Trufe fanteziste cu macaroons de zmeură sparte - Chocolate Mathez-100 grame

Trufe fanteziste cu macaroons de zmeură sparte - Chocolate Mathez-100 grame 

Căsătoria de arome între ciocolată și macaronul cu zmeură cu trufele sale topitoare și delicioase.

Descriere :

Mathez, ciocolatier din 1934. Calitatea produselor sale si procesul de fabricatie fac din reputatia Chocolat Mathez si o referinta in lumea trufelor.

O trufă cremoasă, topită, cu explozii acidulate și crocante de macaroons cu aromă de zmeură, pudră exact...

Fantezia trufa de macaroon cu zmeura este promisiunea unui moment delicios! Ne lăsăm invadați de alianța dintre fondantul trufei, intensitatea zmeurii și crocantul bucăților de macaron. Calitatea și originalitatea te vor face să te topești cu plăcere.

Produs sensibil la căldură, depozitat într-un loc uscat și răcoros, între 15 și 18°C.

Despre Chocolat Mathez

O pasiune pentru ciocolată care dăinuie din 1934

Istoria fabricii de ciocolată Mathez datează de la începutul anilor 1930, când Alaüs Mathez a început să producă produse de ciocolată de ultimă generație, cu scopul calității.

În 1996, un antreprenor pe nume Éric Fischer a vizitat mica fabrică de ciocolată și s-a îndrăgostit literalmente de ciocolată, trufe și produse bine făcute. Convins de marele potențial al acestor delicatese, realizate mereu folosind metodele dragi lui Alaüs Mathez, a diversificat gama și a lucrat cu artizani gustativi pentru a oferi din ce în ce mai multe trufe. La Marc de Champagne, decorate cu macaroons sau chiar portocale confiate, trufele Mathez sunt împodobite cu cele mai frumoase podoabe ale lor și pornesc să întâlnească o clientelă cucerită în întreaga lume.

Astăzi există zeci de rețete gourmet și de ciocolată pe care le puteți găsi în ambalaje drăguțe, elegante, menite să păstreze toate aromele produselor.

În 2021, fabrica de ciocolată este preluată de doi pasionați de ciocolată: Olivier de Macar și Marc Delsemme, care își propun să consolideze poziționarea Chocolat Mathez la nivel internațional.

Cerere de know-how

Pentru a asigura un succes din ce în ce mai mare și pentru a-și satisface clienții, fabrica de ciocolată Mathez se angajează să respecte criteriile exigente de calitate pe toată linia de producție pentru a vă oferi delicii de ciocolată fără arome artificiale cu adevărate cioburi crocante. Trufele sunt disponibile în peste treizeci de rețete diferite (sare de Guérande, macaron cu zmeură, caramel cu unt sărat, crepe de dantelă de Bretaña etc.).

În acest sens, echipele fabricii de ciocolată Mathez își selectează cu rigurozitate materiile prime, pentru a garanta o calitate senzorială și gustativă unică. Pentru a merge și mai departe, compania investește și în obținerea a numeroase certificări precum cel ecologic și cel echitabil, precum și în producerea unui produs din ce în ce mai nobil: trufa de ciocolată cu unt de cacao pur.

 Ciocolata Mathez
Compozitie : 
Grăsimi vegetale (nucă de cocos, miez de palmier), zahăr, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, zer pudră , chipsuri de macaron 5% (zahăr, amidon de grâu , făină de grâu , făină de migdale , albumină de ou , arome naturale, praf de copt dospit: carbonați de sodiu), cacao pudră, emulgator: lecitine de soia , arome naturale. Posibile urme de alune si fistic . Boabele de cacao: origine Africa de Vest

Valori nutritionale pentru 100 grame produs :

Energie: 590 kcal/ 2470.03 kj     

Grasmi: 43,6 g

Acizi grasi saturati: 37,1 g

Carbohidrati: 42,6 g

Zaharuri: 39,2 g

Poteine: 4,3 g

Sare: 0,2 g

Fibre: 0 g

Origine: Franta 

Produsul se livreaza in 5-8 zile

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Gheorghe
11/02/2024
Achizitie Verificata
Produs de calitate
Comentarii
Produse perfecte. Livrare foarte rapidă . Multumesc mult.Recomand
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Sara
Sara
Achizitie Verificata
17/02/2024
Foarte multumita
Comentarii
Buna idee de cadou, trufele sunt divine!
A fost utilă această recenzie?
9 0
Gheorghe
Gheorghe
Achizitie Verificata
11/02/2024
Produs de calitate
Comentarii
Produse perfecte. Livrare foarte rapidă . Multumesc mult.Recomand
A fost utilă această recenzie?
5 2
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

56,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 112 points
Puncte premiu: 3 points
+
2 recenzii Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Truffe fantaisie aux brisures de macaron framboise en ballotin- Chocolate Mathez-se se livreaza in 5-8 zile din Franta
BRANDChocolat Mathez ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.