+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Menu

Sichuan Pepper Oil - Ulei Piper Sichuan - 110 Mililitri

14731
14,30 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 29 point
Puncte premiu: 1 point
+
Un ulei cu aromă de boabe de piper de Sichuan realizat din piper chinezesc de calitate, care prezintă un gust picant remarcabil. Transformă-ți mâncărurile cu uleiul  din Sichuan într-o delicatesă extraordinară.
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Descriere 

  • Un ulei cu aromă de boabe de piper de Sichuan realizat din piper chinezesc de calitate, care prezintă un gust picant remarcabil. Transformă-ți mâncărurile cu uleiul  din Sichuan într-o delicatesă extraordinară.
  • Uleiul de piper Sichuan este un ulei neutru infuzat cu boabe de piper Sichuan, un condiment parfumat cu un gust usor floral, de lamaie si un efect condimentat iute  asupra gurii!
  • Alături de ardei iute, boabele de piper de Sichuan creează aroma „picant amorțitor” a bucătăriei din Sichuan.
  • Uleiul de piper Sichuan poate adăuga proprietățile boabelor de piper Sichuan la un fel de mâncare fără a fi nevoie să se  folosească boabele de piper Sichuan uscate. În plus, dacă nu-ți place să iei boabe de piper Sichuan din alimente sau să le muști din greșeală, poate face mâncărurile mai ușor de mâncat.
  • Adăugați în dressing-uri, sosuri de scufundare etc. pentru o infuzie rapidă de aromă. Stropiți-l pe suprafata prep-aratelor la sfârșit pentru un parfum mai pronunțat de piper de Sichuan.
  • Ingrediente: ulei de rapiță, piper Sichuan (12%) 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Promotii
Lista completa a promotiilor
Produse stoc limitat
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul