Caravella Crema De Caramel - Caravella Gran Caramello - Master Martini - Galeata 5 Kg

 

Caravella Crema De Caramel - Master Martini - crema pentru uz profesional

Descriere produs : Crema de caramel pentru glasat produse de cofetarie, patiserie.

Utilizare : Glasarea produsului dupa coacere

Ingrediente : zahăr, uleiuri și grăsimi vegetale nehidrogenate (grăsimi de palmier), uleiuri (palmier și floarea soarelui - soia în proporție variabilă), praf de lapte, produs vegetal care contine si lactoza, emulgator (lecitină 522), aromă naturala-caramel 7%.

Etichetarea OMG conformă cu regulamentele 2003/1829 / CE și 2003/1830 / CE.

Ambalarea : Produsul este ambalat in galeti de 5 kg.

Informații despre paleți : găleți pe strat / 15
                                         straturi pe palet /  8
                                         găleți per palet  / 120
                                         1 palet are 600 kg.

Valori nutritionale per 100 gr de produs:

Energie: 2361kj / 566kcal / grasimi: 36g / Acizi grasi saturati: 10 gr / Carbohidrati: 54 gr / Zaharuri: 52 gr / Proteine: 6.5 gr / Sare: 0.38 gr

Atentie: Poate contine urme de nuci.

Mentionam ca produsul este unul Fara Gluten!

Valabilitate :12 luni la maximum 20°C într-un loc uscat.

Origine : Italia / Master Martini

Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Ana Dragu
15/03/2023
Achizitie Verificata
Foarte buna
Avantaje
Comanzi azi-primesti maine
Dezavantaje
Deocamdata nu am nimic de reprosat
Comentarii
Recomand! Caramelul nu este exagerat de dulce, este o crema calitativa, am mai cumparat din strainatate, ma bucur ca acum o aveti si dumneavoastra.
Promptitudinea si calitatea produselor dvs ne fac sa dorim sa colaboram constant
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Ana Dragu
Ana Dragu
Achizitie Verificata
15/03/2023
Foarte buna
Avantaje
Comanzi azi-primesti maine
Dezavantaje
Deocamdata nu am nimic de reprosat
Comentarii
Recomand! Caramelul nu este exagerat de dulce, este o crema calitativa, am mai cumparat din strainatate, ma bucur ca acum o aveti si dumneavoastra.
Promptitudinea si calitatea produselor dvs ne fac sa dorim sa colaboram constant
A fost utilă această recenzie?
86 15
Scrie un comentariu
Întrebări
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

16927
185,90 RON
37,18 RON  per 1.00 KG
/ Galeata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 372 point
Puncte premiu: 9 points
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Brandul zilei
.