+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Menu

Ulei De Cocos RBD (Cutie de 25 kg) / Master Martini

14112
594,99 RON
23,80 RON  per 1.00 KG
/ Cutie
in stoc
Pretul in puncte: 1190 point
Puncte premiu: 30 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Ulei de cocos rafinat ambalat la cutie de 25 kg (solid la o temperatura scazuta).

Ingrediente: 100 % ulei de cocos rafinat

Recomandari de utilizare: coacere, prajire si stropire biscuiti, pentru producerea inghetatei, dar si in diverse aplicații, pentru fabricarea săpunului la rece dar și ca ingredient în diverse formulări cosmetice.

Etichetarea OMG-urilor în conformitate cu reglementările 2003/1829/CE și 2003/1830/CE.
Produs netratat cu radiații ionizante.
FARA ULEIURI SI GRASIMI HIDROGENATE

RBD: Extras din copra(miezul uscat al nucii de cocos) este supus unui proces de rafinare, albire si dezodorizare folosita la aburi.

Valabilitate: 360 de zile la max 20 °C la loc uscat.

Valori tipice:

Aciditate (FFA % ol. ac.) 0,15 %
Valoarea peroxidului 1,0 meqO2/kg
Acizi grași trans 1,0 %
Punct de topire: 24,0 - 26,0 °C
SFC 10°C 75,0 - 85,0 %
SFC 20°C 34,0 - 42,0 %
SFC 30°C 1,0 %
C6 Acid hexanoic 0,3 - 1,0 %
C8 Acid caprilic 6,0 - 10,0 %
C10 Acid capric 5,0 - 8,0 %
C12 Acid lauric 44,0 - 49,0 %
C14 Acid miristic 16,0 - 20,0 %
C16 Acid palmitic 7,0 - 11,0 %
C18 Acid stearic 1,0 - 4,0 %
C18:1 Acid oleic 5,0 - 9,0 %
C18:2 Acid linoleic 1,0 - 3,0 %
Număr total de germeni de 10 UFC/g
Drojdie și mucegaiuri 10 UFC/g
Enterobacterii: 10 UFC/g

Valori nutriționale (la 100 g):

Energie 3.700 / 900 kJ / kcal
Grasimi 100 g  /  saturate 91,5 g  /  mononesaturate 7 g  /  polinesaturate 1,5 g
Carbohidrați 0 g  /  din care zaharuri 0 g
Fibre 0 g
Proteine 0 g
Sare (Na x 2,5) 0 g
Sodiu 0 mg

Certificari:

HALAL: Produs certificat Halal
KOSHER: Produs certificat Kosher

Producator: MASTER MARTINI

 

Uleiul de nucă de cocos RBD este un tip de ulei de cocos „rafinat, decolorat și dezodorizat.(RBD)”. Cu alte cuvinte, uleiul de nucă de cocos trece prin aceste procese în trei etape pentru a deveni RBD.
 Acesta este unul dintre cele mai comune tipuri de ulei de nucă de cocos cu diverse aplicații de la gătit, frumusețe și altele.

 Este produs diferit în comparație cu alte tipuri de ulei de nucă de cocos. Provine direct de la copra - miezul uscat de nucă de cocos. Ca urmare a provenientei sale, acesta poate conține particule de praf, resturi de insecte, diferite impuritati. Desigur, acestea trebuie eliminate dacă uleiul este pregatit pentru consumul uman.

 Pentru a elimina toate impuritățile, uleiul este mai întâi extras și apoi trece printr-un proces de rafinare, albire și dezodorizare. Acest proces presupune filtrarea și albirea uleiului, care este apoi încălzit la o temperatură ridicată. Temperatura ridicată dezodorizează uleiul și ucide germenii și orice alte bacterii. În cele din urmă, grăsimile mono și orice grăsimi libere rămase sunt eliminate prin adăugarea de hidroxid de sodiu (NaOH 2).

Produsul final este un ulei de nucă de cocos prelucrat și rafinat.

Diferentele esențiale pentru recunoașterea uleiurilor de cocos rafinate sunt reprezentate de faptul că acestea tind să nu aibă miros și să nu conțină gust de nucă de cocos. Comparați acest lucru cu uleiurile naturale de nucă de cocos, care păstrează un miros ușor de nucă de cocos și gust, făcându-le ușor de diferențiat.
Uleiurile de nucă de cocos RBD sunt obținute din copra,miezul uscat al nucii de cocos, dupa cum am precizat si mai sus, în timp ce uleiurile de nucă de cocos sunt provenite din carnea/pulpa alba din cocos matur.

 Uleiul de nucă de cocos este bogat în acizi grași saturați.

 - Este excelent pentru prăjirea extinsă datorita punctului său ridicat de prajire și a faptului că nu conține nicio aromă sau gust de nucă de cocos, astfel încât nuca de cocos nu va interfera cu aromele altor alimente.

 Nivelurile ridicate de acid lauric și caprilic fac, de asemenea, o alegere excelentă pentru gătit, deoarece aceste grăsimi sunt cunoscute pentru a combate inflamația cauzată de acizii grași polinesaturați instabili, ceea ce îi face un ulei mai sănătos cu care să pregătești mâncarea.

 - Are multe aplicații pentru sănătate și frumusețe. Poate fi utilizat pentru îmbunătățirea pielii in cazul acneei rebele, hidratarea pielii faciale și a corpului, spălarea feței, tratarea afecțiunilor pielii, ca șampon și chiar pentru creșterea sănătății orale. Puține alte uleiuri se pot lăuda cu o gamă atât de diversă de aplicații.

 Mai mult, uleiul de nucă de nucă de cocos este ideal pentru depozitarea pe perioade îndelungate de timp, ceea ce îl face excelent pentru industria ospitalității și a alimentației, precum și pentru industria de înfrumusețare în care poate fi nevoie de stocare.

 - Uleiul de nucă de cocos RBD are un gust blând, astfel încât atunci când este adăugat la mâncare dvs., oferă o aromă de nuca de cocos (nu prea puternică), dar dulce.

 - Uleiul RBD de nucă de cocos este, de asemenea, mai bun pentru cei cu digestie sensibilă și alergii. Acest produs nu conține grăsimi trans și nu este hidrogenat, ceea ce îl face sigur și sănătos pentru consumul zilnic.

 Stiai ca Uleiul de cocos RBD este benefic fiind utilizat pentru :

 - Săpun - În combinație cu alte uleiuri vegetale și glicerină
 - Uscarea pielii uscate - Poate fi aplicată îngrijit pentru ameliorarea pielii uscate
 - Produse de curățare pentru îngrijire personală - Agent hidratant pentru spălarea mâinilor, gel de duș
 - Îngrijirea pielii - Hidratant pentru creme, loțiuni și balsamuri
 - Îngrijirea părului - agent de condiționare, hidratant, umectant
 - Biodiesel - Poate fi folosit pentru alimentarea mașinilor, camioanelor, generatoarelor
 - Erbicid natural - Poate fi modificat pentru a produce un "ucigaș" de buruieni
 - Detergent - Multe tipuri de detergenți pot fi obținute din ulei de nucă de cocos
 - Lubrifiant pentru motor
 - Îndepărtați machiajul - Topiți uleiul de nucă de cocos, aplicați o cantitate mică pe un tampon, ștergeți
 - Deodorant natural - cu bicarbonat de sodiu, săgeată, amidon și uleiuri esențiale
 - Ulei de masaj - Topiți și masati!

 

TERMENI SI CONDITII

  • Comenziile sunt preluate online sau telefonic
  • Comanda minima pentru plasarea unei comenzi online sau telefonic este de 50 lei. Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda care nu indeplineste acest criteriu
  • Preturile produselor sunt cele afisate pe site pe pagina fiecarui produs
  • Preturile afisate contin TVA
  • Plata produselor se poate face, la primirea coletului, in sistem ramburs, prin sistem PayPal, sau prin OP ( ordin de plata bancar)
  • In cazul comenzilor achitate prin intermediul OP-urilor, coletele vor fi trimise doar dupa confirmarea intrarii platii in conturile firmei. Plata se va face prin intermediul “ Factura Proforma” ce este emisa la plasarea comenzii
  • Livrarea produselor se face prin intermediul firmei de curierat Sameday in toata tara
  • Termenul de onorare a comenzilor variaza intre 1 – 3 zile lucratoare
  • Costurile aferente transportului prin curierul Sameday
  • Coletele ce cantaresc pana intr-un kilogram: 20 lei
  • Coletele ce cantaresc peste un kilogram: 20 lei + 1,20 lei pentru fiecare kilogram ce depaseste primul kilogram

 

SATISFACTIA CLIENTULUI:

  • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Promotii
Lista completa a promotiilor
Produse stoc limitat
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul