+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Menu

Set Ustensile 9 buc/18 Capete Sculptare si Modelaj

11774
20,00 RON
in stoc
Pretul in puncte: 40 point
Puncte premiu: 1 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
  •  Instrumente pentru sculptare si modelaj pasta de zahăr: Multicolore 9 bucăți într-un set, 18 forme diferite. Este un set  de unelte speciale multifuncționale pentru realizarea tortului fondant.
  •  Unelte pentru prăjituri cu capăt dublu - 9 buc. - 18 forme diferite de sculptură 
  •  Materiale de calitate
  • Curățare ușoară: 100% non-toxic Material alimentar de înaltă calitate, fără BPA, sănătos pentru prepararea tortului fondant și așa mai departe. Antiaderent și ușor de curățat după utilizare
  •  Faceți-vă visele să devină realitate: indiferent dacă sunteți începător sau profesionist, instrumentele noastre de sculptură vă vor ajuta să creați personaje de tort sau fondant, pentru zahăr, marțipan, argile, ceramică, modelare, sculptură și multe altele. Ceea ce poți face este limitat de visele tale.

Dimensiuni ustensile: 15.5 x 17 cm

Dimensiuni pachet: 24.5 x 11.5 cm

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Produse stoc limitat
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul