Crema Vegetala UHT Pentru Gatit Master Gourmet Chef ( Cutie 12x1L )

   Crema Vegetala Master Gourmet Chef este un produs UHT ce poate substitui smantana.

 - Utilizare : Master Gourmet Chef este o cremă pe bază de grăsimi vegetale, care poate înlocui crema (smantana) pentru asezonarea orezului, pastelor, carnii, legumelor și mâncărurilor în general.

-  Ingrediente : apă, uleiuri și grăsimi vegetale complet hidrogenate (23%)(grăsimi (ulei de palmier), uleiuri (rapiță , floarea soarelui , porumb și soia în proporții diferite), lapte untos în pulbere, amidon de porumb, maltodextrină, emulgatori (soia), stabilizatori (E412, E410).       

 - Etichetarea OMG conformă cu Regulamentele 2003/1829 / CE și 2003/1830 / CE.  Crema Vegetala nu este tratata cu radiații ionizante.    

   

  Specificatii :

 - Ambalare : 12 cutii(brichete) a cate 1 L fiecare .

 - Informatii paletizare:  12 cutii in fiecare bax ; 12 baxuri per strat ; 7  straturi per palet ; 84 baxuri pe palet  ;1008 L pe palet 

 - Termen de valabilitate :12 luni la temperaturi intre 2 si 20 ° C pastrate într-un loc uscat.

 

  Origine : Italia

  Stiai ca?

  Sosul alb a fost considerat, încă din secolul al XVII-lea, unul dintre sosurile de baza ale bucătăriei franceze. Este folosit si ca bază pentru alte sosuri (cum ar fi sosul Mornay, care este Béchamel). În mod obișnuit, sosul alb se foloseste la fripturile nobile, la mancarurile pe baza de legume, la paste, la lasagnă, printre foile de paste.

  Crema vegetala UHT Master Gourmet Chef este o versiune vegană care inlocuieste cu succes sosul Bechamel. 

  Paste cu sos alb

- 300 gr penne 
- 300 ml de cremă vegetala UHT 
- 2-3 catei de usturoi tocati
- 2 lingurițe ulei de măsline
- un brocoli
- piper alb proaspat zdrobit (cat consideri/dupa gust)
- 1/2 lingura de patrunjel tocat marunt
- sare conform gustului 
- parmezan, branza gorgonzola, branza cheddar

  Cum se prepara Pastele cu sos alb:

- Fierbeti penele conform instrucțiunilor tipărite pe pachet. Se strecoară apoi pastele și se lasă la răcit.
- Încălziți o tigaie și turnați ulei de măsline in ea, până se încălzește ușor. Adăugați usturoiul și brocoli taiat, lasandu-le sa se gateasca trei minute.
- Adăugați Crema vegetala UHT, sare și piper și apoi aruncați pastele. Gatiti aproximativ doua minute, adaugand in acest timp bucati mici de gorgonzola si branza cheddar.
- Asezati într-o farfurie și garnisiți cu parmezan și pătrunjel tocat.

  Ciuperci la cuptor cu spanac si sos alb (Crema vegetala UHT Master Gourmet):

  Ingrediente :

- 2 linguri de unt
- 1 cană tocată ceapă fină
- 500 gr piure de spanac, fiert
- 300 gr ciuperci feliate groase
- 2 lingurite rase de sare
- 1 linguriță piper negru-proaspăt macinat
- 300 gr branza, telemea
- câteva felii de roșii pentru garnisire/aspect
- 300 ml crema vegetala uht master gourmet chef

  Mod de prparare:

- setati cuptorul la 160 grade C

- in untul topit adăugați ceapa și amestecați se rumeneste.
- adăugați ciupercile și continuați să amestecați la foc mare până când acestea sunt gatite.
- luati tigaia de pe foc și asaugati spanacul, sarea, piperul și sosul alb.
- transferați amestecul într-un vas de yena, rezistent la cuptor.
- presărați brânza pentru a acoperi amestecul, garnisiți cu felii de roșii și coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de o jumătate de oră sau până când brânza este ușor brună.

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Daniela David
25/03/2020
Achizitie Verificata
Comentarii
Excelenta pentru lasagna, paste si sosuri!!!Este o crema groasa, vascoasa si gustoasa
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Aurica Vacarescu
Aurica Vacarescu
Achizitie Verificata
23/03/2022
Crema pentru gatit
Comentarii
Foarte usor de folosit ,cremoasa ,gust excelent .RECOMAND!
A fost utilă această recenzie?
56 55
Daniela David
Daniela David
Achizitie Verificata
25/03/2020
Comentarii
Excelenta pentru lasagna, paste si sosuri!!!Este o crema groasa, vascoasa si gustoasa
A fost utilă această recenzie?
55 55
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 0745760600809
Culoare:
Alb
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10682
204,90 RON
17,08 RON  per 1.00 Litri
/ Cutie
in stoc
Pretul in puncte: 410 points
Puncte premiu: 10 points

Cantitatea minima pentru "Crema Vegetala UHT Pentru Gatit Master Gourmet Chef ( Cutie 12x1L )" este 1.

2 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Cremă pe bază de grăsimi vegetale, care poate înlocui smantana pentru asezonarea orezului, pastelor, carnii, legumelor.
GTINEAN 0745760600809
Brandul zilei
.