Sare De Mare pentru Piscina - Neiodata - Granulatie 4

Sare de Mare Neiodată, Granulație 4mm pentru Piscină și Spa

Această sare de mare neiodată, cu granulație de 4mm, este special concepută pentru utilizarea în piscine și spa-uri. Obținută prin evaporarea naturală a apei de mare, acest produs păstrează toate mineralele naturale esențiale, oferind multiple beneficii pentru sănătate și confort.

Caracteristici:

 • Puritate Ridicată: Produsul nu conține iod adăugat, fiind perfect pentru cei care doresc să evite acest element în tratamentele lor de piscină și spa.
 • Granulație Uniformă: Cu o granulație de 4mm, sarea se dizolvă eficient în apă, asigurând o distribuție uniformă și rapidă a mineralelor.
 • Naturală: Obținută prin metode tradiționale, această sare păstrează toate calitățile naturale ale sării de mare.
 • Siguranță: Potrivită pentru toate tipurile de piscine și spa-uri, inclusiv cele cu utilizare frecventă.

Beneficii:

 • Relaxare și Revitalizare: Mineralele din sarea de mare contribuie la relaxarea mușchilor și îmbunătățirea circulației sângelui, oferind o experiență de baie terapeutică.
 • Îngrijirea Pielii: Sarea de mare ajută la exfolierea naturală a pielii, lăsând-o moale și netedă după fiecare baie.
 • Întreținere Ușoară: Dizolvarea rapidă și completă în apă facilitează întreținerea regulată a piscinei și spa-ului, fără a lăsa reziduuri.

Utilizare: Se recomandă utilizarea unei cantități adecvate de sare de mare neiodată pentru a menține echilibrul chimic al apei din piscină sau spa. Consultați manualul de utilizare al piscinei/spa-ului pentru instrucțiuni specifice privind dozajul.

Ambalare: Produsul este disponibil în saci de 25 kg, ușor de manevrat și depozitat. Ambalajul transparent permite verificarea vizuală a conținutului, asigurând calitatea produsului.

Instrucțiuni de Depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de umiditate pentru a preveni aglomerarea sării.

 

Utilizarea Sării de Mare în Piscină

Introducere: Sarea de mare este un produs natural obținut prin evaporarea apei de mare și este utilizată frecvent în întreținerea piscinelor datorită numeroaselor sale beneficii. Alegerea sării de mare neiodate cu granulație de 4 mm este ideală pentru menținerea unei ape curate și sănătoase în piscină.

Beneficii ale Sării de Mare pentru Piscină:

 1. Îmbunătățirea Calității Apei:

  • Sarea de mare ajută la echilibrarea pH-ului apei din piscină, menținându-l în intervalul optim.
  • Conține minerale naturale care pot avea efecte benefice asupra pielii și sănătății utilizatorilor.
 2. Întreținere Eficientă:

  • Granulația de 4 mm permite o dizolvare rapidă și uniformă, asigurând o distribuție omogenă a sării în apă.
  • Ajută la reducerea necesității de a adăuga produse chimice suplimentare pentru curățare și întreținere.
 3. Experiență Plăcută de Înot:

  • Sarea de mare face ca apa să fie mai blândă pentru piele și ochi comparativ cu produsele chimice dure.
  • Mineralele din sare pot avea un efect calmant și relaxant, îmbunătățind experiența de înot.

Cum se Utilizează Sarea de Mare în Piscină:

 1. Calcularea Cantității Necesare:

  • Determinați volumul de apă al piscinei pentru a stabili cantitatea de sare necesară. În general, se recomandă aproximativ 3-4 kg de sare la fiecare 1000 de litri de apă, dar consultați manualul piscinei pentru specificații precise.
 2. Distribuirea Sării:

  • Împrăștiați sarea uniform pe suprafața apei, asigurându-vă că nu se formează grămezi.
  • Utilizați un sistem de circulație a apei pentru a ajuta la dizolvarea rapidă și completă a sării.
 3. Monitorizarea Nivelurilor de Salinitate:

  • Folosiți un tester de sare pentru a verifica nivelurile de salinitate din apă. Nivelul optim este de obicei între 2700-3400 ppm (părți per milion).
  • Ajustați cantitatea de sare adăugată în funcție de rezultate, adăugând mai multă sare dacă nivelul este prea scăzut sau diluând cu apă dacă este prea ridicat.
 4. Întreținerea Regulată:

  • Verificați periodic nivelul de sare și pH-ul apei pentru a asigura un mediu de înot sigur și plăcut.
  • Adăugați sare suplimentară după reumplerea piscinei sau după ploi abundente care pot dilua concentrația de sare.

Precauții:

 • Evitați utilizarea sării de masă sau a altor tipuri de sare care pot conține aditivi nedoriți. Utilizați doar sare de mare pură, neiodată.
 • Asigurați-vă că echipamentele piscinei sunt compatibile cu utilizarea sării, în special dacă folosiți un generator de clor pe bază de sare.

Concluzie: Utilizarea sării de mare neiodate cu granulație de 4 mm în piscine oferă multiple avantaje, inclusiv îmbunătățirea calității apei și experienței de înot. Este o metodă naturală și eficientă de a menține piscina curată și sănătoasă, oferind în același timp beneficii pentru pielea și sănătatea utilizatorilor.

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
EGIPT
Ambalare:
25 kg
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18598
89,90 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 180 point
Puncte premiu: 4 points
+

Cantitatea minima pentru "Sare De Mare pentru Piscina - Neiodata - Granulatie 4" este 1.

Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Sarea de mare neiodata este un produs natural nerafinat , cu o textura mai umeda si un gust mai puternic, ca cel al sarii obisnuite. Sarea de mare se obtine prin evaporarea apei din oceane si mari. Sarea de mare este derivată din evaporarea apei de mare, de obicei prin procese naturale sau controlate. Poate fi recoltat din diferite locații din lume, inclusiv din regiunile de coastă.Sarea de mare conține în general o varietate de minerale și oligoelemente, care pot varia în funcție de locația specifică și metoda de recoltare. Aceste minerale pot include magneziu, calciu, potasiu și urme de altele. Prezența acestor minerale conferă sării de mare o aromă și un aspect ușor diferit față de sarea de masă.
BRANDTop Ingrediente ORIGINEEGIPT Ambalare25 kg
Brandul zilei
.
Variante
  Ambalare Disponibilitate Pret  
25 kg
in stoc
89,90 RON /per bucata
+
5 kg
in stoc
29,90 RON /per bucata
+