+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Vinaigre - Otet cu pulpa de lamaie si grapefruit 200ml

Vinaigre - Otet cu pulpa de lamaie si grapefruit 200ml

O bucătărie bogată în arome de citrice cu acest oțet proaspăt și acidulat.

A l'Olivier își face oțetul de fructe din pulpa fructului în sine pentru un rezultat de înaltă calitate, atât vizual cât și gustativ.

Acest oțet de lămâie-grapefruit este un amestec frumos de trei citrice, lămâie, grapefruit și o notă de portocală. Un trio de citrice care, combinate cu oțet, joacă pe prospețime și o ușoară aciditate. 
Totul va fi perfect pentru a vă însoți peștele, fructele de mare și crustaceele.
Există multe „căsătorii fericite” cu acest oțet! Condimentarea unui tartar de peste, deglasarea unei tigaii cu langosti etc.

Se va amesteca foarte bine cu ulei de măsline extravirgin, ulei de migdale sau ulei de susan prăjit.

Lasă-ți creativitatea culinară să scape!

Compoziţie

Oțet alcoolic 8° (43%), pulpă de citrice 40% (suc de lămâie 14,4%, suc și pulpă de grepfrut roz 10,8%, suc de portocale și pulpă din concentrat 10, 8%, zahăr, antioxidant: acid ascorbic), zahăr cristal, agent de ingrosare: pectina de mere, stabilizator: guma guar.

Valori nutritive

Valori nutriționale medii Pentru 100 ml  
Energie 113 / 473.11 kcal / kJ
Grasimi 0 g
  Acizi grași saturați 0 g
Carbohidrați 26 g
  Zaharuri 25 g
Proteinele 0,3 g
Sare 0,1 g

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Joelle
10/02/2024
Achizitie Verificata
Recomand
Comentarii
Delicios, foarte gustos cu somon afumat – o combinatie perfecta.Recomand
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Joelle
Joelle
Achizitie Verificata
10/02/2024
Recomand
Comentarii
Delicios, foarte gustos cu somon afumat – o combinatie perfecta.Recomand
A fost utilă această recenzie?
2 0
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

149,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 298 point
Puncte premiu: 7 points
+
1 recenzie Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Vinaigre à la pulpe de citron et pamplemousse se livreaza in 5-8 zile din Franta
BRANDA l'Olivier ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.
De interes