Jacobs Kronung – Magia Alintaroma – Cafea Macinata – 250 Grame
DESCRIERE PRODUS
- Jacobs Kronung este o cafea macinata, de calitate, ideala pentru preparare la ibric sau cafetiere
- Ambalaj: punga de folie de aluminiu
- Gramaj: 250 grame
- Produs ambalat in vid, in atmosfera protectoare
- Forma produs: macinata
- Caracteristici:
- Intensitate: 3/5
- Atent prajita
- Aroma usoara
- Gust deosebit
- Depozitare: in spatii cu umiditate controlata, intunecoase, racoroase, ferite de razele soarelui . Dupa desigilarea ambalajului original se recomanda a fi pastrata in recipiente cu inchidere ermetica
- Termen de valabilitate: 18 luni de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj
- Tara de origine: Romania
- Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente
UTILIZARE PRODUS
- De peste 20 de ani, JACOBS Krönung este sinonim cu Magia Alintaromei
- Prin prăjirea atentă și răcirea ulterioară a boabelor de cafea, maeștrii prăjitori creează aroma irezistibilă - ceașcă după ceașcă.
- Bremen, 1895: Fondatorul Johann Jacobs are un vis. Să prăjească o cafea care oferă un nivel unic de calitate și care îi inspiră pe oameni să-și urmeze visurile. Astăzi, peste 125 de ani mai târziu, acest vis a devenit realitate pentru că Magia Alintaromei face ca JACOBS să fie mai mult decât o cafea, trezind atât visuri mari, cât și mic
- Din 1895, marca de cafea JACOBS reprezintă etalonul în ceea ce privește o cafea de calitate, pasiune și plăcere rafinată, distingându-se astfel drept principalul brand de cafea din România. Măiestria în arta cafelei moștenită prin tradiție și înclinarea spre progres se regăsesc în portofoliul versatil de produse de cafea JACOBS, care înglobează atât cafea măcinată, cafea instant și specialități de cafea cât și capsule de cafea și cafea boabe
- Cafeaua Jacobs Kronung este un sortiment de calitate cu o aroma usoara si gust deosebit. Gradul mediu de prajire a boabelor ii confera crema persistenta si densa, fiind un produs potrivit pentru prepararea la ibric sau cafetiere
- Cafeaua măcinată este cafeaua care a fost deja prăjită, măcinată și este gata pentru preparare.
- Este cea mai comună formă de cafea disponibilă în supermarketuri și magazine specializate
- Există multe tipuri diferite de cafea măcinată, inclusiv amestecuri, o singură origine și soiuri aromate. Când cumpărați cafea măcinată, este important să acordați atenție nivelului de prăjire, mărimii măcinatei și datei de ambalare pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună aromă și prospețime posibilă
- Cafeaua poate fi consumată dintr-o varietate de motive, inclusiv gustul, aroma și conținutul de cofeină. Iată câteva motive comune pentru care oamenii consumă cafea:
- Pentru a se trezi și a se simți alerti: mulți oameni consumă cafea dimineața sau pe tot parcursul zilei pentru a-i ajuta să se simtă treji și vigilenți. Acest lucru se datorează conținutului de cafeină din cafea, care poate stimula sistemul nervos central și poate crește vigilența.
- Ca ritual social sau cultural: în multe culturi, cafeaua este consumată ca parte a ritualurilor sociale sau culturale. De exemplu, o ceașcă de cafea cu un prieten sau un coleg poate fi o modalitate de a vă conecta și de a socializa.
- Pentru gustul și aroma sa: Cafeaua poate avea o aromă și o aromă bogată și complexă, de care mulți oameni se bucură. Unii oameni consumă cafea pur și simplu pentru că le place gustul.
- Pentru a crește performanța atletică: S-a demonstrat că cofeina îmbunătățește performanța atletică prin creșterea rezistenței și reducerea efortului perceput.
- Pentru beneficiile sale potențiale pentru sănătate: Unele studii au sugerat că consumul moderat de cafea poate fi asociat cu un risc mai mic de anumite afecțiuni de sănătate, cum ar fi diabetul de tip 2, boala Parkinson și cancerul hepatic.
- Este important de reținut că, deși cafeaua poate avea unele beneficii potențiale pentru sănătate, poate avea și efecte negative dacă este consumată în cantități excesive sau dacă aveți anumite afecțiuni de sănătate. Se recomandă ca adulții să consume nu mai mult de 400 mg de cofeină pe zi, ceea ce este aproximativ echivalent cu 4 căni de cafea preparată.
CUM SE PREPARA CAFEAUA MACINATA
- Iată pașii generali pentru prepararea cafelei măcinate:
- Măsurați cantitatea de cafea pe care doriți să o preparați. Un ghid general este să folosiți 1-2 linguri de zaț de cafea pentru fiecare 6 uncii de apă.
- Fierbe apa si lasa sa se raceasca putin. Temperatura ideală pentru prepararea cafelei este între 195-205 grade Fahrenheit.
- Alegeți metoda dvs. de preparare. Metodele populare includ prepararea prin picurare, presa franceză, turnare și espresso.
- Adăugați cafeaua măcinată pe dispozitivul dvs. de preparare. Asigurați-vă că pudra de cafea este distribuita uniform
- Turnati apa fierbinte folosind o mișcare circulară pentru a asigura o saturație uniformă.
- Lăsați cafeaua să se infuzeze pentru o perioadă de timp adecvată.
- Odată ce cafeaua s-a terminat de preparat, îndepărtați zațul și serviți.
- Bucurați-vă de ceașca de cafea proaspăt preparată!
- Este important să rețineți că procesul exact de preparare a cafelei va varia în funcție de metoda pe care o alegeți. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile specifice dispozitivului dvs. de preparare pentru a obține cele mai bune rezultate
SATISFACTIA CLIENTULUI
- Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.
Nici o postare găsită
- REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
- REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
-
REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI
privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei
"Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1)Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a)informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;
(b)toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.
(2)În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.(3)Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."
Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.
Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)
În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe pagina produsului, etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nici o prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.
Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE
(27) | Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului. |
Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.
Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1) Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a) | informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor; |
(b) | toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării. |