+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Menu

Set Ustensile Modelaj

25,00 RON
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 50 point
Puncte premiu: 1 point
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Set format din 8 piese, fiecare piesa avand doua capete diferite, ideal pentru a fi utilizat in modelajul unei palete largi de materiale, incluzand : pasta de zahar,fondant,martipan etc. Utilizand aceste piese adaugati mici detalii de efect pentru a infrumuseta petalele,florile si orice alte modele doriti sa creati.

Piesa nr 1 ( Bone Tool ) pentru subtierea marginilor frunzelor, petalelor si a decorurilor fine.Puneti pasta modelata pe o suprafata nonaderenta, glisati instrumentul si subtiati pana la forma dorita

Piesa nr 2 ( Shell & Blade Tool ) pentru a crea forme simple in relief ale marginilor si ideala pentru realizarea picioarelor animalelor din pasta de zahar. Capatul taios folositi-l pentru decuparea pastei de zahar.

Piesa nr 3 ( Ball Tool ) este o piesa esentiala pentru realizarea frunzelor,petalelor si partilor mici ale florilor. Capatul rotund mic este ideal pentru formarea detaliilor figurilor personajelor din pasta de zahar, cum ar fi zona ochilor,mainile,urechile. Pentru a modela petale incepeti prin a plasa petala in forma de modelaj si presati ferm cu capatul rotund ; rotiti capatul pentru a modela in functie de preferinte.

Piesa nr 4 ( Scalopp & Comb ) are capatul semicircular pentru detaliile figurilor cum ar fi gura trista sau zambitoare,sprancene,etc. Celalalt capat al acestei piese se utilizeaza pentru a forma margini sau modele zimtate.

Piesa nr 5 ( Seratted & Tapered Cone Tool ) se foloseste pentru indentare sau embrosare in pasta de zahar, pentru a crea goluri in forma de con, pentru fructe din pasta de zahar.Capatul con zimtat se foloseste pentru a realiza centrul unor multe tipuri de flori din pasta de zahar

Piesa nr 6 ( Tapered Cones 5/6 Star Tool ) se pot folosi pentru a crea forme de stele si sunt ideale pentru a crea centrul pentru flori cu cinci sau sase petale si se utilizeaza pentru a diviza petalele.

Piesa nr 7 ( Bulbulos Cone Tool ) este foarte versatila,se poate utiliza pentru a gauri sau forma diverse forme din pasta de zahar.

Piesa nr 7 ( Flower/Leaf Shaper Tool ) sunt ideale pentru a crea frunze si flori.Folositi capatul subtire pentru a forma venerele frunzelor si detaliile florilor.

 

Material : plastic

 

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Produse stoc limitat
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul