje si decoruri  perfecte pentru torturi si prajituri ce vor impresiona
 • Pot fi folosite pentru toate tipurile de pasta de zahar, fondant sau martipan
 • Usor de utilizat – Setul de  cifre are un arc interior ce face ca  cifrele sa poata fi scoase cu o singura apasare.
 • Usor de curatat – se spala cu apa calda si se lasa sa se usuce
 • Marginile rotunjite le fac perfecte de a fi folosite in siguranta si de copii. Distractia si buna dispozitie vor fi garantate
 • Sunt jucarii ideale pentru copii -se pot folosi si in scopuri nealimentare cu plasteline modelatoare, lut si argile. Copiii le pot folosii si ca stampile
 • Setul de  cifre este ideal pentru a decora torturi aniversare, torturi tematice, torturi si prajituri pentru revelion, briose, biscuit
 • Sunt o idee grozava de cadou pentru toti pasionatii de cofetarie si patiserie
 • Seturile de decupatoare cifre va permit sa creati decoratiuni cu aspect natural. Sunt grozave pentru a crea modele mici pe prajituri, mesaje sau urari.

MOD UTILIZARE DECUPATOARE CU PISTON CIFRE

 1. Pe o suprafata dreapta si tare intindeti pasta de zahar/aluatul (nelipicios) intr-un strat de 2-3 mm.
 2. Tinand din exterior decupatorul plasati-l pe suprafata pastei si apasati-l pana cand atinge suprafata de sub pasta.Rasuciti usor intr-o parte si alta pentru a avea o taietura curata,exacta.
 3. Apasati partea de sus a decupatorului in jos.
 4. Ridicati decupatorul 5 cm deasupra suprafetei si presati ejectorul ( pistonul) pentru a elibera litera decupata

INTRETINERE DECUPATOARE CU PISTON 

 • Întreținerea decupatoarelor cu piston este esențială pentru a vă asigura că aceste instrumente rămân în stare bună de funcționare și de igienă. Iată câteva sfaturi pentru întreținerea corectă a decupatoarelor cu piston:
 1. Curățare Imediată După Utilizare:

  • După fiecare utilizare, curățați decupatorul cu piston cât mai curând posibil. Acest lucru va ajuta la îndepărtarea reziduurilor alimentare înainte ca acestea să devină mai greu de îndepărtat.
 2. Dezasamblare (dacă este posibil):

  • Dacă decupatorul cu piston are părți detasabile, cum ar fi pistonul sau alte componente, îndepărtați-le înainte de curățare. Aceasta vă permite să curățați fiecare parte în mod corespunzător.
 3. Curățare Cu Apă Caldă și Săpun:

  • Utilizați apă caldă și săpun pentru a curăța fiecare parte a decupatorului cu piston. Puteți folosi o perie de vase sau o cârpă moale pentru a îndepărta reziduurile.
 4. Evitați Tocirea sau Zgârierea:

  • Evitați să utilizați instrumente abrazive sau aspre pentru a curăța decupatorul, deoarece acestea pot zgâria sau deteriora suprafața.
 5. Dezinfectație Ocazională:

  • Pentru o igienă corespunzătoare, puteți dezinfecta decupatorul cu un amestec de apă și oțet alb sau cu o soluție de dezinfectant pentru alimente. Clătiți bine după dezinfectare.
 6. Uscare Corespunzătoare:

  • După curățare, asigurați-vă că fiecare parte a decupatorului cu piston este complet uscată înainte de a-l asambla sau depozita. Puteți folosi un prosop curat sau lăsați componentele să se usuce la aer.
 7. Depozitare Corectă:

  • Depozitați decupatoarele cu piston într-un loc uscat și răcoros, departe de umiditate sau căldură excesivă. Dacă au cutii de depozitare, utilizați-le pentru a proteja instrumentele de praf și murdărie.
 8. Verificare a Defectelor:

  • Verificați decupatoarele cu piston în mod regulat pentru orice defecte sau semne de uzură. Dacă observați componente deteriorate, este posibil să fie necesar să înlocuiți sau să reparați decupatorul.
 • Respectând aceste sfaturi de întreținere, puteți păstra decupatoarele cu piston în condiții bune pentru a le putea utiliza în bucătărie cu succes și pentru a asigura igiena corespunzătoare.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6916030101324
ORIGINE:
CHINA
Material:
Plastic
Model:
Litere
Tip Decupator:
Cu Piston
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17857
24,90 RON
in stoc
Pretul in puncte: 50 point
Puncte premiu: 1 point
+
Set de  10 cifre usor de folosit, ideale pentru a decora torturi si prajituri aniversare, tematice sau de revelion. Cu ajutorul lor veti crea pe torturi mesaje si urari sugestive. Ideale ca jucarii pentru copii, sigure de folosit.Decupatoarele cu piston pentru numere sunt utilizate pentru a crea numere individuale pe diferite produse de cofetărie sau patiserie. Acestea pot fi folosite pentru a adăuga aniversări, cifre de vârstă sau alte mesaje numerice.
GTINEAN 6916030101324 ORIGINECHINA MaterialPlastic ModelLitere Tip DecupatorCu Piston
Bannerul Tau Aici
Produse stoc limitat