Ulei de măsline extravirgin italian Centonze - Sticlă din ceramică Caltagirone decorată manual Blue Star -Centonze - 500 ml

Ulei de măsline extravirgin italian Centonze - Sticlă din ceramică Caltagirone decorată manual Blue Star -Centonze - 500 ml 

      Răsfățați-vă cu gustul autentic al Italiei cu ulei de măsline extravirgin Centonze, prezentat într-o sticlă magnifică din        ceramică, decorată manual în Caltagirone. O capodopera culinara si artizanala.

Descriere :

Tradiția se întâlnește cu eleganța în acest ulei de măsline extravirgin Centonze, o selecție premium pentru palatele rafinate. Prezentat într-o sticlă ceramică realizată manual în Caltagirone, fiecare detaliu al acestui produs întruchipează excelența și arta italiană de a trăi.

Pe lângă faptul că vă îmbunătățește bucătăria cu aromele sale unice, acest ulei de măsline organic și sticla sa din ceramică vor constitui un element decorativ perfect în bucătăria dumneavoastră. Este si un cadou ideal pentru un gurmand si iubitor de obiecte frumoase.

Caracteristici principale :

 • Origine: produs în Italia, în inima plantațiilor de măslini scăldate în lumina soarelui.
 • Soi : Nocellara del Belice
 • Calitate: extra virgin, prima presare la rece pentru a pastra toate calitatile organoleptice.
 • Prezentare: Sticla ceramica Caltagirone, decorata manual, facand fiecare piesa unica.
 • Capacitate: sticla selectata pentru a pastra cel mai bine aromele delicate ale uleiului.

Descriere detaliată: Uleiul de măsline extravirgin Centonze provine din cele mai bune măsline, culese manual și presate la rece pentru a garanta o calitate superioară. Acest ulei se remarcă prin notele sale fructate și prin atingerea ușoară de piper, perfect pentru condimentare, gătit sau pur și simplu savurat cu pâine proaspătă. Sticla din ceramică, decorată de artizanii din Caltagirone, nu este doar un recipient, ci un adevărat obiect de artă, care încântă priveliștea și ridică experiența gustativă.

Sfaturi de degustare:

 • Utilizare: ideal pentru vinegrete, marinate sau ca o notă finală a preparatelor tale.
 • Asortare: se potrivește perfect cu salate, legume la grătar sau pește.
 • Temperatura: A se pastra intr-un loc racoros si intunecat pentru a mentine prospetimea.

Angajamentele mărcii Centonze:

 • Tradiție: know-how transmis din generație în generație.
 • Calitate: angajament față de selecția celor mai bune măsline pentru un ulei excepțional.
 • Artizanat: colaborare cu ceramiști din Caltagirone pentru sticle unice.

Opinia cunoscătorului: Gurmanzii apreciază acest ulei de măsline extravirgin pentru gustul său autentic și prezentarea artistică, lăudându-i caracterul distinctiv și finețea aromelor sale.

Istorie și inspirație (un cuvânt de la producător): „Povestea uleiului nostru de măsline extravirgin Centonze și a sticlei sale din ceramică decorată manual își găsește originea într-o pasiune nemărginită pentru ceramică și obiectele antice de zi cu zi, o flacără care mi-a fost transmisă. de draga mea bunica Ada.Cu ea, de foarte frageda, am pornit sa descopar comorile ascunse din Piazza Marina din Palermo, in fiecare duminica, cu trenul, in cautare de obiecte folosite de tot felul si formele.

De-a lungul deceniilor, fără măcar să-mi dau seama, am asamblat o colecție impunătoare incluzând, printre altele, numeroase plăci de majolica și farfurii Fangotti. Această colecție a fost cea care m-a inspirat și m-a împins să proiectez acest proiect. Realizarea lui a fost posibilă doar datorită expertizei și talentului lui Rosario Parrinello, CEO & Director Artistic al brandului „Made a Mano”, lider mondial în domeniul Designului de lux pe piatra de lavă din Etna și în ceramica Caltagirone.

Acest proiect este mult mai mult decât o simplă creație; este un tribut adus istoriei, culturii și know-how-ului familiei, ferm ancorat în bogatul terroir sicilian. Sticla pe care o ții în mâini este rezultatul unei povești personale, a unei tradiții perpetuate și a unei colaborări menite să evidențieze măiestria excepțională.

Fiecare sticlă este, așadar, o bucată de istorie, nu numai umplută cu ulei de măsline extravirgin premium, ci și purtând o bucată din sufletul Siciliei. Este un simbol al pasiunii transmise din generație în generație și al angajamentului neclintit față de excelență și autenticitate.”

 

Centonze organice

Compozitie : 
Ulei de măsline extra virgin organic
Origine: Italia
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 
 
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

449,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 899 point
Puncte premiu: 22 point
+
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Huile d'Olive Extra Vierge Italienne Centonze - Bouteille en Céramique de Caltagirone Décorée à la Main-Centonze- livreaza in 5-8 zile din Franta
ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.