1.0 kg Seminte de In
Seminte De In 100%, bogate in acizi grasi Omega 3 (acid alfalinoleic), Omega 6, vitamina din grupa B, vitaminaC, Vitamina E, minerale (fier, magneziu, calciu, fosfor, zinc, potasiu), lignina - un fitoestrogen care actioneaza ca un antioxidant, mucilagii (substante cu efect laxativ usor),aminoacizi.
Dupa pestele gras, au cel mai mare continut de acid alfa-linoleic (cu rol important in scaderea colesterolului ,,rau''). Este cea mai importanta sursa vegetala de acid alfa-linoleic, urmat de uleiul de rapita, nuca si soia.
Specificatia produsului :
Seminte de in non GMO, origine Ucraina
Semintele De In se pastreaza in ambalajul original inchis, in spatii racoroase si uscate, lipsite de umiditate, la adapost de razele solare.
Termenul de valabilitate pentru Semintele De In este de 24 luni de la data ambalarii.
Ambalare : punga de 1kg
Origine : Ucraina
Modul de utilizare al semintelor de in
Pentru a fi mai bine digerate Semintele De In trebuie macinate chiar inainte de a fi consumate, pentru a nu isi pierde proprietatile benefice.
Pentru cei care prefera sa le consume intregi, Semintele De In se inmoaie in apa timp de cateva ore pentru ca daca sunt consumate ca atare organismul nu poate absorbi in totalitate substantele nutritive iar semintele de in vor fi eliminate intregi.
Beneficiile semintelor de in
Semintele de in sunt alimente functionale, active biologic datorita continutului de acid alfa-linoleic, fibre si lignina.
Alimentele active biologic sunt importante pentru organism prin rolul pe care il au in prevenirea pe termen lung al afectiunilor cronice.
- Consumul semintelor de in contribuie la reducerea riscului de diabet, al bolilor cardiovasculare, artrita, osteoporoza si cancer
- Contribuie la imbunatatirea digestiei datorita continutului de fibre
- Continutul de mucilagii ajuta la combaterea constipatiei
- Ajuta la reglarea greutatii corporale deoarece produc senzatia de satietate
- Ajuta la reducerea colesterolului ,,rau'' in organism
- Lignina din compozitie ajuta la prevenirea dezvoltarii celulelor canceroase.
Recenzii ale clienților
Recomandare pentru cumpărare
100%
le recomand cu draga inima
le recomand cu draga inima

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE
(27) |
Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului. |
Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.
Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1) Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a) |
informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor; |
(b) |
toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării. |