Ecoidees

Ecoidées: cel mai frumos lucru despre materia organică

Pierre-Alexandre Huber, fondator și director al Ecoidées

Ne puteți lumina despre istoria și motivațiile din spatele Ecoidées?

În septembrie 2002, însuși conceptul Ecoidées a văzut lumina zilei sub forma unei mici companii individuale specializată în sare de Himalaya și nuci de săpun, referințe necunoscute la acea vreme și pe care le-am popularizat în magazinele bio ca multe altele precum goji. fructe de padure, psyllium, nuci tigru sau zahar de cocos.

Ca artist și profesor de saxofon, mi-am dorit să creez un proiect profesional care să reflecte convingerile mele profunde: refuzul exploatării celor slabi de către cei mai puternici și apărarea intereselor țăranilor care sunt adesea ignorați de un Occident capitalist fascinat de noțiunea de „prețuri mici pentru profituri mari”.

 Ne puteți spune despre un produs sau proiect care vă este aproape de suflet?

Fără ezitare, ardei Kampot Organic & Fairtrade! Este considerat unul dintre cei mai buni ardei din lume iar sectorul meu de comerț echitabil susține în mod concret demnitatea și condițiile de muncă ale fermierilor. Totul este făcut pentru a se asigura că producția lor este apreciată așa cum merită.

Dincolo de ardei ca produs, sunt și condițiile de creștere ecologică, absența substanțelor chimice periculoase, conservarea biodiversității în medii conservate și remunerarea echitabilă a producătorilor care trebuie dezvăluite și cunoscute publicului.consumator!

Nu este minunat să gătești produse bune care servesc direct la îmbunătățirea calității vieții fermierilor, fiind în același timp de o calitate excepțională? Această idee reflectă fidel abordarea generală a companiei mele.

Ce se întâmplă cu Ecoidées în 2023?

Vestea majoră este, fără îndoială, lansarea mărcii noastre de alternative pe bază de plante VEGAHIMSA . Aceasta este cea mai largă gamă de condimente și bulion de legume 100% vegane!

Traducerea în engleză a termenului sanscrit „Ahimsa” este „non-violență” și „respect pentru viață”. Cu VEGAHIMSA, totul este spus! Evident, o dietă pe bază de plante este într-adevăr unul dintre răspunsurile la problemele de mediu, de sănătate și etice cu care societatea noastră de hiperconsum se confruntă în mod continuu.

VEGAHIMSA oferă în mod deliberat o abordare bazată pe plante centrată pe plăcerea de a găti, combinând arome puternice precum crustaceele, carnea de vită sau slănină într-o gamă largă de bulion și condimente, de asemenea alcătuite din ingrediente naturale și organice. O descoperire jubilatoare din 2023!

 

Nu exista produse in aceasta sectiune