Iacomi - Otet Din Mere – Aciditate 50 g/l - 500 Mililitri (maxim 2buc)

Produsul se vinde in limita a 2buc/comanda

DESCRIERE PRODUS

 • Otet obtinut din mere prin metoda clasica de fermentare naturala. Este un produs recomandat in orice tip de salata
 • Ambalaj: sticla de plastic cu capac
 • Gramaj: 500 mililitri
 • Aciditate: 50g /litru
 • Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei. A se consuma inainte de data inscriptionata pe amabalaj
 • Depozitare: produsul se va depozita in ambalaje ermetic inchise, in spatii curate, racoroase, cu umiditate controlata, ferite de razele soarelui sau alte surse de caldura
 • Tara de origine: Romania
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE  

 • Apa 
 • Mere

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Energie: 79,02 kj / 18,8 kcal
 • Grasimi: 0 grame
 • Grasimi saturate: 0 grame
 • Carbohidrati: 4,45 grame
 • Zaharuri: 0,03 grame
 • Proteine: 0,28 grame
 • Sare: 0,01 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Oțetul de mere este un produs obținut prin fermentarea sucului de mere sau a cidrului, iar acesta este un ingredient versatil și sănătos folosit în bucătărie și în îngrijirea personală.

Iată câteva informații utile despre oțetul de mere:

 1. Compoziție și Nutrienți: Oțetul de mere este bogat în acizi organici, în special acid acetic, și conține enzime, bacterii probiotice și antioxidanți. De asemenea, poate conține vitamine precum vitamina C și minerale precum potasiu.

 2. Utilizare în Bucătărie:

  • Dressing pentru salate: Oțetul de mere poate fi folosit ca un ingredient principal în dressingurile pentru salate, adăugând o notă acidă și aromă plăcută.
  • Marinade: Este ideal pentru a marinarea cărnii sau a legumelor, deoarece acidul ajută la înmuierea și aromatizarea acestora.
  • Conserve: Se poate folosi în procesul de conservare a legumelor și a altor alimente.
 3. Beneficii pentru Sănătate:

  • Controlul greutății: Consumul moderat de oțet de mere poate ajuta la controlul greutății prin reducerea apetitului și creșterea senzației de sațietate.
  • Glicemie: Unii oameni utilizează oțetul de mere pentru a ajuta la controlul nivelului de zahăr din sânge. Totuși, este important să consultați un profesionist medical înainte de a-l utiliza în acest scop.
  • Digestie: Oțetul de mere poate ajuta la stimularea digestiei și la ameliorarea problemelor digestive minore.
 4. Utilizare în Îngrijirea Personală:

  • Pentru păr: Oțetul de mere diluat poate fi folosit ca un balsam natural pentru păr, ajutând la strălucire și la eliminarea reziduurilor de produse din păr.
  • Pentru piele: Se poate utiliza pentru a calma iritațiile pielii, în special în caz de arsuri minore sau înțepături de insecte.
  • Igienă orală: Poate fi folosit pentru clătirea gurii, dar diluat în apă, pentru a ajuta la menținerea igienei orale și a unei respirații proaspete.
 5. Alegerea Oțetului de Mere: Optați pentru oțet de mere nepasteurizat și cu "mamă de oțet" pentru a beneficia de toate proprietățile sale benefice. Acesta este un sediment natural de bacterii benefice și enzime care se găsește în oțetul de mere nepasteurizat.

 • Este important să utilizați oțet de mere în mod responsabil și cu moderatie, deoarece acidul acetic poate fi iritant pentru stomac și poate afecta smalțul dinților.
 • Dacă aveți întrebări despre utilizarea oțetului de mere în dieta sau în îngrijirea personală, este întotdeauna recomandat să consultați un profesionist medical sau un specialist în nutriție.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

AN

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 5104522090039
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18047
2,60 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 6 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Oțetul de mere este un produs obținut prin fermentarea sucului de mere sau a cidrului, iar acesta este un ingredient versatil și sănătos folosit în bucătărie și în îngrijirea personală. Oțetul de mere poate fi folosit ca un ingredient principal în dressingurile pentru salate, adăugând o notă acidă și aromă plăcută. Este ideal pentru a marinarea cărnii sau a legumelor, deoarece acidul ajută la înmuierea și aromatizarea acestora.Se poate folosi în procesul de conservare a legumelor și a altor alimente.
GTINEAN 5104522090039
Brandul zilei
.