Tchibo Cafea Boabe 100% Arabica Barista Limited Edition Columbia 1 Kg

DESCRIERE PRODUS:

 

 • Cafea Boabe Tcibo Barista Caffe Crema Origine Columbia
 • Ambalaj: un pachet de 1kg
 • Compozitie:100 % Arabica
 • Recomandata pentru toate modalitatile de pregatire a cafelei : manual, filtru, espressor si mai ales pentru combinatiile de cafea pe baza de lapte (cappuccino si latte macchiato)
 • Nivel prajire: mediu
 • Intensitate 3/6
 • Arome: fructe uscate
 • Beneficii: energizanta
 • Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj
 • Producator: Lavazza
 • Origine cafea: Columbia
 •  

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME DE PRODUS

 

 • Energie: 54 kj/ 14 kcal
 • Grasimi: 0.0 grame
 • Acizi grasi: 0.0 grame
 • Carbohidrati: 1,8 grame
 • Glucide: 0.0 grame
 • Proteine: 1,0 grame
 • Sare: 0.0 grame
Detalii de utilizare
Recomandat pentru: Espressoare Profesionale, Espressor, Presa Franceza, Moka, Cafetiera.

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

15930
79,90 RON / Pachet
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 5+
Pret 77,50 RON
in stoc
Pretul in puncte: 160 point
Puncte premiu: 4 points
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Tchibo Barista Caffe Crema Columbia Origin este o editie limitata cu cafea 100% arabica din zonele inalte din Columbia, una dintre cele mai bune origini de cafea din lume - cu arome proaspete, vibrante si o aroma subtila de fructe.
Produse stoc limitat
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul