+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Mi ABC

PT. PRESIDENT ABC Indonezia a fost înființat în septembrie 1991 în baza unui acord de asociere în comun între PT. ABC Central Food din Indonezia și Uni-President Enterprises Corporation din Taiwan.

Cei mai mulți oameni cunosc marca „ABC” ca lider de piață în produse alimentare și băuturi din Indonezia. Ghidată de principiul satisfacerii nevoilor clienților, și-a extins constant afacerea către alte alimente. Acum, „ABC” este o marcă faimoasă, cunoscută pentru calitatea sa.

ABC este unul dintre jucătorii cheie pe piața Instant Noodle din Indonezia. Mi ABC este disponibil în toată țara datorită rețelei noastre extinse de distribuție. Piețele noastre de export sunt răspândite în țările din Europa și Asia Pacific. De fapt, suntem lideri la categoriile cu arome calde.

Fabrica ABC President este situată în Karawang, Java de Vest, cu o suprafață de 7,0 hectare. Când și-a deschis activitatea în iulie 1992, compania producea doar câteva sute de mii de cutii de tăiței instant.

Așa cum prevedem potențialele provocări ale pieței, PT. PRESIDENT ABC și-a extins activitatea în industria băuturilor. În septembrie 2005, PT. PRESIDENT ABC a lansat un nou produs de băutură, Nu Green Tea, care a devenit pionierul ceaiului verde gata de băut în sticlă PET în Indonezia. Pentru a susține conceptul său inovator de Nu Green Tea, am angajat o tehnologie de ultimă oră: Tehnologia de umplere aseptică PET, care asigură produse cu gust și aromă câștigătoare. În prezent, Nu Green Tea este lider de piață în categoria RTD Green Tea. PT. Președintele ABC inovează continuu pentru a satisface nevoile și dorințele consumatorilor.

În plus, PRESIDENT ABC recunoaște necesitatea de a satisface cererea în creștere a consumatorilor. Având întotdeauna în vedere acest lucru, PRESIDENT ABC caută în mod constant îmbunătățiri pentru a satisface nevoile unui mediu în schimbare rapidă.