+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Forma Mousse - Otel Inoxidabil Model Inima - A-06113

DESCRIERE PRODUS

 • Forma pentru redalizarea mousseului, in forma de inima 
 • Material: otel inoxidabil alimentar, de inalta calitate, non- toxic, nu rugineste si nu se deformeaza
 • Model decupatoare:
 • Dimensiuni:
 • Lungime:  8 cm
 • Latime: 7,5 cm
 • Inaltime: 6 cm
 • Caracteristici:
 • Margini rotunjite – nu exista riscul de ranire in timpul utilizari
 • Usor de utilizat
 • Curatare manuala
 • Durabil
 • Reutilizabil
 • Curatare: se face usor, cu apa si detergent. Nu se recomanda curatarea cu produse abrazive
 • Rezistenta termica: rezistente atat la temperaturi scazute cat si la temperaturi ridicate - 18 - +240 grade Celsius
 • Tara de origine:China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

UTILIZARE PRODUS

 • Decupatorul de prăjituri din inox în formă de inimă este un instrument util în bucătărie pentru a crea prăjituri, biscuiți și alte deserturi în formă de inimă.
 • Decupatorul este confecționat din inox, ceea ce îl face durabil și ușor de curățat după utilizare.
 • Forma de inimă a decupatorului este perfectă pentru a crea prăjituri deosebite pentru ocazii romantice, precum Ziua Îndrăgostiților, aniversări sau alte evenimente speciale. Aceasta adaugă un element de dragoste și afecțiune la deserturile dvs. făcându-le mai atrăgătoare vizual.
 • Decupatorul de prăjituri din inox în formă de inimă este ușor de utilizat,  vă ajuta să tăiați prăjiturile într-un mod precis și uniform.
 • Decupatorul de prajituri poate fi folosit pe o varietate de aluaturi și poate fi combinat cu diverse tipuri de topping-uri, glazuri sau decoruri.
 • Decupatorul de prăjituri în formă de inimă este un instrument indispensabil în bucătăria oricărei persoane care dorește să creeze prăjituri și deserturi deosebite, care să impresioneze vizual și să ofere o experiență gustativă plăcută.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518061137
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

11270
7,04 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 15 points
+
Decupatorul de prăjituri din inox în formă de inimă este un instrument util în bucătărie pentru a crea prăjituri, biscuiți și alte deserturi în formă de inimă.
GTINEAN 2015518061137
Bannerul Tau Aici
Produse stoc limitat