Apa de Trandafiri 50ml
Apa de Trandafiri 50ml
Apa de trandafiri este un produs foarte versatil cu numeroase intrebuintari in cosmetica pentru diverse probleme ale tenului, drept apa revigoranta pentru ten si chiar si pentru gatit, mai ales in deserturi.
Acest produs are o urma fina de culoare, un miros fresh revigorant si cu o tenta usor parfumata de trandafiri. Pentru note discrete de parfum pe piele, apa de trandafiri poate fi utilizata si ca parfum zilnic.
Ingrediente: apa cu ulei din flori de trandafir (Rosa Damascena Flower Water), linalool, phenethyl alcohol, cintronellol, nerol, geraniol, eugenol, farnesol, hydrocarbon C17-C23, nonadecane
Metoda de obtinere: produs obtinut prin distilare
Proprietati:
-
antiinflamatoare
-
antiseptice
-
tonice, revigorante
-
astringente
Modalitati de folosire:
1. Pentru ten si corp
a) Improspatarea tenului si pentru reducerea aspectului de pungi sub ochi
Mai ales in sezonul cald, apa de trandafiri poate fi pulverizata pe fata si gat pentru un plus de hidratare si revitalizare cu efecte de stralucire naturala a pielii. Pentru zona usor inflamata de sub ochi, va recomandam sa pastrati apa de trandafir pentru cca. 30 min. la frigider apoi cu ajutorul unei dischete demachiante pulverizati produsul si mentineti pe piele.
b) Hidratarea si catifelarea pielii
Persoanelor cu tenul uscat si sensibil, le recomandam hidratarea pe tot parcursul zilei cu ajutorul apei de trandafiri. Dupa fiecare pulverizare pe ten, se pot observa efecte imediate de calmare si catifelare a pielii.
c) Demachiant natural
Pe o discheta demachianta pulverizati apa de trandafiri. Cu miscari fine si circulare, fara a apasa sau a intinde pielea, indepartati machiajul de pe ten, buze si ochi. Pentru efecte mai rapide, va recomandam sa amestecati ulei de cocos cu apa de trandafiri, acesta va deveni mai cremos si va facilita alunecarile fine pe piele, in timpul demachierii.
d) SPA la tine acasa
Intr-o cada plina cu apa calda, adaugati 1-2 cani de apa de trandafiri, dupa preferinta si astfel veti beneficia de o hidratare intensa a pielii, datorita apei de trandafiri care va conferi si un parfum delicat pielii.
e) Aromaterapie
Cel mai potrivit mod de a te relaxa, de a scapa de stres si grijile zilnice. Aromaterapia este tehnica rapida si usoara de a purifica aerul, a oferi o ambianta placuta si de a stimula simturile. Este suficient sa adaugati apa de trandafiri in vasul pentru aromaterapie si prin incalzire, se vor degaja vaporii cu miros placut de trandafiri.
2. Apa de trandafiri pentru gatit:
Gust dulceag, cu arome florale, apa de trandafiri este ideala pentru gatit. Mai ales cand vine vorba despre deserturi, apa de trandafiri esente ideala a se folosi drept esenta, dar si pentru un efect de stralucire a produsului.
Recomandam apa de trandafiri pentru prepararea inghetatei, budincilor, cremelor pentru diverse prajituri, in dulceturi si gemuri dar si in biscuiti si briose.
Biscuiti vegani cu lamaie si apa de trandafir
Ingrediente - pentru aluat: 100g unt, 50g zahar tos sau zahar de cocos, 150g făina, coaja lamaie,
- pentru glazura: 100g zahar pudra, 2 lingurițe apa de trandafiri, 2 lingurite de apa, petale de trandafir uscate (opțional)
Preparare aluat: se amesteca untul cu zaharul pana se obtine o crema. Se adauga coaja de lamaie si faina pentru a se forma aluatul. Se lasa la frigider 40 minute pentru a se intarii. Preincalziti cuptorul la 160 grade C. Se intinde aluatul obtinut si cu ajutorul unei forme, taiati biscuitii in rondele. Coaceti biscuitii timp de 12-14 minute sau pana cand devin aurii.
Preparare glazura: se amesteca impreuna apa cu zaharul pudra, sucul de lamaie si apa de trandafiri, se adauga peste biscuiti si se presara petale de trandafir uscate. Se servesc alaturi de un ceai savuros.
Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.
Tara de origine: Bulgaria
Gramaj: 50ml
Recenzii ale clienților
Recomandare pentru cumpărare
- REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
- REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
-
REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI
privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei
"Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1)Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a)informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;
(b)toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.
(2)În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.(3)Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."
Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.
Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)
În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe pagina produsului, etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nici o prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.
Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE
(27) | Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului. |
Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.
Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1) Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a) | informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor; |
(b) | toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării. |