Chocolat Mathez

O pasiune pentru ciocolată care dăinuie din 1934

Istoria fabricii de ciocolată Mathez datează de la începutul anilor 1930, când Alaüs Mathez a început să producă produse de ciocolată de ultimă generație, cu scopul de atinge perfectiunea calității.

În 1996, un antreprenor pe nume Éric Fischer a vizitat mica fabrică de ciocolată și s-a îndrăgostit literalmente de ciocolată, trufe și produse bine făcute. Convins de marele potențial al acestor delicatese, realizate mereu folosind metodele dragi lui Alaüs Mathez, a diversificat gama și a lucrat cu artizani gustativi pentru a oferi din ce în ce mai multe trufe. La Marc de Champagne, decorate cu macaroons sau chiar portocale confiate, trufele Mathez sunt împodobite cu cele mai frumoase podoabe și pornesc să întâlnească o clientelă cucerită în întreaga lume.

Astăzi există zeci de rețete gourmet și de ciocolată pe care le puteți găsi în ambalaje drăguțe, elegante, menite să păstreze toate aromele produselor.

În 2021, fabrica de ciocolată este preluată de doi pasionați de ciocolată: Olivier de Macar și Marc Delsemme, care își propun să consolideze poziționarea Chocolat Mathez la nivel internațional.

 

Nu exista produse in aceasta sectiune