+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Duza Umplere Mare - Varf Subtire- 9 CM - Gogosi & Briose

DESCRIERE PRODUS

 • Duza umplere briose sau gogosi este o duza de injectat umpluturi in diverse produse culinare
 • Material: otel inoxidabil de inalta calitate alimentara, nu rugineste, nu se deformeaza
 • Dimensiuni:
 • Lungime- 9,0 cm
 • Lungime varf: 4 cm 
 • Diametru gaura inferioara- 2,2 cm
 • Diametru gaura superioara-  0,7 cm x 0,3 cm 
 • Caracteristici: 
 • Reutilizabila
 • Creata dintr-o singura bucata 
 • Varf subtire - ideal pentru umpluturi fine
 • Potrivita pentru orice dimensiune de punga pos 
 • Curatare: curatarea se face manual.A nu se utiliza produse sau ustensile abrazive sau ascutite, in procesul de curatare
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Duza de umplere  este un instrument specializat folosit în coacere și decorarea torturilor.
 • Este conceputa pentru a ajuta la diferite preparate de patiserie și desert, în special pentru umplerea produselor de patiserie, gogoși, cupcakes sau alte produse de patiserie.
 • Duza este proiectata pentru utilizare in bucatariile profesionale dar si in bucatariile casnice
 • Acest tip de duza este conceput pentru a injecta umpluturi, cum ar fi conserve de fructe, cremă, smântână sau alte umpluturi dulci sau sărate, în produse de copt, cum ar fi gogoși, eclere sau cupcakes.
 • Vă permite să creați o cavitate sau un buzunar în aluat și să-l umpleți cu umplutura dorită. Acest lucru poate adăuga o explozie de aromă și umiditate produselor tale de copt.
 • Doza de umplere este confectionata din otel inoxidabil, nu va absorbi mirosuri sau bacterii. Oțelul inoxidabil este o alegere populară pentru vârfurile de patiserie, deoarece este durabil, ușor de curățat și rezistent la rugină și coroziune.
 • Pentru a utiliza o duza de umplere ,o  atașați la o pungă de patiserie, umpleți punga cu umplutura aleasă, introduceți vârful în produsul copt și strângeți ușor umplutura în interior. Designul vârfului asigură distribuirea uniformă a umpluturii în tot aluatul.
 • Când selectați o duza de umplere, luați în considerare dimensiunea și forma vârfului, precum și tipul de produse de patiserie pe care intenționați să le faceți, deoarece acești factori pot afecta rezultatele.
 • În plus, asigurați-vă că curățați bine vârful după utilizare pentru a-i menține calitatea și igiena.
 • Se pot atasa la toate tipurile de pungi pos
 • Usor de pastrat si de utilizat , foarte rezistenata la coroziune
 • Se potrivesc tuturor tipurilor de posuri
 • În general, o duza de umplere din oțel inoxidabil  este un instrument valoros pentru brutarii și patiserii care doresc să-și ducă creațiile de patiserie și deserturi la următorul nivel, adăugând umpluturi delicioase la deliciile lor.

INTRETINERE USTENSILELOR DIN OTEL INOXIDABIL 

 • Întreținerea ustensilelor din oțel inoxidabil este importantă pentru a le păstra aspectul și funcționalitatea pe termen lung. Iată câteva sfaturi pentru întreținerea corectă a acestor ustensile:
 1. Curățare regulată: Spălați ustensilele din oțel inoxidabil după fiecare utilizare. Utilizați apă caldă și săpun de vase pentru a le curăța. Dacă sunt pete sau reziduuri persistente, puteți folosi o perie moale sau o cârpă non-abrazivă pentru a le îndepărta.

 2. Ustensile de curățat blânde: Evitați să utilizați bureți abrazivi sau perii aspre pentru curățarea ustensilelor din oțel inoxidabil, deoarece acestea pot zgâria suprafața.

 3. Uscare imediată: După spălare, uscați ustensilele cu o cârpă moale pentru a preveni formarea petelor de apă și pentru a le menține strălucitoare.

 4. Evitați clorul și substanțele chimice agresive: Nu folosiți produse de curățare care conțin clor sau substanțe chimice agresive pentru curățarea ustensilelor din oțel inoxidabil, deoarece acestea pot deteriora suprafața și pot provoca pete sau coroziune.

 5. Pentru pete persistente: Dacă observați pete sau decolorări pe ustensile, puteți utiliza o pastă făcută din bicarbonat de sodiu și apă sau oțet pentru a le curăța. Aplicați pasta pe zona afectată, lăsați-o să acționeze timp de câteva minute, apoi clătiți și ștergeți.

 6. Evitați să lăsați alimentele să se usuce: Dacă lăsați mâncarea sau reziduurile de alimente să se usuce pe ustensile, acestea pot deveni mai greu de îndepărtat. Încercați să clătiți sau să curățați ustensilele imediat după utilizare.

 7. Pastrare corespunzătoare: Dacă păstrați ustensilele din oțel inoxidabil într-un mediu umed sau în contact cu alte metale, acest lucru poate cauza coroziune. Asigurați-vă că sunt uscate înainte de a le depozita și evitați contactul cu alte metale, dacă este posibil.

 8. Verificați instrucțiunile producătorului: Ustensilele din oțel inoxidabil pot avea cerințe specifice de îngrijire, așa că verificați întotdeauna instrucțiunile producătorului pentru recomandări specifice pentru fiecare produs.

 • Dacă urmați aceste sfaturi simple de întreținere, ustensilele din oțel inoxidabil ar trebui să rămână frumoase și funcționale pentru o perioadă îndelungată de timp.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

11772
7,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 15 points
+
Duza de umplere din inox ideala pentru umplerea gogosilor, brioselor, prajiturilor. Usor de folosit, durabile, refolosibile. Deserturile cu umpluturi vor deveni favoritele familiei dumneavoastra.  În general, o duza de umplere din oțel inoxidabil  este un instrument valoros pentru brutarii și patiserii care doresc să-și ducă creațiile de patiserie și deserturi la următorul nivel, adăugând umpluturi delicioase la deliciile lor.