Sol Semilla

Sol Semilla, sectorul superalimentelor de calitate

Sol Semilla este primul brand francez de superalimente care caută calitate optimă prin dezvoltarea canalelor de import după 4 criterii: nutriție, aromă, ecologic și comerț echitabil.

  • Organic: toate superalimentele provin din agricultura ecologică sau recoltarea sălbatică care respectă conservarea ecosistemelor.
  • Crud: pe cât posibil, selecția de super-alimente și preparate de casă respectă principiile alimentelor vii, numite și „raw cuisine” sau „raw food” în engleză. Sol Semilla garantează astfel superalimente cu proprietăți păstrate prin uscare și prelucrare sub 45°C.
  • Vegan:   super-alimentele și preparatele de casă sunt toate de origine exclusiv vegetală și certificate de Societatea Vegană.
  • Fără gluten: produsele Sol Semilla sunt toate în mod natural fără gluten.

Superalimente etice

Pentru Sol Semilla, un superaliment este și un produs a cărui cultivare, metodă de transformare, transport și marketing respectă criteriile de mediu și sociale. Noțiunea de superaliment depășește cu mult o preocupare pur igienă pentru „viață sănătoasă” și indică o dietă globală și schimburi economice mai echitabile.