Anadolu Ceai Rodie  – Rodie Uscata – Natural Pomegranate Tea   –100 Grame

DESCRIERE PRODUS

 • Flori de rodie uscate si zdrobite ideale pentru infuzare, pentru obtinerea unui ceai aromat si cu o culoare frumoasa
 • Ambalaj: cutie din carton cu viziera transparenta 
 • Gramaj: 100 grame
 • Forma de prezentare: coji de rodii uscate si zdrobite
 • Culoare: brun rosiatic
 • Aroma: dulce si usor acida, cu o nota usor florala
 • Caracteristici:
 • Coji uscate zdrobite
 • Se prepara prin infuzie
 • Aroma si miros delicat, romantic
 • Proprietati medicinale
 • Nu contine cofeina
 • Se poate consuma cald sau rece
 • Timp de infuzie: 10 minute
 • Termen de valabilitate: 2 ani de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
 • Depozitare: a se pastra in medii racoroase si uscate, ferite de razele soarelui
 • Tara de origine: Turcia
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Coaja de rodie naturala

UTILIZARE PRODUS

 • Planta de rodie, cunoscută științific sub numele de Punica granatum, este un arbust fructifer sau un copac mic originar din regiunile Iranului și Mediteranei. Are frunze lucioase, înguste și flori distinctive roșii sau portocalii care înfloresc primăvara sau vara. Florile lasă loc unor fructe rotunde sau ușor colțoase numite rodii.
 • Rodiile sunt cunoscute pentru beneficiile lor potențiale pentru sănătate. Sunt bogate în antioxidanți, în special polifenoli precum punicalaginele și antocianinele, care pot ajuta la protejarea împotriva stresului oxidativ și a inflamației.
 • Rodiile sunt, de asemenea, o sursă bună de vitamine, minerale și fibre alimentare. Consumul de rodie sau sucul acestuia a fost asociat cu diferite beneficii potențiale pentru sănătate, inclusiv sănătatea inimii, digestie îmbunătățită și potențiale proprietăți anticancerigene.
 • Rodiile au o istorie bogată și o semnificație culturală în diferite tradiții și religii. Ele simbolizează fertilitatea, abundența și prosperitatea în multe culturi. Motivele și imaginile de rodie pot fi găsite în artă, literatură și texte religioase
 • Ceaiul natural de rodie este un tip de ceai din plante care este făcut din părțile uscate sau proaspete ale plantei de rodie.
 • Iată câteva informații despre ceaiul natural de rodie:
 1. Aromă : Ceaiul de rodie are o aromă dulce și acidă distinctă, cu o nuanță ușor florală. Oferă un gust răcoritor și fructat care este adesea savurat cald sau rece.
 2. Bogat în antioxidanți: rodiile sunt bogate în antioxidanți, în special polifenoli, care au fost asociați cu diverse beneficii pentru sănătate. Ceaiul de rodie, atunci când este făcut din fructe sau din coajă, poate conține acești compuși benefici, care pot ajuta la protejarea împotriva stresului oxidativ și a inflamației.
 3. Beneficii potențiale pentru sănătate: se crede că consumul de ceai de rodie oferă mai multe beneficii potențiale pentru sănătate. Unele studii sugerează că poate ajuta la susținerea sănătății inimii prin reducerea nivelului de colesterol și a tensiunii arteriale. Ceaiul de rodie este, de asemenea, asociat cu potențiale proprietăți anticancerigene, beneficii digestive și susținere a sistemului imunitar.
 4. Opțiuni de amestecare: Ceaiul de rodie poate fi savurat singur sau combinat cu alte ierburi sau ceaiuri pentru a crea amestecuri aromate. Se asortează bine cu ingrediente precum hibiscus, mentă, ceai verde sau ghimbir, sporind atât gustul, cât și potențialele beneficii pentru sănătate.
 • Atenționări: Deși ceaiul de rodie este în general sigur de consumat, este întotdeauna o idee bună să vă consultați cu un profesionist din domeniul sănătății dacă aveți probleme sau probleme medicale specifice. În plus, dacă luați anumite medicamente, cum ar fi diluanții de sânge, este important să discutați potențialele interacțiuni cu rodia.
 • Ca și în cazul oricărui ceai din plante, experiențele și sensibilitățile individuale pot varia, așa că este recomandabil să începeți cu cantități mici și să creșteți treptat, după preferință.

BENEFICIILE CONSUMULUI DE CEAI DE FLORI USCATE ZDROBITE DE RODIE  

 • Ceaiul natural de rodie oferă o serie de beneficii potențiale pentru sănătate datorită compoziției sale bogate în antioxidanți:
 1. Putere antioxidantă: Ceaiul de rodie este plin de antioxidanți, în special polifenoli, care ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi. Antioxidanții sunt cunoscuți pentru potențialul lor de a reduce inflamația, susține sistemul imunitar și combate deteriorarea celulelor.
 2. Sprijin pentru sănătatea inimii: Ceaiul de rodie poate promova sănătatea inimii prin reducerea nivelului de colesterol și a tensiunii arteriale. Studiile sugerează că antioxidanții prezenți în ceaiul de rodie pot ajuta la scăderea colesterolului LDL ("rău"), la prevenirea oxidarii colesterolului LDL și la îmbunătățirea funcției cardiovasculare generale.
 3. Proprietăți anticancer: Unele cercetări indică faptul că ceaiul de rodie poate avea proprietăți anticancer. Polifenolii din ceaiul de rodie au fost studiați pentru potențialul lor de a inhiba creșterea celulelor canceroase, în special în cancerele de sân și de prostată. Cu toate acestea, este nevoie de mai multe cercetări pentru a înțelege întreaga amploare a acestor beneficii.
 4. Ajutor digestiv: Ceaiul de rodie este adesea folosit ca ajutor digestiv. Poate ajuta la ameliorarea simptomelor indigestiei, la promovarea digestiei sănătoase și la ameliorarea disconfortului stomacal. Unele studii sugerează că ceaiul de rodie poate avea un efect pozitiv asupra sănătății intestinale prin sprijinirea bacteriilor intestinale benefice.
 5. Susținerea sistemului imunitar: conținutul de antioxidanți și vitamina C din ceaiul de rodie poate ajuta la întărirea sistemului imunitar. Vitamina C este cunoscută pentru rolul său de susținere a funcției imunitare și de protecție împotriva infecțiilor.
 6. Sănătatea pielii: Ceaiul de rodie este uneori asociat cu promovarea sănătății pielii. Proprietățile sale antioxidante pot ajuta la protejarea pielii de daune cauzate de factorii de mediu și pot contribui la un ten sănătos și cu aspect tânăr.
 • Este important de reținut că, în timp ce ceaiul de rodie oferă potențiale beneficii, rezultatele individuale pot varia. Nu ar trebui să fie considerat un substitut pentru sfatul sau tratamentul medical. Dacă aveți probleme specifice de sănătate, este întotdeauna o idee bună să vă consultați cu un profesionist din domeniul sănătății înainte de a face orice modificări semnificative în dieta sau stilul dvs. de viață.

MOD DE PREPARARE AL CEAIULUI DE FLORI USCATE DE RODIE

 • Pentru a face ceai de trandafir veți avea nevoie de muguri uscati de trandafiri  
 1. Se fierbe apa
 2. Se pun 6 grame de flori uscate de rodie pentru fiecare 75 mililitri de apa, într-un infuzor de ceai sau un ceainic
 3. Se toarnă apa fierbinte peste mugurii de trandafir și se lasă la infuzat aproximativ 10 minute.
 4. Reglați timpul de înmuiere după preferințele dvs., deoarece un timp de înmuiere mai lung va avea ca rezultat o aromă mai puternică.
 5. Scoateți infuzorul de ceai sau strecurați florile uscate de rodie din lichid.
 6. Servește ceaiul de rodie fierbinte și bucură-te!

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 AN 


 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Burlacu A
06/10/2023
Achiziție neconfirmată
Gust intens
Comentarii
Ceaiul de rodie uscată poate fi folosit în diferite scopuri datorită proprietăților sale antioxidante și nutriționale. Deși cercetările sunt încă în curs pentru a stabili efectele precise ale ceaiului de rodie, se crede că poate avea beneficii pentru sănătate în următoarele afecțiuni sau scopuri:

Antioxidant: Rodia este bogată în antioxidanți, cum ar fi antocianinele și polifenolii. Acești antioxidanți ajută la combaterea radicalilor liberi din organism, ceea ce poate contribui la prevenirea stresului oxidativ și a daunelor celulare.

Protecția inimii: Consumul regulat de ceai de rodie poate ajuta la menținerea sănătății cardiovasculare prin reducerea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol LDL ("colesterolul ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Burlacu A
Burlacu A
Achiziție neconfirmată
06/10/2023
Gust intens
Comentarii
Ceaiul de rodie uscată poate fi folosit în diferite scopuri datorită proprietăților sale antioxidante și nutriționale. Deși cercetările sunt încă în curs pentru a stabili efectele precise ale ceaiului de rodie, se crede că poate avea beneficii pentru sănătate în următoarele afecțiuni sau scopuri:

Antioxidant: Rodia este bogată în antioxidanți, cum ar fi antocianinele și polifenolii. Acești antioxidanți ajută la combaterea radicalilor liberi din organism, ceea ce poate contribui la prevenirea stresului oxidativ și a daunelor celulare.

Protecția inimii: Consumul regulat de ceai de rodie poate ajuta la menținerea sănătății cardiovasculare prin reducerea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol LDL ("colesterolul ...
A fost utilă această recenzie?
199 46
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8693205070767
ORIGINE:
TURCIA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18099
33,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 68 point
Puncte premiu: 2 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Rodiile sunt cunoscute pentru beneficiile lor potențiale pentru sănătate. Sunt bogate în antioxidanți, în special polifenoli precum punicalaginele și antocianinele, care pot ajuta la protejarea împotriva stresului oxidativ și a inflamației.Rodiile sunt, de asemenea, o sursă bună de vitamine, minerale și fibre alimentare. Consumul de rodie sau sucul acestuia a fost asociat cu diferite beneficii potențiale pentru sănătate, inclusiv sănătatea inimii, digestie îmbunătățită și potențiale proprietăți anticancerigene.Ceaiul de rodie are o aromă dulce și acidă distinctă, cu o nuanță ușor florală. Oferă un gust răcoritor și fructat care este adesea savurat cald sau rece.

GTINEAN 8693205070767 ORIGINETURCIA
Brandul zilei
.