Dr. Oetker – Drojdie Uscata – Plic – 7 Grame

DESCRIERE PRODUS

 • Dr Oetker drojdie uscata este un produs natural ce ajuta la cresterea si afanarea aluaturilor de brutarie, patiserie si cofetarie
 • Ambalaj: plic din folie de aluminiu
 • Gramaj: 7 grame
 • Dozaj: 7 grame pentru 500 grame faina
 • Echivalenta drojdie proaspata: 7 grame de drojdie uscata echivaleaza cu 25 de grame de drojdie proaspata
 • Ambalat in atmosfera protectoare
 • Produs obtinut prin process de deshidratare
 • Mijloc de afanare biologic
 • Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei.A se consuma pana la data inscrisa pe ambalaj
 • Depozitare: a se depozita in locuri uscate, intunecoase, racoroase ferite de razele soarelui si alte surse de caldura
 • Producator: Dr Oetker
 • Tara de origine: Romania
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Drojdie de panificatie uscata
 • Emulsifiant monostearat de sorbitan

UTILIZARE PRODUS

 • Toata lumea iubeste painea facuta in casa, cozonacii pufosi si gogosile delicioase
 • Drojdia de la Dr. Oetker va ajuta sa pregatiti taoate aceste delicii rapid si usor
 • Drojdia Dr. Oetker uscata este indicata pentru toate sortimentele de pâine albă, prăjituri şi delicatese
 • Drojdia uscata este un produs natural ce ajută la creşterea şi afânarea aluaturilor
 • Prin fermentația alcoolică produsă de drojdie se formează dioxidul de carbon care afânează aluatul (fenomenul de dospire)
 • Alcoolul format se evaporă în timpul coacerii
 • Drojdia uscată se amestecă direct cu făina fără să mai fie nevoie  de perioada de crestere sau chiar de frământare
 • Drojdia instant nu se utilizează în același mod ca și drojdia proaspătă, nu necesita dizolvare ci se amestecă cu făina și se continuă frământarea
 • Avantajul drojdiei uscate este ca poate fi pastrata pentru o perioada lunga de timp fara sa-si piarda proprietatile
 • Drojdia uscata se utilizeaza usor:
 • Faina cernuta se amesteca cu drojdia. Restul ingedientelor se adauga conform retetei
 • Dupa pregatire, aluatul se lasa la crescut pana isi maeste vizibil volumul
 • La aluaturile cu multe ingrediente, ca cozonacul, se amesteca intai drojdia cu faina si se lasa 15 minute , dupa care se adauga restul de ingrediente
 • Drojdia uscata Dr Oetker poate fi folosita atat de bucatarii profesionisti, dar si de cei amatori, de fiecare data cu rezultate garantate

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Dumitra M
31/05/2023
Achizitie Verificata
Agent crestere
Comentarii
Drojdia uscată este un ingredient folosit în gătit și coacere pentru a fermenta și crește aluatul. Este un produs obținut prin deshidratarea drojdiei naturale sau a drojdiei de panificație și este disponibil sub formă de granule sau pulbere. Iată câteva informații despre drojdia uscată și modul de utilizare:

Ce este drojdia uscată:

Drojdia uscată este un agent de fermentație compus din organisme microbiene, în special specii de drojdii Saccharomyces cerevisiae.
Este disponibilă sub formă de granule sau pulbere, care sunt produse prin deshidratarea drojdiei în condiții controlate pentru a îndepărta apa și a preveni activitatea lor biologică până la rehidratare.
Cum se folosește drojdia ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Dumitra M
Dumitra M
Achizitie Verificata
31/05/2023
Agent crestere
Comentarii
Drojdia uscată este un ingredient folosit în gătit și coacere pentru a fermenta și crește aluatul. Este un produs obținut prin deshidratarea drojdiei naturale sau a drojdiei de panificație și este disponibil sub formă de granule sau pulbere. Iată câteva informații despre drojdia uscată și modul de utilizare:

Ce este drojdia uscată:

Drojdia uscată este un agent de fermentație compus din organisme microbiene, în special specii de drojdii Saccharomyces cerevisiae.
Este disponibilă sub formă de granule sau pulbere, care sunt produse prin deshidratarea drojdiei în condiții controlate pentru a îndepărta apa și a preveni activitatea lor biologică până la rehidratare.
Cum se folosește drojdia ...
A fost utilă această recenzie?
19 21
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 5941132007749
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

16900
1,65 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 4 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Drojdia Dr. Oetker uscata este indicata pentru toate sortimentele de pâine albă, prăjituri şi delicatese. Drojdia uscata este un produs natural ce ajută la creşterea şi afânarea aluaturilor. Prin fermentația alcoolică produsă de drojdie se formează dioxidul de carbon care afânează aluatul (fenomenul de dospire). Alcoolul format se evaporă în timpul coacerii
BRANDDr Oetker GTINEAN 5941132007749
Brandul zilei
.