Platou Rotativ Profesional Pentru Ornat Tort 32 cm

Salvati 13%

Platou rotativ profesional

Platou rotativ profesional pentru ornarea torturilor, executat din material de calitate, usor de manuit.

Dimensiuni : diametru 32 cm / inaltime 9 cm

Un platou rotativ profesional pentru ornarea tortului este o unealtă esențială în bucătărie, în special pentru cei care se ocupă de cofetărie și decorarea torturilor. Acesta este un instrument care facilitează procesul de decorare a torturilor, permițând bucătarilor să rotească ușor tortul pentru a aplica glazură, cremă sau ornamente cu precizie. Iată câteva aspecte importante legate de un platou rotativ profesional pentru ornarea tortului cu diametrul de 32 de centimetri:

  1. Dimensiuni adecvate: Diametrul de 32 de centimetri este o dimensiune potrivită pentru torturi de dimensiuni medii sau mari. Acest lucru permite suficient spațiu pentru a roti tortul și a lucra cu el în mod eficient.

  2. Rotire lină: Un platou rotativ de înaltă calitate ar trebui să ofere o rotire lină și fără efort. Aceasta este esențială pentru a obține o suprafață uniformă și bine nivelată a tortului.

  3. Materiale durabile: Alegeți un platou rotativ fabricat din materiale rezistente și de înaltă calitate, cum ar fi plastic dur sau metal. Acest lucru asigură durabilitate și stabilitate pe termen lung.

  4. Suprafață antiderapantă: Verificați dacă platoul rotativ are o suprafață antiderapantă sau o bază care împiedică alunecarea tortului în timpul rotirii. Acest lucru contribuie la menținerea stabilității și a siguranței în timpul decorării.

  5. Ușor de curățat: Este important ca platoul rotativ să fie ușor de curățat și de întreținut. Unele modele au componente care se pot demonta pentru o curățare mai ușoară.

  6. Versatilitate: Un platou rotativ poate fi folosit nu doar pentru decorarea torturilor, ci și pentru torturi și produse de patiserie. Acesta poate fi un instrument versatil în bucătărie.

În concluzie, un platou rotativ profesional pentru ornarea tortului cu diametrul de 32 de centimetri este un instrument esențial pentru oricine se ocupă de cofetărie sau decorarea torturilor. Alegerea unui model de înaltă calitate asigură eficiență, precizie și stabilitate în procesul de decorare, facilitând astfel obținerea unor torturi frumos ornate și delicioase.

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 2 recomandări
2
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu

Fotografiile Clientilor

Comentarii pozitive
Ramona Ciobanu
28/12/2021
Achizitie Verificata
Recomand
Avantaje
Pretul este foarte bun comparativ cu cel practicat de alte magazine online.
Comentarii
Astazi a sosit suportul si sunt foarte multumita. Este foarte stabil, are pe talpa o suprafata antialunecare (nu stiu daca e siliconata dar asa pare)si se roteste perfect. Pe suprafata are marcate cercuri concentrice pentru blaturi de diametre diferite. Este un suport greu, stabil si usor de folosit.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Florin Panait
Florin Panait
Achizitie Verificata
02/11/2023
Foarte multumit
Avantaje
Raportul pret calitate, curatarea usoara, materiale de calitate, suprafata antiderapanta a piciorului.
Dezavantaje
Singurul dezavantaj este acela ca nu l-am comandat mai devreme!
Comentarii
Detin un mic laborator de cofetarie patiserie si am achizitionat 3 platouri metalice. Cadrul metalic este solid și bine finisat.Acesta este un aspect important, deoarece asigură că platoul poate să suporte cu ușurință greutatea torturilor mari sau a prăjiturilor decorate.
Recomand acest produs
A fost utilă această recenzie?
13 15
Cristina Stroe
Cristina Stroe
Achizitie Verificata
02/11/2023
Un produs de calitate
Avantaje
Platoul este elegant l-am folosit si ca platou de prezentare, nu am mai mutat tortul pe alt platou. Este realizat din materiale de calitate si are o constructie robusta
Dezavantaje
Nu are
Comentarii
Imi doream de mult acest platou si intr-un final am reusit sa-l achizitionez. Sunt impesionata de calitatea produsului, de calitatea materialelor. L-am folosit pentru tortul ce l-am pregatit pentru ziua fiului meu. Platoul se roteste usor in orice directie
A fost utilă această recenzie?
13 16
Teo
Teo
Achizitie Verificata
02/11/2023
Foarte multumit
Avantaje
Pret avantajos, calitate profesionala, se curata usor si este construit cu materiale de calitate. Livrarea a fost rapida
Dezavantaje
Inca nu i-am gasit dezavantaje, dupa o luna de utilizare intensa
Comentarii
Am cumparat platoul rotativ de la Top Ingrediente , și trebuie să recunosc că a adus o îmbunătățire semnificativă în munca mea de decorare a torturilor.
Am o mica afacere cu torturi la comanda si am castigat timp cu acest platou
A fost utilă această recenzie?
14 16
Mariana Giurgea
Mariana Giurgea
Achizitie Verificata
02/11/2023
Calitate impresionanta
Avantaje
Constructie robusta, miscare lina, suprafata platoului potrivita pentru aprope toate dimensiunile de torturi
Comentarii
Am achizitionat recent acest platou, Inainte foloseam un platou din plastic. Am fost impresionata de calitatea acestui platou, de usurinta cu care se roteste si de stabilitatea pe care a are in timpul utilizarii. Este cu adevarat un ajutor pentru cei care orneaza torturi. Recomand.
A fost utilă această recenzie?
13 15
Adela
Adela
Achizitie Verificata
02/11/2023
Super pret
Avantaje
Pret si calitate
Dezavantaje
nu
Comentarii
Cred ca nu gasesti mai ieftin. In toate magazinele pretul este peste 200 ron. Si este si de calitate.Recomand din toata inima.
A fost utilă această recenzie?
15 14
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8681171553827
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

11861
195,00 RON
169,00 RON /per bucata
Discount: 26,00 RON
in stoc
Pretul in puncte: 338 point
Puncte premiu: 8 points
+
6 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
GTINEAN 8681171553827
Brandul zilei
.