Sirop De Glucoza G 40 (Flacon 1,5 Kg)

 Sirop de glucoza perfect pentru bezele cu textura cremoasa, inghetata fina, fondant si icing, nuga, batoane de granola dar si pentru obtinerea caramelului perfect. Calitatea siropului de glucoza are un impact direct asupra calitatii produsului finit.

 Utilizare

- In industria alimentara siropul de glucoza are rolul de a preveni cristalizarea zaharului in dulciuri (jeleuri, gemuri) sau ca indulcitor.
- In cofetarie se utilizeaza la bomboane, caramele, jeleuri, bezele, fondant, icing, royal icing, ciocolata. Se utilizeaza impreuna cu CMC (carboxi-metil-celuloza) in obtinerea pastei pt flori,si in icing si royal icing datorita proprietatii de pastrare a texturii umede si a unei consistente moi.

Exemple de utilizare : 

 • Bezele : siropul de glucoza este esential pentru o textura de exceptie. Utilizat impreuna cu zaharul,nu numai ca opreste cristalizarea acestuia dar ajuta la obtinerea unei texturi cremoase care se va mentine asa cateva zile.

 

 • Granola batoane : siropul de glucoza este unul dintre cei mai buni lianți pentru batoanele stil granola. Este perfect pentru a ține împreună toate ingredientele fără gustul pregnant de dulce pe care o conferă mierea, zahărul sau alte siropuri. Deoarece glucoza are doar 74% din dulceata zahărului, este perfectă pentru cei care preferă batoanele de granola cu gust moderat de dulce.

 

 • Inghetata : moleculele din glucoză din sirop opresc celelalte zaharuri din cristalizare, ceea ce creează textura aceea cremoasa. Nu numai că glucoza creează un rezultat final mai fin și mai cremos, ci adaugă corp și stabilitate, făcând in ghetata mai rezistenta la topire. Un alt bonus adăugat este faptul că scade temperatura de înghețare, ceea ce menține înghețata dvs. o consistență plăcuta.

  Dacă aveți o rețetă preferată de înghețată puteti sa o faceti mai cremoasa pur și simplu reducand zahărul și adăugați puțin sirop de glucoză! Pentru fiecare lingură de glucoză folosită, reduceți zahărul cu ½ o lingură.

 • Ganache de ciocolată : siropul de glucoza va ajuta sa creați acel aspect superb lucios de mătase. Siropul de glucoza este, de asemenea, secretul repararii unui ganache ce si-a pierdut stralucirea. Restaurează-ți ganache-ul la gloria sa mătăsoasă cu o lingură de sirop de glucoză.

 • Obtinerea cubuletelor de rahat : siropul de glucoza este garantia obtinerii unor cubulete moale,elastice si usor de mestecat.

 • Fondantul se bazează pe cristalele mici de zahăr pentru a-l menține moale și flexibil. Siropul de glucoza este esențial pentru a preveni ca aceste cristale de zahăr să devină prea mari, astfel încât să puteți obține acel fondant neted și elastic de fiecare dată. Nu numai că puteți folosi glucoza în fondant, ci și ca o glazură strălucitoare pentru a-l acoperi. Utilizați doar un raport de 1 parte alcool (de ex. Vodka) și 1 parte sirop de gluoza aplicati-l cu o pereie moale direct pe fondant. 

 • Caramel :  Adăugarea siropului de glucoza la zahăr și apă ajută în procesul de caramelizare, permițând bazei dvs. de caramel să se încălzească și să se rumenesc mai uniform, fără a se cristaliza si fara a se arde.

 • Nuga : Problemele pe care le întâmpinați atunci când fabricați nuga sunt de obicei în timpul procesului de răcire. Acolo intervine siropul de glucoza. Glucoza elimină aceste probleme si cristalizarea, asigurându-se, de asemenea, că desertul tau are textura potrivită, oferindu-i acea textura cremoasa și consistență! 

 

Mod de utilizare : După cum este necesar pentru a obține gustul dorit. Dacă utilizați împreună cu zahărul, adăugați lichidul în același timp cu adăugarea zahărului în conformitate cu rețeta dvs.

Recomandare de utilizare:

 • Pentru glazuri si acoperire: maxim 200 g de sirop de glucoza la 1 Kg de produs finit.
 • Pentru inghetata si sorbet: maxim 160 g de sirop de glucoza  la  1 kg de produs finit.

  

   Siropul de glucoza este non GMO iar ingredientele folosite in procesul de fabricare sunt non GMO.

 - Depozitare : In locuri racoroase, uscate si ventilate, in containere bine inchise si ferit de lumina directa si caldura.

 - Valabilitate : Siropul de glucoza are valabilitatea de un an, dar nu mai mult de 6 luni de la data livrarii.

 - Ambalare : Flacon de 1,5 L

 

 Specificatie produs :

 - Lichid omogen, vascos, incolor pana galben pal .

 - Gust dulce caracteristic, fara miros si gust strain. 

 - Substanta uscata : 78 %

 - Echivalent Dextroza : 42 %

 - pH : 4,0 - 6,0 

 - Aciditate (0,1N NaOH/100g ) : <12 cm3

 

  Prezenta alergenilor :

 - Crustacee și scoici : absent
 - Moluste : absent
 - Peste : absent
 - Ou : absent
 - Lapte (inclusiv lactoză) : absent
 - Arahide și uleiuri : absente
 - Soia și uleiurile : absente
 - Gluten si cereale ce contin gluten : absent
 - Semințe, susan și uleiuri  : absente
 - Telina / Mustar :absent
 - Lupin : absent
 - Nuci/migdale : absente
 - Nuci/ Brazilia : absent
 - Nuci /nucă de cocos și uleiuri : absente
 - Nuci /  alune / Filbert : absent
 - Nuci de copac, Hickory : absent
 - Nuci /Macadamia : absentă
 - Nuci de copac : absent
 - Nuci fistic : absent
 - Nuci de copaci, Queensland : absent
 - Nuci de copac, nuc : absent
 - Hrișcă : absent
 - Polenul de albine / Propolisul : absent
 - Royal Jelly: absent
 - Piersica : absent
 - Tomate : absent
 - Dioxid de sulf și sulfit > 10 ppm : absent

 Absent : Nu se adaugă intenționat în timpul procesului de producție.

 Lista de alergeni de mai sus este în conformitate cu toate cerințele legale aplicabile din UE și SUA.            

 Origine Ucraina

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Bianca
19/06/2021
Achizitie Verificata
Comentarii
In sfarsit gasim sirop de glucoza si la cantitati mici! Nu intelegeam de ce toti au bidoane de peste 50 L…Ce sa fac cu 50 de L?
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Zaharia Maria
Zaharia Maria
Achiziție neconfirmată
10/03/2023
Recomand
Comentarii
Excelent exact ce cautam. Il folosesc la foarte des si e foarte bun si de calitate. Multumesc!!!
A fost utilă această recenzie?
41 36
Bianca
Bianca
Achizitie Verificata
19/06/2021
Comentarii
In sfarsit gasim sirop de glucoza si la cantitati mici! Nu intelegeam de ce toti au bidoane de peste 50 L…Ce sa fac cu 50 de L?
A fost utilă această recenzie?
57 52
Scrie un comentariu
Întrebări
Ambalare :
1,5 kg
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

11846
23,90 RON
15,93 RON  per 1.00 kg
/ Flacon
in stoc
Pretul in puncte: 48 point
Puncte premiu: 1 point

Cantitatea minima pentru "Sirop De Glucoza G 40 (Flacon 1,5 Kg)" este 1.

2 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Sirop de glucoza, solutie apoasa, vascoasa si omogena cu gust dulce, origine UE
Brandul zilei
.
Variante
  Ambalare Disponibilitate Pret  
1,5 kg
in stoc
23,90 RON
15,93 RON  per 1.00 kg
/ Flacon
De interes