Aroma De Rom (Punga 1kg)
Aroma De Rom, pudra fina, fara aglomerari, cu gust si miros placut de rom.
Ingrediente : maltodextrina, aroma concentrata de rom
Utilizare : se dozeaza dupa gust
Ambalarea Aromei de Rom se face in pungi de uz alimentar, de 1kg
Depozitare : in spatii curate, racoroase, lipsite de umiditate, in ambalajul original inchis.
Termenul de valabilitate al Aromei De Rom, in conditiile de depozitare descrise anterior, este de 12 luni din momentul producerii.
Origine : UE
Negresa cu rom si ciocolata :
Ingrediente:
- 70 gr faina
- 40 gr cacao,
- 70 gr zahar,
- 5 gr praf de copt,
- 5 oua,
- 150 gr ciocolata neagra,
- 50 gr unt,
- 50 gr frisca lichida,
- 10 ml ulei,
- o lingurita aroma de rom,
- un praf de sare.
Mod de preparare:
Amestecam cacaua cu faina, pudra de rom si praful de copt. Apoi, le dam deoparte si ne ocupam de restul ingredientelor.
Ouale se separa astfel: albusurile se bat spuma cu putina sare, iar galbenusurile se bat cu zahar si ulei. Cand amestecul isi schimba textura si culoarea, devenind cremos de culoare galben deschis inseamna ca ati facut treaba buna. :-)
Adaugam apoi, in ploaie, faina amestecata cu cacao si aroma de rom, treptat, fara a forma cocoloase. Compozitia obtinuta seamana cu o crema moale de ciocolata.
Peste acest aluat adaugam albusul batut spuma si amestecam cu o spatula, de jos in sus.
Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam in ea compozitia de negresa.
Introducem tava in cuptorul incalzit la 170 grade, pentru 30 minute.
Dupa coacere, se lasa sa se raceasca la temperatura camerei pentru 1-2 ore, timp in care vom pregati si glazura.
Intr-un bol rezistent la caldura, adaugam banutii de ciocolata, impreuna cu untul si frisca lichida, amestecand la bain-marie. Cu ajutorul unei spatule, amestecam continuu pentru a evita arderea ciocolatei. Cand ciocolata este topita in intregime, se ia de la bain-marie si se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu mixerul pentru 3-5 minute, pana se ingroase putin. Turnam apoi glazura peste negresa si o lasam la rece pentru cateva ore.
Recenzii ale clienților
Recomandare pentru cumpărare
100%

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE
(27) |
Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului. |
Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.
Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1) Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a) |
informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor; |
(b) |
toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării. |