+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

MAXIM`S ROSII DECOJITE INTREGI 400G (maxim3)

Produsul se vinde in limita a 3 bucati/comanda

MAXIM`S ROSII DECOJITE INTREGI 400G

Roșiile decojite întregi, indiferent de marcă, precum "Maxim's Roșii Decojite Intregi 400g," au unele avantaje în bucătărie datorită modului în care sunt pregătite și ambalate. Iată câteva dintre aceste avantaje:

  1. Convenientă: Roșiile decojite întregi vin deja pregătite, curățate de coajă și tăiate în bucăți sau întregi, ceea ce face procesul de gătire mult mai rapid și mai ușor.

  2. Timp de gătire redus: Datorită pregătirii prealabile a roșiilor, timpul de gătire pentru rețetele care folosesc acestea este semnificativ redus. Nu trebuie să vă ocupați de decojirea sau de tăierea roșiilor, ceea ce economisește timp și efort.

  3. Consistență în calitate: Roșiile decojite întregi sunt ambalate în cutie sau conservă, ceea ce ajută la menținerea lor la calitate constantă pe termen lung. Aceasta înseamnă că aveți mereu acces la roșii proaspete pentru gătit, indiferent de sezon.

  4. Versatilitate: Aceste roșii pot fi folosite într-o varietate de rețete culinare, cum ar fi sosuri pentru paste, ciorbe, supe, ragu, pizza, curry, tocană și multe altele. Sunt un ingredient versatil care se potrivește multor preparate.

  5. Gust consistent: Datorită procesului de decojire și tăiere controlat înainte de ambalare, gustul roșiilor decojite întregi este adesea mai uniform și mai consistent în comparație cu roșiile proaspete care pot varia în textură și gust.

  6. Disponibilitate pe tot parcursul anului: Roșiile decojite întregi sunt disponibile pe tot parcursul anului, ceea ce înseamnă că puteți pregăti rețetele dvs. preferate cu roșii proaspete în orice moment, indiferent de sezon.

  7. Preț accesibil: Acestea sunt, de obicei, mai accesibile din punct de vedere financiar decât roșiile proaspete, iar costul lor poate fi mai stabil în funcție de sezon.

În concluzie, roșiile decojite întregi sunt o opțiune convenabilă și versatilă pentru gătit, care poate economisi timp și efort în bucătărie. Acestea sunt disponibile în mai multe mărci și dimensiuni de ambalare și pot fi folosite într-o varietate de preparate culinare.

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18030
2,98 RON / Cutie
in stoc
Pretul in puncte: 6 points
+
.