Pasta Ardei Capia Dulce Concentrata – Oncu – Borcan - 1650 Grame

DESCRIERE PRODUS

 • Pasta ardei capia dulce concentrata, ideala pentru ciorbe, paste, sosuri sau tocanite
 • Ambalaj: borcan de plastic cu capac cu filet
 • Gramaj: 1650 grame
 • Textura : pasta densa
 • Culoare: rosu inchis
 • Produs vegan
 • Producator: Oncu
 • Depozitare: a se pastra in incaperi curate, racoroase, ferite de razele soarelui si inghet. Dupa desigilare produsul se va pastra la frigider, nu mai mult de 4 zile
 • Tara de origine: Turcia
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Pasta de ardei dulce 
 • Sare
 • Regulator de aciditate E 330
 • Conservant E202
 • Brix 32-34 %

VALOARE ENERGETICA PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Energie: 452 kj / 108 kcal
 • Grasimi: 1,2 grame
 • Grasimi saturate: 1,1 grame
 • Carbohidrati: 17,6 grame
 • Zaharuri: 16,4 grame
 • Proteine: 4,4 grame
 • Sare: 8 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Pasta de ardei dulce capia concentrata Oncu este un produs de calitate, produs din ardei capia atent selectionati, ideala pentru supe, ciorbe, paste, sosuri sau tocanite
 • Ardeiul capia se numără printre legumele cu cele mai multe beneficii pentru sănătate. Ardeii, pe lăngă continutul insemnat de vitamina C, contin si cantitati importante si de alte substanțe necesare organismului: vitamina A, vitamina E, licopen. Iată câteva dintre beneficiile acestor nutrienți conținuți de ardeiul gras.
 • Pasta de ardei dulci Oncu se caracterizeaza printr-o culoare intensa, densitate ridicata si un randament crescut
 • Preparata din ardei de calitate, pasta are un gust delicos, dulceag, ce creaza dependenta
 • Pasta concentrata de ardei, este un ajutor de nadejde pentru orice bucatar, intensifica aroma preparatelor in care este adaugata, si ofera consistenta sosurilor si tocanitelor, oferindu-le si o culoare vibranta
 • Ambalajul generos recomanda pasta de ardei Oncu restaurentelor, cantinelor ce pregatesc cantitati mari de preparate
 • Produsa 100% din ardei naturali , pasta Oncu, cu textura densa, aroma bogata, un gust fenomenal, este un produs de cea mai inalta calitate, cu un raport pret - calitate excelent, ce nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
24/05/2023
Achiziție neconfirmată
Pasta din ardei dulci naturali
Comentarii
Pasta Oncu, produsă 100% din ardei dulci naturali, este o alegere excelentă pentru a adăuga o notă de savoare și prospețime în bucătărie. Iată câteva informații despre pasta Oncu:

Ingrediente naturale: Pasta Oncu este obținută din ardei dulci naturali, fără aditivi sau conservanți artificiali. Aceasta înseamnă că beneficiați de aroma autentică și de calitatea superioară a ardeilor dulci folosiți în procesul de producție.

Textură densă și aromă bogată: Pasta Oncu are o textură densă și o aromă intensă de ardei dulci. Aceasta adaugă un gust distinctiv și o savoare bogată în diferite preparate culinare.

Gust fenomenal: Pasta Oncu are un gust deosebit de ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
24/05/2023
Pasta din ardei dulci naturali
Comentarii
Pasta Oncu, produsă 100% din ardei dulci naturali, este o alegere excelentă pentru a adăuga o notă de savoare și prospețime în bucătărie. Iată câteva informații despre pasta Oncu:

Ingrediente naturale: Pasta Oncu este obținută din ardei dulci naturali, fără aditivi sau conservanți artificiali. Aceasta înseamnă că beneficiați de aroma autentică și de calitatea superioară a ardeilor dulci folosiți în procesul de producție.

Textură densă și aromă bogată: Pasta Oncu are o textură densă și o aromă intensă de ardei dulci. Aceasta adaugă un gust distinctiv și o savoare bogată în diferite preparate culinare.

Gust fenomenal: Pasta Oncu are un gust deosebit de ...
A fost utilă această recenzie?
49 26
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8693891196048
ORIGINE:
TURCIA
Ambalare :
1650 g
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

16596
73,59 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 148 point
Puncte premiu: 4 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Produsa 100% din ardei dulci naturali , pasta Oncu, cu textura densa, aroma bogata, un gust fenomenal, este un produs de cea mai inalta calitate, cu un raport pret - calitate excelent, ce nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie
BRANDOncu GTINEAN 8693891196048 ORIGINETURCIA
Brandul zilei
.
Variante
  Ambalare Disponibilitate Pret  
370 g
17,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
1650 g
73,59 RON /per bucata
Momentan Indisponibil