Tapenada de masline verzi - Oliviers & Co - 30 gr

Tapenada de masline verzi - Oliviers & Co - 30 gr 

      Un produs simplu dar cu un echilibru perfect, această tapenadă îți va încânta papilele gustative și oaspeții tăi!

Descriere :
 

În Marea Mediterană, aperitivul este un moment special în care ne facem timp să ne întâlnim cu prietenii și familia. Întotdeauna însoțit de mici plăceri pe care să le muști sau să le gusti, Oliviers & Co îți oferă pentru aperitivele tale  tartine de măsline verzi  .

Preparat după rețeta tradițională provensală, este făcut din măsline verzi cu gust ușor și plăcut sărat, care au fost sâmburiate apoi zdrobite fin. Adăugați la asta câteva hamsii, puțin muștar, un strop de oțet balsamic, un strop de ulei de măsline și veți obține această creație delicioasă. 

Această tapenadă vă va permite să faceți multe rețete cu accent provensal. Pentru a fi savurat foarte simplu pe o felie de pâine proaspătă prăjită, ca bază de tartă pentru a adăuga aromă sau ca preparat fougasse, poți da frâu liber imaginației tale culinare.   

Idee de reteta: Tarte cu ceapa, rosii si tapenada

O reteta estivala plina de arome care pune in evidenta tapenada verde. Reteta pentru 6 persoane.

Ingrediente:

 • 1 oală de tapenadă verde Oulibo
 • 4 roșii medii
 • 2 cepe
 • 1 foietaj cu unt pur
 • Ulei
 • Sare piper

Preparare:

 1. Preîncălziți cuptorul la 180°c. Asezam aluatul foietaj intr-o forma de tarta apoi intepam fundul cu o furculita si intindem cu tapenada verde. 
 2. Curățați ceapa apoi tăiați-o în felii subțiri. Gătiți-le în tigaie cu puțin ulei timp de 5 până la 10 minute.
 3. Spălați apoi tăiați roșiile în felii. Treceți-le printr-o strecurătoare pentru a îndepărta semințele și sucul rămas.
 4. Aranjați ceapa, apoi roșiile pe baza de tartă și asezonați după gust.
 5. Coaceți tarta timp de aproximativ 35 de minute. 

Lasă-ți plăcinta să se răcească până devine călduță, este gata! 

Oliviers & Co

 
Compozitie : 
Măsline verzi 79%, ulei de măsline extravirgin, capere, usturoi, muștar ( semințe de muștar , apă, oțet, sare, zahăr, conservant: sulfiți), cremă de hamsii ( hamsii sarate 82 % , ulei de masline, otet de vin, sare, condimente) , condiment alb (oțet de vin bio, must de struguri concentrat organic), sare, piper cenușiu, cimbru, rozmarin.
Origine: Franta, Provance 
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 
 
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

29,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 58 point
Puncte premiu: 1 point
+
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Tapenade d'olives vertes - Oliviers & Co se livreaza in 5-8 zile din Franta
ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.