Set 100 Bete Lolipop, Acadele - Plastic –Albe -  10 cm x 0,4 cm – Mici

DESCRIERE PRODUS

 • Set 100 beteplastic ideale pentru a fi folosite pentru a crea o varietate de deserturi: acadele, biscuti, forme de ciocolata, lolipop-uri, inghetate, bricolaj
 • Material: plastic de calitate alimentara, non – toxic, nu are gust sau miros propriu
 • Culoare: alb opac
 • Model: rotund, cu interior gol
 • Numar bete per set: 100 bucati
 • Dimensiuni:
 • Lungime: 10 cm
 • Diametru: 0,4 cm
 • Caracteristici:
 • Versatile
 • Durabile
 • Reutilizabile
 • Suprafata neteda ce ofera o senzatie confortabila la atingere
 • Curatare: Curatarea se face manual, cu apa si detergent
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Betisoarele albe, rotunde sunt ideale pentru a infrumuseta si a  le face mai usor de consumat,  pentru o varietate larga  de gustari, dulci sau sarate de  la acadele, biscuiti , bile dulci, lolipop-uri, inghetate, bile de branza, bomboane de ciocolata, bomboane cu fructe, cupcakes
 • Betisoarele albe se pot utiliza cu succes pentru activitati de bricolaj, la care pot participa si copiii. Distractia este garantata realizand acadele si diverse forme din lut sau argila
 • Betele de acadele  sunt elegante, clasice , sunt reutilizabile si durabile
 • Bețișoarele de lolipop sunt potrivite pentru  a  crea deserturi elegante la zile de naștere, nunți, petreceri de mireasă, petreceri pentru copii, petreceri tematice, evenimente de familie, ceaiuri de după-amiază, Halloween și Crăciun

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin Dulhan
31/03/2023
Achiziție neconfirmată
Set 100 Bete Lolipop, Acadele - Plastic
Avantaje
ieftin
Comentarii
Setul de 100 de bete pentru lolipop sau acadele este o soluție practică și convenabilă pentru servirea acestor dulciuri. Aceste bete sunt realizate din plastic de calitate alimentară, astfel încât nu reacționează cu dulciurile și nu le afectează gustul sau calitatea.

Betele pentru lolipop sunt potrivite pentru a servi diverse tipuri de acadele sau dulciuri, cum ar fi bomboanele tari sau moi, ciocolata, biscuiții, sau chiar fructele învelite în caramel. Ele sunt de asemenea ideale pentru a fi folosite la petreceri sau evenimente speciale, unde pot fi utilizate pentru a servi dulciuri și bomboane într-un mod curat și igienic.

Setul de 100 ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin Dulhan
Catalin Dulhan
Achiziție neconfirmată
31/03/2023
Set 100 Bete Lolipop, Acadele - Plastic
Avantaje
ieftin
Comentarii
Setul de 100 de bete pentru lolipop sau acadele este o soluție practică și convenabilă pentru servirea acestor dulciuri. Aceste bete sunt realizate din plastic de calitate alimentară, astfel încât nu reacționează cu dulciurile și nu le afectează gustul sau calitatea.

Betele pentru lolipop sunt potrivite pentru a servi diverse tipuri de acadele sau dulciuri, cum ar fi bomboanele tari sau moi, ciocolata, biscuiții, sau chiar fructele învelite în caramel. Ele sunt de asemenea ideale pentru a fi folosite la petreceri sau evenimente speciale, unde pot fi utilizate pentru a servi dulciuri și bomboane într-un mod curat și igienic.

Setul de 100 ...
A fost utilă această recenzie?
95 22
Scrie un comentariu
Întrebări
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

15945
9,04 RON
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 5+ 10+
Pret 8,59 RON 8,14 RON
in stoc
Pretul in puncte: 19 points
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Betisoarele albe, rotunde sunt ideale pentru a infrumuseta si a  le face mai usor de consumat,  pentru o varietate larga  de gustari, dulci sau sarate de  la acadele, biscuiti , bile dulci, lolipop-uri, inghetate, bile de branza, bomboane de ciocolata, bomboane cu fructe, cupcakes
Brandul zilei
.
Variante
  Forma Disponibilitate Pret  
Mare
in stoc
12,50 RON
+
Mica
in stoc
9,04 RON
+