Pensula Vopsit - Plata Universala - Par Natural - 25 MM - KmtTools - 2382012

DESCRIERE PRODUS

 • Pensula de vopsit universală este partenerul perfect pentru orice pasionat de renovări sau profesionist, cu perii de înaltă calitate, manerul ergonomic și versatilitatea sa, vei obține rezultate deosebite în proiectele tale de vopsire.
 • Material: 
 • Pensula: par de porc 
 • Maner: plastic
 • Dimensiuni: 
 • Lungime: 180 mm
 • Latime: 25 mm
 • Lungime fiere 40 mm
 • Maner ergonomic
 • Maner anti alunecare
 • Versatil
 • Rezistent
 • Produs profesional
 • Perie din blana naturala 
 • Producator: Kmt Tools 
 • Țara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi în realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice și caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producătoare sau pe Top Ingrediente.

UTILIZARE PRODUS

 • Pensula universală vine într-o gamă variată de dimensiuni, astfel încât să poți alege exact cea potrivită pentru proiectul tău. Fie că lucrezi la o renovare interioară sau exterioră, avem dimensiunea potrivită pentru tine.
 • Această pensulă are perii confecționați din par natural de porc, ceea ce o face ideală pentru aplicarea uniformă a vopselei. Perii de înaltă calitate asigură o absorbție eficientă a vopselei și o aplicare netedă, fără smucituri sau dâre nedorite.
 • Manerul pensulei este fabricat din plastic de înaltă calitate, oferindu-ți un confort excelent în timpul utilizării. Este proiectat ergonomic pentru a se potrivi bine în mână și pentru a reduce oboseala în timpul lucrului prelungit. De asemenea, este rezistent la uzură și durabil, astfel încât să poți să te bazezi pe această pensulă pentru multiple proiecte în viitor.
 • Pensula noastră este perfectă pentru orice tip de vopsea, fie că este vorba de vopsea pentru interior sau exterior. Datorită versatilității sale, economisești timp și bani, deoarece nu mai ai nevoie de mai multe pensule pentru diferite tipuri de proiecte.
 • Această pensulă universală este partenerul perfect pentru orice pasionat de renovări sau proiecte DIY. Cu perii de înaltă calitate, manerul ergonomic și versatilitatea sa, vei obține rezultate deosebite în proiectele tale de vopsire. Investește în calitate și eficiență cu această pensulă universală de top!
 • Perii de porc natural sunt nu doar ideali pentru o aplicare uniformă a vopselei, ci și foarte durabili. Această pensulă rezistă la uzură și se poate folosi repetat pentru mai multe proiecte de vopsire, ceea ce face din ea o investiție pe termen lung pentru pasionații de DIY și meșteșuguri.

 • Designul perilor permite o precizie remarcabilă în timpul aplicării vopselei. Poți să controlezi cu ușurință grosimea liniei și să obții detalii fine în proiectele tale, fie că vopsești margini sau zone mai delicate.

 • Curățarea acestei pensule universale este un proces simplu. După utilizare, poți clăti perii cu ușurință în apă caldă și săpun, astfel încât să fie pregătită pentru următorul proiect. Reține că perii de porc natural păstrează forma și calitatea chiar și după multiple curățări.

 • Indiferent dacă ești un profesionist în domeniul renovărilor sau doar un entuziast în căutare de proiecte DIY, această pensulă universală este perfectă pentru tine. Cu un design ergonomic și performanță excelentă, poate fi folosită cu succes de oricine.

SATISFACȚIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clienților noștri a unei experiențe 100% satisfăcătoare este prioritatea noastră principală. La rubrica “ IMPRESII ȘI COMENTARII” simțiți-vă liberi să ne transmiteți impresiile și experiențele , atât pozitive cât și negative, pe care le-ați avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

(AM)

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Andreea Maria
15/10/2021
Achizitie Verificata
Comentarii
Se modeleaza foarte usor si are un miros placut
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Andreea Maria
Andreea Maria
Achizitie Verificata
15/10/2021
Comentarii
Se modeleaza foarte usor si are un miros placut
A fost utilă această recenzie?
47 52
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8435674820128
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17877
3,25 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
cm
Pretul in puncte: 7 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Pensula de vopsit universală este partenerul perfect pentru orice pasionat de renovări sau profesionist, cu perii de înaltă calitate, manerul ergonomic și versatilitatea sa, vei obține rezultate deosebite în proiectele tale de vopsire.
BRANDKmtTOOLS GTINEAN 8435674820128 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Dimensiune Disponibilitate Pret  
25 mm
3,25 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
150 mm
12,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
62.5 mm
4,50 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
37.5 mm
2,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
75 mm
5,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil