+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Menu

Set Lingura si Spatula din Bambus

Set Lingura si Spatula din Bambus

Despre acest articol

  • Ustensile de bucătărie sigure și naturale: aceste instrumente de gătit sunt fabricate din bambus 100%, sănătoase pentru familia ta. Materialul durabil si ecologic. Ușor de spălat . Potrivit pentru diverse vase și tigăi.
  • Protejați-vă vasele antiaderente: gătitul folosind acest spatule de bambus este usor, fără a vă face griji ca acestea pot deteriora stratul de acoperire al tigăilor. Nu va zgâria acoperirea antiaderentă a oalei. 
  • Durabil : ustensilele de bucătărie din bambus au o durată de viață mai lungă decât alte ustensile din lemn sau plastic. Perfect pentru amestecarea la  temperaturi ridicate si rezistente la fisuri. Uneltele de gătit din bambus sunt ușor de utilizat, total sigure în utilizare.
  • Economisirea spațiului: Această ustensilă de gătit din bambus ocupă mai puțin spațiu pe raft / dulap. Fiecare spatulă este proiectată cu o gaură de agățare , puteți atarna ustensila pentru a economisi spațiu. Mai mult, mânerul mai lung este confortabil de utilizat.

Dimensiuni :

Lungime 30 cm

Latime : 6 cm

 

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
11966
7,50 RON
in stoc
Pretul in puncte: 15 points
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Produse stoc limitat
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul