+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Trufe de Ciocolata cu Nuca de Cocos si Caju - Vegana si Organica - Doux Reve - Rrraw - 55 grame

Trufe de ciocolata cu Nuca de Cocos si Caju - Vegana si Organica - Doux Reve - Rrraw - 55 grame

Rrraw este singurul producător care transformă complet „la rece” boabele de cacao în ciocolată crudă. Ei combină această ciocolată cu un amestec unic de condimente pentru a oferi arome surprinzătoare.

Descriere :

  • Lasa-te surprins de aceste gustoase cuburi de ciocolata cruda, de caju si nuca de cocos, garantat 100% bio si a caror originalitate nu te va lasa indiferent. Toate fără adaos de zahăr!
  • Aceste trufe patrate nu au unt, contin doar caju si nuca de cocos.

    Această trufa este cremoasă și crocantă în același timp cu aceste bucăți mici de nuci caju. Nuca de cocos aduce dulceata acestei bomboane de ciocolata.

    Descoperirea aromelor ciocolatei crude este o experiență unică, îndrăznește să cunosti varoantele de ciocolata raw.

Compozitie : 

  • Bucati de cacao crude*, curmale*, ulei de cocos*, nuca de cocos*, nuci de caju*, pudra de cacao cruda* *din agricultura ecologica Fara gluten - Poate contine urme de nuci si susan.

Origine : Franta 

Produsul se livreaza in 5-8 zile

 

Recenzii ale clienților

4.3 out of 5
4 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Virginie E
10/01/2024
Achizitie Verificata
super
Comentarii
A déguster sans modération. Texture onctueuse, saveur envoutante. Tout y est !!! -

De savurat fără moderație. Textura cremoasa, aroma captivanta. Totul este acolo!!!
Cel mai Critic
Isabelle R
11/01/2024
Achizitie Verificata
Multumitor
Comentarii
Goût particulier, je m'attendais à meilleur.. on ne sens pas la noix de coco - Gust deosebit, mă așteptam la mai bine... nu simți mirosul de nucă de cocos
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Anne B
Anne B
Achizitie Verificata
24/01/2024
delicioase
Comentarii
Délicieux, à déguster lentement c'est encore meilleur. J'adore ces petits cubes de chocolat. - Delicios, ca sa gusti incet este si mai bun. Îmi plac aceste mici cuburi de ciocolată.
A fost utilă această recenzie?
0 0
Isabelle R
Isabelle R
Achizitie Verificata
11/01/2024
Multumitor
Comentarii
Goût particulier, je m'attendais à meilleur.. on ne sens pas la noix de coco - Gust deosebit, mă așteptam la mai bine... nu simți mirosul de nucă de cocos
A fost utilă această recenzie?
0 0
Virginie E
Virginie E
Achizitie Verificata
10/01/2024
super
Comentarii
A déguster sans modération. Texture onctueuse, saveur envoutante. Tout y est !!! -

De savurat fără moderație. Textura cremoasa, aroma captivanta. Totul este acolo!!!
A fost utilă această recenzie?
0 1
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

93,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 186 point
Puncte premiu: 5 points
+
3 recenzii Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Truffes de chocolat cru noix de coco et noix de cajou végan et bio - Rrraw - Se livreaza din Franta in 5-8 zile

 

BRANDRrraw ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.
De interes