Ciocolata Caravella Dark Block (Pachet 2 x 2,5 kg )

  Caravella Dark Block (Master Martini) este un compus de ciocolată sub forma de bloc, aromata, obtinuta din grăsimi vegetale care conțin 16% pudră de cacao.

 Ingrediente: zahăr, grăsimi vegetale complet hidrogenate - obtinute din sâmbure de palmier, pulbere de cacao redusă în grăsimi (14%-16%), emulgator (E322-lecitina de floarea soarelui), aromatizant (vanilină).

 Etichetarea OMG în conformitate cu Regulamentele 2003/1829 / CE și 2003/1830 / CE.
 Produs care nu este tratat cu radiații ionizante.

 Ambalare: 2 x 2,5 kg blocuri/bucati in înveliș PE / PET, asezate in cutii de carton de 5 kg.

 Informații despre paletizare :
 - cutii pe stratul : 11
 - straturi pe palet : 7
 - cutii pe palet : 77
 - 1 palet : 770 kg

 Valabilitate si depozitare : 540 zile la maxim 20° C, tinute într-un loc uscat.

 Valori tipice :

- Umiditate : 1,0%
- Grasimi :  35,0 - 37,0%
- Numărul germenilor : 5.000 UFC / g
- Drojdii si mucegaiuri : 50 UFC / g
- Enterobatteriaceae 10 UFC / g
- Salmonella : absent în 100 g

- E. Coli : <10 UFC/g 

 Valori nutrititionale  (la 100 g):

- Energie 2,343kcal / 562 kJ 
- Grasimi : 36 g  /  din care saturate : 35 g  /  trans 0 g
- Carbohidrati : 54 g  /  din care zaharuri 52 g
- Polioli : 0 g
- Fibră : 4,4 g
- Proteine : 3,4 g
- Sare (Na x 2,5) : 0,01 g
- Sodiu : 4 mg

 Certificari:
 KOSHER: Produs certificat Kosher.

 Origine : Italia

 

 Reteta: Tort cu ciocolata neagra si rom

 

 Ingrediente:

- 300g ciocolată Caravella Dark Block
- 250g margarina
- 1 cană zahăr brun închis
- 1 linguriță aroma de rom
- 3 ouă, la temperatura camerei
- 1 cana si jumatate faina 
- 2 linguri pulbere de cacao
- 1/2 cană lapte
- Bucle de ciocolată sau ciocolata topita pe blat si razuita pentru un aspect inedit

 Preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170° C. Ungeți cu uulei baza și partea laterală a unei tavi rotunde cu inaltimea de 6 cm si baza 22cm.
Puneți ciocolata într-un vas rezistent la căldură in microunde timp de 1 până la 2 minute, amestecând în fiecare minut cu o lingură de metal, până aproape că s-a topit. Amestecați până devine o crema neteda. Puneti-o la o parte 10 minute să se răcească.

Folosind un mixer electric, amestecati intr-un bol margarina, zahărul și aroma de rom până când devin ușoare și pufoase. Adăugați ouăle pe rand,câte 1, bătând după fiecare adăugare. Adăugați ciocolată topită. Bateți până când sunt bine combinate. Cerneti faina si cacaua impreuna. Îndoiți jumătatea amestecului de făină în amestecul de margarina. Adăugați jumătate din lapte. Se amestecă ușor pentru a se combina. Repetați cu amestecul de făină rămas și laptele. Turnati compozitia în tava pregătită pentru copt.

Coaceti timp de 50 până la 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.

Tineti prăjitura în tava timp de 15 minute, pentru a se răci complet. 

Pe un blat de lucru intindeti 100 gr de ciocolata Caravella Dark Block topita. Cu ajutorul unei lame de cutit late sau al unui spaclu de bucatarie intindeti ciocolata pentru a se intari cat mai rapid. Cand o puteti atinge fara a va ramane pe deget, luati spaclul si razuiti de pe blat pentru a obtine acel ornament de deasupra. 

Este o reteta simpla si foarte gustoasa!

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Georgeta Marin
20/05/2020
Achizitie Verificata
Comentarii
Am folosit si pentru glasat si pentru ornat. Se lucreaza bine. Calitativa!
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Daniela
Daniela
Achizitie Verificata
20/05/2020
Comentarii
Recomand. Interesanta si la pret si la consistenta.
A fost utilă această recenzie?
16 17
Georgeta Marin
Georgeta Marin
Achizitie Verificata
20/05/2020
Comentarii
Am folosit si pentru glasat si pentru ornat. Se lucreaza bine. Calitativa!
A fost utilă această recenzie?
37 38
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8003180013916
Ambalare :
2 x 2,5 kg
  • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
  • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
  • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

    din 25 octombrie 2011

    privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

    "

    Articolul 14

    Vânzarea la distanță

    (1)   

    Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

    (a) 

    informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

    (b) 

    toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

    (2)   
    În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
    (3)   
    Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10192
146,30 RON
29,26 RON  per 1.00 kg
/ Pachet
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 293 point
Puncte premiu: 7 points

Cantitatea minima pentru "Ciocolata Caravella Dark Block (Pachet 2 x 2,5 kg )" este 1.

Adăugați la lista de preferințe Comparati
2 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Compus de ciocolată sub forma de bloc, aromata, obtinuta din grăsimi vegetale care conțin 16% pudră de cacao.
BRANDMaster Martini GTINEAN 8003180013916
Brandul zilei
.
Variante
  Ambalare Disponibilitate Pret  
2 x 2,5 kg
146,30 RON
29,26 RON  per 1.00 kg
/ Pachet
Momentan Indisponibil