Ton Bucati In Ulei De Masline Franz Josef Exclusive – Tuna Steak – Conserva 150 Grame

DESCRIERE PRODUS

 • Franz Josef Exclusive Tuna Steak este o conserva de ton in ulei de masline
 • Ambalaj: conserva rotunda de metal prevazuta cu inel pentru deschidere
 • Cantitate: neta – 150 grame, scursa – 102 grame
 • Produs sterilizat
 • Caracteristici:
 • Gata de utilizat
 • Slab caloric
 • Versatil
 • Continut bogat de proteine, vitamine, minerale si grasimi sanatoase
 • Metoda de pescuit: navoade
 • Depozitare: se va depozita in spatii curate, racoroase, intunecate. Dupa deschidere se va consuma imediat
 • Termen de valabilitate: 2 ani de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
 • Tara de origine: Filipine
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificatiile prezentate au caracter informativ și pot diferi fata de produsul vandut .Fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatișarea actuala a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site. Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara inștiintare prealabila din partea producatorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obliga firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Ton – Thunnus albacares – 70,6%
 • Ulei masline- 23,5%
 • Sare

VALOARE ENERGETICA PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Energie: 629 kj/ 150 kcal
 • Grasimi: 5.0 grame
 • Grasimi saturate: 1,0 grame
 • Carbohidrati: 0 grame
 • Zaharuri: 0 grame
 • Proteine: 27 grame
 • Sare: 1,13 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Tonul este un peste cu un gust deosebit, cu o textura moale, se topeste pur si simplu in gura
 • Tonul este un peste foarte cautat, foarte versatil, poate fi utilizat in multe preparate: gratar, salate, paste, pizza, bruschete, sandwich-uri
 • Tonul poate fi consumat proaspat, dar si conservat
 • Tonul conservat pastreaza toate caracteristicile tonului proaspat: continutul bogat de protein, vitamine, minerale, si grasimi sanatoase
 • Tonul este prietenul celor care tin diete si cure de slabire, are un continut caloric foarte scazut
 • Franz Josef Exclusive Tuna Steak este o conserva ce patreaza gustul adevarat de ton si-l aduce la dumneavoastra acasa
 • Consumul de ton are multe actiuni benefice, asupra organismului, prin aportul , mare de vitamine, minerale, proteine si grasimi sanatoase , pe care le contine
 • Conservele de ton pot fi consumate acasa, la birou, in calatorii, la picnicuri
 • Cu conserva de ton bucati in ulei de masline Franz Josef, va invitam sa descoperiti o experienta culinara rafinata și autentica. Aceasta delicioasa conserva aduce gustul inconfundabil al tonului intr-o combinatie perfecta cu uleiul de masline premium, oferindu-va o placere gustativa exceptionala.

CARACTERISTICI PRNCIPALE :

 1. Ton de calitate superioara: Bucati suculente de ton, selectate cu grija, sunt conservate pentru a pastra prospetimea și textura lor delicioasa.
 2. Ulei de masline extra virgin: Amestecul fin de ton și ulei de masline adauga o nota delicata și aromatica, subliniind calitatea premium a acestui produs.

MODALITATI DE UTILIZARE :

 1. Salate racoritoare: Adaugati bucati de ton in salatele dvs. preferate pentru a obtine un plus de savoare și o sursa bogata de proteine.
 2. Bruschette rafinate: Rasfatati-va papilele gustative adaugand tonul in ulei de masline pe bruschettele proaspete, pentru un aperitiv sofisticat.
 3. Paste gourmet: imbunatatiti aroma pastelor prin adaugarea de ton și ulei de masline, pentru o experienta culinara de neuitat.
 4. Pizza deluxe: Transformati pizza obișnuita intr-un festin cu tonul in ulei de masline Franz Josef, creand o combinatie inedita de arome.
 • Cu conserva de ton bucati in ulei de masline Franz Josef, nu doar ca veti adauga un ingredient gourmet in bucataria dvs., dar veti savura și beneficiile unei alimentatii sanatoase și echilibrate. Descoperiti gustul autentic al tonului de cea mai buna calitate, subliniat de aroma fina a uleiului de masline extra virgin Franz Josef. Un deliciu gourmet pentru cei care apreciaza autenticitatea și rafinamentul in bucatarie!

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
24/05/2023
Achiziție neconfirmată
Franz Josef conserva de ton in ulei
Comentarii
Franz Josef conserva de ton în ulei este un produs alimentar care conține bucăți de ton de mare, conservate în ulei pentru a le păstra prospetimea și a le conferi o textură delicată și gust delicios. Iată câteva informații despre Franz Josef conserva de ton în ulei:

Calitatea tonului: Conserva de ton Franz Josef este realizată cu ton de mare de înaltă calitate. Tonul este selectat cu grijă pentru a asigura prospețimea și gustul său caracteristic.

Conservare în ulei: Tonul este conservat în ulei pentru a prelungi durata de valabilitate și pentru a păstra prospețimea și textura sa. Uleiul adaugă o savoare ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
24/05/2023
Franz Josef conserva de ton in ulei
Comentarii
Franz Josef conserva de ton în ulei este un produs alimentar care conține bucăți de ton de mare, conservate în ulei pentru a le păstra prospetimea și a le conferi o textură delicată și gust delicios. Iată câteva informații despre Franz Josef conserva de ton în ulei:

Calitatea tonului: Conserva de ton Franz Josef este realizată cu ton de mare de înaltă calitate. Tonul este selectat cu grijă pentru a asigura prospețimea și gustul său caracteristic.

Conservare în ulei: Tonul este conservat în ulei pentru a prelungi durata de valabilitate și pentru a păstra prospețimea și textura sa. Uleiul adaugă o savoare ...
A fost utilă această recenzie?
253 34
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8595241527901
ORIGINE:
UNGARIA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18302
10,50 RON /per bucata
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 5+
Pret 9,98 RON
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 21 point
Puncte premiu: 1 point
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Franz Josef Exclusive Tuna Steak este o conserva ce patreaza gustul adevarat de ton si-l aduce la dumneavoastra acasa. Consumul de ton are multe actiuni benefice, asupra organismului, prin aportul , mare de vitamin, minerale, proteine si grasimi sanatoase , pe care le contine. Conservele de ton pot fi consumate acasa, la birou, in calatorii, la picnicuri
BRANDFranz Josef Kaiser GTINEAN 8595241527901 ORIGINEUNGARIA
Brandul zilei
.