Mei Gui Hau Cha – Ceai De Trandafir – 50 Grame

DESCRIERE PRODUS

 • Ceai de tradafir
 • Ambalaj: borcan de plastic cu capac cu filet
 • Gramaj: 50 de grame
 • Formă de prezentare: muguri uscați de trandafir
 • Termen de valabilitate: 1 an de la data fabricației. A se consuma înainte de data înscrisă pe ambalaj
 • Depozitare: produsul se va depozita în ambalaje ermetic închise, în spații curate, răcoroase, întunecate, ferite de razele soarelui și surse de căldură
 • Țara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • 100% muguri uscați de trandafir

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GRAME

 • Energie: 0 kJ/ 0 kcal
 • Grăsimi: 0 grame
 • Acizi grași saturați: 0 grame
 • Carbohidrați: 4 grame
 • Zaharuri: 0 grame
 • Proteine: 0 grame
 • Sare: 0.03 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Pe lângă faptul că este o băutură foarte gustoasă, ceaiul de trandafiri prezintă și numeroase beneficii asupra sănătății
 • Ceaiurile cu trandafiri pot fi găsite fie sub formă de boboci de trandafiri, petale de trandafiri, fie în combinație cu bucăți de fructe, ceea ce sporește numărul de compuși benefici și îmbogățește și mai mult aroma ceaiului.
 • Ceaiul din petale de trandafir calmează durerile din gât, desfundă nasul, uşurând respiraţia, şi reduce simptomele neplăcute ale gripei, răcelii, guturaiului sau alte infecţii respiratorii, datorită conţinutului ridicat de vitamina C.
 • Ceaiul cu trandafiri ne ajută să eliminăm fluidele în exces. Efectele fenomenului acumulării de lichid în exces sunt, pe cât de neplăcute, pe atât de inestetice. Degete umflate, picioare care nu ne mai încap în pantofi, celulita și o stare de disconfort permanent
 • Petalele de trandafiri se folosesc de ceva timp și pentru contribuția lor la eliminarea lichidului în exces din organism. În plus, ceaiurile cu trandafiri pot grăbi eliminarea toxinelor prin rinichi.
 • Dacă va confruntaţi cu dureri de cap sau insomnie, ceaiul de trandafir este un remediu la îndemână, contribuind la reducerea nivelului hormonilor de stres. Poate fi util pentru cei care suferă de sindromul oboselii cronice şi nervozitate.
 • Infuziile din petale de trandafir sunt recomandate femeilor cu menstruaţii neregulate sau care se confruntă cu problema infertilităţii, ajutând totodată la calmarea crampelor cauzate de dismenoree.
 • Ceaiul cu trandafiri prezintă efecte benefice asupra sistemului nervos. Dacă te confrunți cu episoade de insomnie, depresie sau oboseală, prepara-ți cate o ceașcă de ceai cu trandafiri.
 • Ideal este să consumi o ceașcă de ceai cu trandafiri atunci când ajungi seara acasă, pentru că acest sortiment de ceai contribuie la echilibrarea nivelului hormonilor responsabili de gestionarea stresului. Proprietățile relaxante ale ceaiului cu trandafiri îl transformă în băutura ideala pe care să o consumi seara pentru a-ți asigura un somn liniștit și odihnitor
 • În plus, ceaiul de trandafiri poate ajuta în tratarea dereglărilor endocrine, este hepatoprotector şi ajută în prevenirea bolilor sistemului digestiv, restabilind numărul culturilor bacteriene sănătoase din intestine.
 • Mai mult, ceaiul de trandafiri curăță vezica urinară şi combate balonarea şi constipaţia.
 • Folosit în uz extern, ceaiul de trandafiri micşorează porii dilatati, reglează nivelul de sebum, hidratează tenul şi ajută la eliminarea neplacutelor puncte negre.
 • Prepararea ceaiului de trandafiri este simplă. Puteţi utiliza petale uscate, petale proaspete sau muguri
 • Lăsaţi amestecul cel puţin 10 minute la infuzat. Petalele de trandafir sunt bogate în polifenoli, precum şi o gama largă de alţi antioxidanţi, având un rol important în prevenirea bolilor cardiovasculare şi a osteoporozei.
 • În sezonul cald, ceaiul de trandafiri poate fi consumat şi rece, de la frigider, iar pentru a-i oferi un plus de savoare poate fi servit în combinaţie cu lămâie şi mentă.

SATISFACȚIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clienților noștri a unei experiențe 100% satisfăcătoare este prioritatea noastră principală. La rubrica “ IMPRESII ȘI COMENTARII” simțiți-vă liberi să ne transmiteți impresiile și experiențele , atât pozitive cât și negative, pe care le-ați avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

16207
24,97 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 50 point
Puncte premiu: 1 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Pe lângă faptul că este o băutură foarte gustoasă, ceaiul de trandafiri prezintă și numeroase beneficii asupra sănătății. Ceaiurile cu trandafiri pot fi găsite fie sub formă de boboci de trandafiri, petale de trandafiri, fie în combinație cu bucăți de fructe.
Promotii
Lista completa a promotiilor
Produse stoc limitat
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul