Trufe fanteziste spumante- Chocolate Mathez-100 grame

Trufe fanteziste spumante- Chocolate Mathez-100 grame 

O adevărată explozie, în toate sensurile cuvântului!

Descriere :

Pentru a-ți surprinde oaspeții, tineri și bătrâni, oferă-le această trufă uimitoare. Cunoașteți cu toții acel zahăr care se topește și explodează în gură? Mathez a reusit sa o combine cu trufe intr-o reteta pe cat de delicioasa, pe atat de originala!

Pentru oricine crede că trufele sunt prea clasice, încercați această rețetă, nu veți fi dezamăgiți!

Maison Mathez nu va înceta să ne încânte cu aceste rețete, fiecare la fel de bună ca și următoarea, care prezintă aceste dulciuri delicioase care sunt trufe.
Fabricate din materii prime atent selecționate, aceste trufe au un nivel ridicat de calitate senzorială și gustativă.

Produs sensibil la căldură, depozitat într-un loc uscat și răcoros, între 15 și 18°C

 

Despre Chocolat Mathez

O pasiune pentru ciocolată care dăinuie din 1934

Istoria fabricii de ciocolată Mathez datează de la începutul anilor 1930, când Alaüs Mathez a început să producă produse de ciocolată de ultimă generație, cu scopul calității.

În 1996, un antreprenor pe nume Éric Fischer a vizitat mica fabrică de ciocolată și s-a îndrăgostit literalmente de ciocolată, trufe și produse bine făcute. Convins de marele potențial al acestor delicatese, realizate mereu folosind metodele dragi lui Alaüs Mathez, a diversificat gama și a lucrat cu artizani gustativi pentru a oferi din ce în ce mai multe trufe. La Marc de Champagne, decorate cu macaroons sau chiar portocale confiate, trufele Mathez sunt împodobite cu cele mai frumoase podoabe ale lor și pornesc să întâlnească o clientelă cucerită în întreaga lume.

Astăzi există zeci de rețete gourmet și de ciocolată pe care le puteți găsi în ambalaje drăguțe, elegante, menite să păstreze toate aromele produselor.

În 2021, fabrica de ciocolată este preluată de doi pasionați de ciocolată: Olivier de Macar și Marc Delsemme, care își propun să consolideze poziționarea Chocolat Mathez la nivel internațional.

Cerere de know-how

Pentru a asigura un succes din ce în ce mai mare și pentru a-și satisface clienții, fabrica de ciocolată Mathez se angajează să respecte criteriile exigente de calitate pe toată linia de producție pentru a vă oferi delicii de ciocolată fără arome artificiale cu adevărate cioburi crocante. Trufele sunt disponibile în peste treizeci de rețete diferite (sare de Guérande, macaron cu zmeură, caramel cu unt sărat, crepe de dantelă de Bretaña etc.).

În acest sens, echipele fabricii de ciocolată Mathez își selectează cu rigurozitate materiile prime, pentru a garanta o calitate senzorială și gustativă unică. Pentru a merge și mai departe, compania investește și în obținerea a numeroase certificări precum cel ecologic și cel echitabil, precum și în producerea unui produs din ce în ce mai nobil: trufa de ciocolată cu unt de cacao pur.

 Ciocolata Mathez
Compozitie : 
Grăsimi vegetale (nucă de cocos, miez de palmier), zahăr, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, zer pudră , zahăr spumant 5% (zahăr, sirop de glucoză, unt de cacao , lactoză , dioxid de carbon), pudră de cacao, emulgator: lecitine de soia . Posibile urme de: gluten , migdale , alune , oua si fistic . Boabele de cacao: origine Africa de Vest

Valori nutritionale pentru 100 grame produs :

Energie: 593 kcal/ 2482,77 kj     

Grasmi: 44 g

Acizi grasi saturati: 38 g

Carbohidrati: 43 g

Zaharuri: 41 g

Poteine: 3,9 g

Sare: 0,12 g

Fibre: 0 g

Origine: Franta 

Produsul se livreaza in 5-8 zile

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Dalia
10/02/2024
Achizitie Verificata
Produs de calitate
Comentarii
Surprinzător la gust. Ce surpriza placuta. Recomand acest produs!
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Crenguta
Crenguta
Achizitie Verificata
10/02/2024
Foarte multumita
Comentarii
Tocmai am gustat-o, e delicioasă, originală, se topeste în gură. Ciocolata foarte buna cu zahar spumant! O placere! Recomand!
A fost utilă această recenzie?
2 1
Dalia
Dalia
Achizitie Verificata
10/02/2024
Produs de calitate
Comentarii
Surprinzător la gust. Ce surpriza placuta. Recomand acest produs!
A fost utilă această recenzie?
4 2
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

59,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 119 points
Puncte premiu: 3 points
+
2 recenzii Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Truffes fantaisie pétillantes- Chocolate Mathez-e se livreaza in 5-8 zile din Franta
BRANDChocolat Mathez ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.