Soba Buckwheat Noodles – Spaghete Cu Hrisca Somen – 4 Portii – 300  Grame- Eaglobe

DESCRIERE PRODUS

 • Somen  Buckwheat Noodles  sunt taiteii traditionali japonezi, facuti cu faina de hrisca
 • Ambalaj: punga de plastic
 • Gramaj: 300 grame
 • Numar de portii: 4
 • Culoare: maro deschis
 • Caracteristici:
 • Produs nemodificat
 • Produs de inalte calitate
 • Produs din ingrediente naturale
 • Produs realizat prin tehnologie de vârf, ambalare automată în siguranță și procesare curat
 • Produsul contine gluten
 • Dupa fierbere  tăiței uscati cu gluten, devin translucizi și au  un gust moale și neted
 • Depozitare: se vor depozita in ambalaje ermetic inchise, in spatii curate, uscate, racoroase, intunecate, ferite de razele soarelui si alte surse de caldura
 • Termen de valabilitate: 1 an de la data fabricatiei. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
 • Tara de origine: Hong Kong
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Faina din grau 84%
 • Faina de hrisca 15% 
 • Sare
 • Alergeni: contine grau, gluten

VALOARE NUTRITIONALA PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Energie: 1488 kj / 351 kcal
 • Grasimi: 1,6 grame
 • Grasimi saturate: 0,5 grame
 • Carbohidrati: 66  grame
 • Zaharuri: 1,4 grame
 • Fibre: 8 grame
 • Proteine: 17  grame
 • Sare: 1,0  grame

UTILIZARE PRODUS

 • Taietei Soba sunt taietei de origine japoneza, unul dintre tipurile mai putin cunoscute , lungi, subtiri, lati , facuti doar din faina de grau, apa si un praf de sare, renumiti pentru timpul scurt de pregatireTaietei  Soba Noodles sunt livrati intr-un pachet ce contine 4 manunchiuri egale, legate cu o pamblica, fiecare manunchi reprezentand o portie de 75 de grame
 • Taieteii de hrișcă sunt cunoscuti în mod obișnuit ca fidea soba. Iată cum puteți folosi tăiței soba:
 1. Fierberea: Umpleți o oală cu apă și aduceți-o la fiert. Adăugați tăițeii soba și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj, de obicei în jur de 5-7 minute sau până când sunt gătiți, dar au încă o ușoară fermitate. Se amestecă din când în când pentru a preveni lipire
 2. Testarea gradului de coacere: Pentru a verifica dacă tăițeii sunt gătiți, gustați o șuviță. Ar trebui să fie fragede, dar încă ușor ferme, asemănătoare cu pastele al dente. Evitați să le gătiți în exces, deoarece pot deveni moale.
 3. Scurgeți și clătiți: Odată ce tăițeii sunt gătiți, scurgeți-i într-o strecurătoare . Clătiții sub jet de apă rece pentru a îndepărta excesul de amidon și răciții  rapid. Acest lucru ajută la menținerea texturii lor și previne ca acestia să devină moi.
 4. Servire rece: Taieteii soba se servesc reci,  este o modalitate populară de a- i savura, mai ales pe vreme caldă. După clătire, puteți pune tăițeii într-un vas cu apă cu gheață pentru a-i răci în continuare. Apoi, scurgeții bine și serviții pe o farfurie sau într-un bol. Ei sunt adesea însoțiti de un sos de scufundare numit tsuyu, care este o combinație de sos de soia, mirin și dashi. Ornați cu toppinguri precum ceapa verde feliată, ridiche daikon rasă, alge nori sau semințe de susan.
 5. Servire fierbinte: tăițeii Soba pot fi serviți și în mâncăruri fierbinți. Odată ce tăițeii sunt scurși, îi puteți adăuga direct într-o supă sau sos fierbinte. Se gătesc repede, așa că aveți grijă să nu ii gătiți prea mult în lichidul fierbinte. Alternativ, puteți prăji tăițeii soba gătiți cu legume, carne sau tofu, împreună cu condimentele și sosurile preferate.
 • Taiteii Soba sunt versatili si pot fi savurati in diverse preparate. Au o aromă distinctă de nucă și o textură satisfăcătoare. Indiferent dacă îi preferați reci sau fierbinți, tăițeii soba reprezintă o opțiune de mâncare delicioasă și hrănitoare.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
24/05/2023
Achiziție neconfirmată
ăiței tradiționali japonezi care sunt preparați din făină de grâu și făină de hrișcă
Comentarii
Somen Buckwheat Noodles sunt tăiței tradiționali japonezi care sunt preparați din făină de grâu și făină de hrișcă (buckwheat). Iată câteva informații despre Somen Buckwheat Noodles:

Origine și utilizare: Somen sunt originari din Japonia și sunt unul dintre cele mai populare tipuri de tăiței consumați în această țară. Acești tăiței sunt subțiri, netezi și au o textură ușoară și delicată.

Ingrediente: Somen sunt făcuți dintr-o combinație de făină de grâu și făină de hrișcă (buckwheat). Prezența făinii de hrișcă le conferă un gust distinctiv și o nuanță ușor înțepătoare.

Metoda de preparare: Somen sunt tăiați sub formă de fidele lungi și subțiri. Aceștia ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
24/05/2023
ăiței tradiționali japonezi care sunt preparați din făină de grâu și făină de hrișcă
Comentarii
Somen Buckwheat Noodles sunt tăiței tradiționali japonezi care sunt preparați din făină de grâu și făină de hrișcă (buckwheat). Iată câteva informații despre Somen Buckwheat Noodles:

Origine și utilizare: Somen sunt originari din Japonia și sunt unul dintre cele mai populare tipuri de tăiței consumați în această țară. Acești tăiței sunt subțiri, netezi și au o textură ușoară și delicată.

Ingrediente: Somen sunt făcuți dintr-o combinație de făină de grâu și făină de hrișcă (buckwheat). Prezența făinii de hrișcă le conferă un gust distinctiv și o nuanță ușor înțepătoare.

Metoda de preparare: Somen sunt tăiați sub formă de fidele lungi și subțiri. Aceștia ...
A fost utilă această recenzie?
435 25
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 3379145018674
ORIGINE:
CHINA
GRAMAJ :
300 Gr.
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17271
11,50 RON /per bucata
in stoc
Nr 2
Pretul in puncte: 23 point
Puncte premiu: 1 point
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Soba Buckwhheat Nodles sunt taietei de origine japoneza, unul dintre tipurile mai putin cunoscute , lungi, subtiri, lati , facuti doar din faina de grau si faina de hrisca,  apa si un praf de sare, renumiti pentru timpul scurt de pregatire. Taieteii Soba  sunt hranitori și ușor de digerat și este hrana preferată a tuturor, de la copii la personele in varsta.Fideaua Soba sau tăiței subțiri de hrisca,  japonezi, sunt serviți în mod tradițional reci în timpul lunilor de vară. Au o textură delicată și netedă și se gătesc rapid, făcându- i o alegere convenabilă pentru un fel de mâncare răcoritoare cu tăiței.
GTINEAN 3379145018674 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Model GRAMAJ Disponibilitate Pret  
Nr 3 300 Gr.
9,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 2 300 Gr.
in stoc
11,50 RON /per bucata
+
Nr 1 400 gr
10,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil