Terre Exotique

Despre Terre Exotique

De la excursii la proiect

Compania a luat naștere datorită lui Erwann de Kerros, breton, african la suflet și iubitor de călătorii. După ce și-a petrecut o parte din tinerețe în Ciad și cu o diplomă de școală de afaceri în mână, a călătorit în Europa de Est, Asia și Maghreb, apoi s-a stabilit mai bine de patru ani în Camerun, unde se lansează în reevaluarea unei plantații de ardei Penja.

Terre Exotique: doar numele este suficient pentru a te face să visezi...

I-a plăcut aventura și, întors în Franța, și-a continuat proiectul prin comercializarea condimentelor și mirodeniilor culese în timpul călătoriilor sale. La 28 de ani, a creat Terre Exotique, pentru a împărtăși cu toată lumea plăcerea condimentelor de altundeva. Astăzi situat pe malul Loarei, lângă Tours, vânătorul de condimente și întreaga sa echipă selectează produse excelente, cu arome rare și necunoscute, pentru a îmbina gastronomia cu bogățiile lumii.

Arome ale lumii și lumea aromelor

Aproape o sută de produse diferite sunt oferite astăzi, pentru a beneficia toți bucatarii creativi și gurmanzii curioși. Delicatesele sarate si dulci, condimentele, condimentele si bauturile au fost descoperite, testate si alese pentru a satisface dorinta de calatorii si aventuri culinare a gurmanzilor din intreaga lume.

 

 

Nu exista produse in aceasta sectiune