Sare De Himalaya Grunjoasă

 Sare De Himalaya Grunjoasa Neiodata.

Sarea Roz De Himalaya isi datoreaza culoarea frumoasa si delicata oxidului de fier. Fiind in intregime naturala, culoarea poate varia usor fara ca proprietatile produsului sa fie schimbate.

Sarea de Himalaya este o alternativa mai buna pentru sarea de masa procesata.O sare de masa contine 99%clorura de sodiu la care se adauga putin iod,in schimb in sarea de Himalaya continutul de clorura de sodiu este de 87%clorura de sodiu,restul continutului fiind reprezentat de minerale.

- Avand nuante de la alb la roz si cenusiu, si fiind una dintre cele mai pure din lumea Sarea de Himalaya este o sursa de beneficii pentru sanatate. Minele de unde se extrage sarea se gasesc intre Valea Indusului si Muntii Himalaya

Sarea de Himalaya contine calciu, care este foarte bine absorbit la nivelul oaselor.

- Ambalare , depozitare , termen de valabilitate :

- Depozitarea se face  in spatii racoroase si ventilate, ferite  lumina soarelui, caldura si umiditate .

- Valabilitate : Depozitat in ambalajul original si in conditiile mentionate de producator, produsul Sare De Himalaya  isi mentine valabilitatea pana la 24 luni.

- Ambalare : In pungi  de uz alimentar de 2 kg.

 

  Descriere :

  Sarea Himalaya este sare de rocă extrasă din regiunea Punjab din Pakistan. Sarea are adesea o tentă rozalie datorită impurităților minerale. Este folosit în principal ca aditiv alimentar, ca sare de masă, dar este folosit și ca material principal pentru gătit sau prezentare a alimentelor, lămpi decorative și tratamente spa.

  Sarea roz din Himalaya este similară chimic cu sarea de masă. Conține până la 98 la sută clorură de sodiu. Restul de sare este format din urme minerale, cum ar fi potasiu, magneziu și calciu. Acestea dau nuanta sa de roz deschis. Aceste minerale explică și de ce sarea din Himalaya are un gust diferit de sarea de masă obișnuită.

  Deoarece conține până la 98 la sută clorură de sodiu, acest lucru înseamnă că doar aproximativ 2 la sută este format din diferite minerale. Având în vedere cantitățile relativ limitate în care oamenii consumă în mod normal sare și cantitatea mică de aceste minerale în sare, este puțin probabil să ofere beneficii măsurabile sau semnificative pentru sănătate.

  Pentru ca sarea roz are adesea cristale mai mari decât sarea de masă, tehnic conține mai puțin sodiu per linguriță. De asemenea, are o aromă mai sărată decât sarea de masă, ceea ce înseamnă că o persoană poate folosi mai puțină sare într-o porție pentru a obține același gust.

  Utilizari :

  Sarea din Himalaya este folosită pentru aromatizarea alimentelor. Datorită în principal costurilor de comercializare, sarea roz din Himalaya este mai scumpă decât sarea de masă sau sarea de mare. Impuritățile care îi conferă nuanța roz distinctivă au dat naștere la concepții care spun ca este mai sănătoasa decât sarea comună de masă.

  Studiile arată că este una dintre cele mai pure săruri disponibile. O puteți găsi sub mai multe forme, de la săruri de baie exfoliante la saramuri de gătit, exista plăci (farfurii) de sare sunt folosite ca servire a mâncărurilor, pahare de tequila ( În astfel de utilizări, cantități mici de sare se transferă în alimente sau băuturi și își modifică profilul de aromă), este de asemenea folosită pentru a face „lămpi de sare”, în care becurile sunt plasate în blocuri scobite de sare din Himalaya pentru a radia o nuanță rozalie. Susțin că utilizarea lor are ca rezultat eliberarea de ioni care beneficiază de sănătate nu sunt fundamentate. 

  Beneficii privind consumul de Sare de Himalaya :

  Timp de secole, oamenii care trăiesc în „Zonele Albastre” s-au bazat pe o dietă mediteraneană. Sarea de mare este o parte centrală a modului mediteranean de a mânca, după cum arată studiile duce la longevitate.

  Conținutul bogat de minerale de sare din Himalaya vă poate ajuta organismul să se detoxifice.
Sarea Himalaya conține un procent impresionant de minerale și elemente, inclusiv potasiu, fier și calciu. Toate aceste minerale ajută procesul natural de detoxifiere a organismului nostru și promovează eliminarea bacteriilor.

  Conține mai puțin sodiu decât sarea de masă procesată și scade tensiunea arterială.
Sarea de masă este extrem de procesată și conține mai puține minerale și mai mult sodiu decât o face sarea din Himalaya. Atunci când schimbați sare de masă pentru sare din Himalaya, corpul dumneavoastră are o prelucrare mai ușoară în timp, deoarece nu necesită atâta apă pentru a șterge excesul de sodiu cum ar fi avut-o dacă ați fi consumat sare de masă.

  Sarea din Himalaya este naturală bogată în iod, pe care companiile alimentare o adaugă artificial în sare de masă după prelucrarea ei. Iodul natural din sarea de Himalaya este foarte eficient pentru a ajuta organismul să creeze un echilibru electrolitic, ajutându-vă intestinele să absoarbă nutrienți și să scadă tensiunea arterială.

  Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, sarea din Himalaya poate ajuta la hidratare.
Doriți un hack excelent post-antrenament? Beti apă cu lămâie si niste sare . Corpul adult este de aproximativ 65 la sută apă. Dacă nu bem cei 2L necezari zilnic de apă, corpurile noastre simt. Dacă conținutul de apă al corpului scade cu până la 2%, ne vom simți obosiți.
  
  Cum poate ajuta sare și apă cu lămâie? În același mod o fac și băuturile sportive populare. În esență, atunci când transpirăm sau antrenăm, pierdem minerale sau electroliți. Apa potabilă cu un vârf de sare din Himalaya, bogată în minerale, după un antrenament vă poate ajuta să le recăpătați și, la rândul dvs., energia și hidratarea.

  Îmbunătățește digestia
Conținutul bogat de minerale de sare din Himalaya ajută la echilibrarea nivelului de pH al corpului. Atunci când nivelul nostru de pH este echilibrat, corpurile noastre au o imunitate mai bună și sunt mai capabile să proceseze și să digere alimentele.

  O rețetă pentru un somn minunat
Ai tendința să te trezești la 3 dimineața? Există un motiv pentru care acesta este unul dintre cele mai frecvente momente ale nopții pentru ca oamenii să se trezească și să se lupte cu somnul, iar acesta are legătură cu aportul de sare.

  Între 2 și 4 ore reacțiile biochimice care apar din cauza unui nivel ridicat de hormoni de stres care curg prin sistemul nostru provoacă tulburări de somn și ne întrerup capacitatea de a dormi. Studiile arată că dietele cu conținut scăzut de sodiu determină scăderea volumului de sânge în sistemul nervos simpatic, care, la rândul său, activează adrenalina și răspunsul la „luptă sau zbor”.
Pentru un somn minunat, amestecați niște miere crudă cu un vârf de sare din Himalaya și mâncați-o sau puneți-o într-o ceașcă de ceai.

  Beneficii terapeutice:

  Combinați sare de Himalaya cu ulei de nucă de cocos pentru a exfolia pielea uscată și de iarnă.

  Lămpile roz cu sare din Himalaya ne purifică aerul.
Sarea din Himalaya nu este doar pentru mâncare. Practicienii medicali holisti au toate lămpile cu sare din Himalaya pentru capacitatea lor de a purifica aerul interior, de a reduce alergiile și de a-ți îmbunătăți bunăstarea.

  Sarea este în mod natural higroscopică, ceea ce înseamnă că atrage apa la suprafața sa. Lumina din lampa Himalaya face ca apa absorbită de ea să se evapore rapid. Deci, deși există puține studii asupra lămpilor de sare din Himalaya, are sens că ar ajuta la reducerea mucegaiului și alergii.

  O modalitate ușoară de a ne îmbunătăți starea de spirit și bunăstarea.
Pe lângă purificarea aerului, lămpile cu sare din Himalaya strălucitoare produc o antiteză excelentă pentru toate dispozitivele la care tindem să privim chiar înainte de a ne culca.

  Un corp de cercetare în creștere arată că ne expunem la „lumina albastră”, genul care radiază de pe telefoanele, computerele și tabletele noastre, în timp ce încercăm să ne lichidăm. În mod alternativ, lămpile cu sare din Himalaya produc în mod natural o strălucire moale, caldă, care este similară cu ceea ce ar produce o lumânare sau foc de tabără. Este o lumină de noapte perfectă pentru camerele tale sau pentru copiii tăi.
  În plus, lămpile de sare din Himalaya produc o cantitate mică de ioni negativi - molecule inodore, fără gust, pe care le găsim din abundență în medii naturale, precum munții și plajele. Unele studii sugerează că acești ioni pot stimula serotonina și pot atenua simptomele depresiei.

  Scapă de pielea aceea de iarnă uscată cu un exfoliant de sare din Himalaya de casă.
Sarea din Himalaya face un excelent natural exfoliant. Amestecați cristalele de sare cu ulei de măsline sau ulei de nucă de cocos și folosiți cu o pânză caldă sau într-o baie caldă pentru o piele mai netedă și mai moale.

  Calmează mușchii dureri cu o baie cu sare din Himalaya.
Băile cu sare și minerale sunt o modalitate excelentă de a alina mușchii duși sau înghesuiți. Băile minerale ușurează organismul nostru să absoarbă magneziu și alte urme minerale din sare, ceea ce poate fortifica oasele și țesutul conjunctiv care pot contribui la calmare.

  Valori nutritionale pentru 100 gr :

  Calorii: 0g; Total grasimi: 0g; Sodiu: 25g; Total carbohidrat: 0g; Proteine: 0g.

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Mina
26/03/2020
Achizitie Verificata
Comentarii
Pret mic, Felicitari! Altii ne jupoaie :-)
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Ioana
Ioana
Achizitie Verificata
13/03/2023
foarte buna
Comentarii
folosesc des sarea de himalaie
foarte multumita de cantitate si de oferta
Va multumesc!!!
A fost utilă această recenzie?
110 44
Carmen N
Carmen N
Achizitie Verificata
29/07/2020
Comentarii
Excelent produsul iar prețul este mai mult decât convenabil, ambalajul modern și practic, recomand.
A fost utilă această recenzie?
64 74
Mina
Mina
Achizitie Verificata
26/03/2020
Comentarii
Pret mic, Felicitari! Altii ne jupoaie :-)
A fost utilă această recenzie?
76 80
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 0745760601875
ORIGINE:
PAKISTAN
Ambalare:
250 g
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

11038
7,80 RON / Punga
in stoc
Pretul in puncte: 16 points
+

Cantitatea minima pentru "Sare De Himalaya Grunjoasă" este 1.

3 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Sare de Himalaya grunjoasa 2-4 mm
BRANDTop Ingrediente GTINEAN 0745760601875 ORIGINEPAKISTAN Ambalare 250 g
Brandul zilei
.
Variante
  Ambalare Disponibilitate Pret  
1 kg
in stoc
11,90 RON / Punga
+
250 g
in stoc
7,80 RON / Punga
+
500 g
in stoc
9,90 RON / Punga
+
2 kg
in stoc
19,90 RON / Punga
+
5 kg
in stoc
49,00 RON / Punga
+