Ulei de măsline Affiorato 2024 în ediție limitată - Oliviers & Co - 1litru

Ulei de măsline Affiorato 2024 în ediție limitată - Oliviers & Co - 1litru

      Uleiul de măsline nou, primul presat al anului, vine direct din livezile însorite ale Siciliei; un vintage rar și gustos!

Descriere :

Uleiul de măsline Affiorato este prima presare a anului , ceea ce îl face un produs excepțional și autentic foarte așteptat de cunoscători. 

Produs dintr-o recoltă timpurie din 1 octombrie 2023 și un know-how unic, acest ulei nou și nefiltrat provine din măsline încă verzi din soiul Nocellara del Belice , culese manual și presate la scurt timp după cules. 

Note de degustare

Affiorato 2024 afișează un profil de plantă. Suc de măsline pur, cu un echilibru perfect, dezvăluie arome puternice de iarbă proaspăt tăiată , îmbunătățite cu nuanțe de frunze de roșii și migdale proaspete.

Moale și armonios , acest ulei de măsline timpuriu se remarcă prin absența sa de amărăciune și picant excesiv. Ofera o persistenta placuta la palat , incheindu-se cu o nota finala de ardei verde proaspat. Consumat imediat dupa presare, acest nou ulei isi elibereaza toate beneficiile, inclusiv bogatia maxima in antioxidanti si polifenoli.

Producatorul

Uleiul de măsline Affiorato 2024 a fost produs în Sicilia de Massimiliano Geraci , unul dintre partenerii istorici ai Oliviers & Co. Pentru a produce acest nectar dulce, a dezvoltat o metodă de selecție precisă, concentrându-se pe cele mai frumoase parcele de măslini și colectând doar Nocellara del Belice. măsline. Cele mai sănătoase și mai verzi sunt apoi procesate fără întârziere, imediat după cules. Anul acesta, din cauza secetei, au fost necesare 8 kg de măsline pe litru pentru a produce această recoltă excepțională.

Asocieri gourmet

Uleiul de măsline Affiorato este un adevărat răsfăț care se potrivește perfect cu o mare varietate de feluri de mâncare . Se potrivește deosebit de bine cu legume verzi, rețete cu fructe de mare, carpaccio de carne sau pește, brânză proaspătă, orez, fără să uităm de supe sau gratinate.

Acest ulei de măsline excepțional va însoți și mesele tale festive și rețetele tale bazate pe produse nobile: somon, sparanghel, foie gras, trufe...

 

 

Oliviers & Co

 
Compozitie : 
100% masline Nocellara del Belice
Origine: Franta, Provance 
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 
 
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

398,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 796 point
Puncte premiu: 20 point
+
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Huile d'olive Affiorato 2024 en Edition Limitée- Oliviers & Co- Oliviers & Co se livreaza in 5-8 zile din Franta
ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.