Rahat Cu Arome De Fructe (Cutie de 5,0 kg )

Rahat bucati cu arome de fructe.

- Ingrediente : zahar, apa, sirop de glucoza, amidon din porumb, acidifiant (acid citric), arome, coloranti : rosu carmin,verde natural.

- OMG : Produsul nu provine din materii prime modificate genetic.

- Depozitare : Se depoziteaza in spatii racoroase si ventilate, in intervalul de temperatura 5-25 ºC, ferite de expunerea la lumina solara, caldura si umiditate ( max 70 %) si de inghet.

- Valabilitate : Depozitat in ambalajul original si in conditiile mentionate de producator, produsul isi mentine valabilitatea de 8 luni de la data ambalarii

- Ambalare : Folie laminata cu bariera, cutie de carton cu foli PP sau PE la interior sau alte variante , vrac 5kg. 

- Mentiuni transport : In timpul transportului temperatura in mijlocul de transport poate depasi valoarea maxima de pastrare/recomandata pentru perioade de maxim 24 h.

 

  Descriere produs :

  Rahatul este un sortiment de dulciuri originar din Turcia făcut din zahăr, arome alimentare și amidon.

  În țara de origine, acest produs este cunoscut sub numele de lokum [loˈkum] sau (arhaic) ca rahat lokum, fiind un produs foarte popular   în tot spațiul balcanic. Rahatul are o consistență similară cu a jeleului, fiind însă mai solid, mai lipicios și mai opac. Mai mult, datorită         conținutului foarte ridicat de zahăr, este mult mai dulce decât majoritatea dulciurilor, fiind mai apropiat în această privință de șerbet   decât  de jeleu. De obicei, se comercializează tăiat în cuburi mici (cu latura de 2–3 cm), acoperite cu zahăr pudră pentru a nu se lipi între   ele sau de mână.

  Produs încă din secolul al XV-lea, inițial el se făcea din miere, melasă și făină. Pe măsură ce zahărul a devenit mai ieftin, acesta a înlocuit   mierea și melasa în compoziție. Dacă la începuturi, rahatul era disponibil numai în cea mai simplă varietate (conținând doar zahăr,   amidon și apă), astăzi se poate cumpăra într-o varietate mare de culori și arome (cele mai populare fiind de lămâi, portocale, cacao și   fistic). Mai mult, există și varietăți de rahat care conțin în mijloc fistic, alune, nuci sau migdale, sau care sunt acoperite cu diverse alte   dulciuri, precum nuga.

  În România a fost adus în secolul al XVIII-lea, alături de bragă, nugă și baclava, întâi prin intermediul Fanarioților, negustorilor din   Levant și Constantinopol, devenind apoi unul din produsele caracteristice pentru bâlciurile și târgurile muntene de secol XVIII-XIX.   Tradițional, în România și în spațiul balcanic, rahatul se servește după cafea, împreună cu un pahar de apă rece. Această tradiție este   însă din ce în ce mai rară, rahatul fiind astăzi servit de unul singur, odată cu schimbarea culturii cafelei. Mai mult, rahatul a fost introdus   în bucătăria tradițională românească - unele din rețetele cele mai folosite in care se încorporează bucăți de rahat în compoziție sunt   cozonacii si cornuletele.

  Informații nutriționale 100 g produs :

 - Valoare energetică : 345 kcal
 - Carbohidrați : 85 g, din care zaharuri 85 g
 - Proteine : 0.10 g
 - Grăsimi : 0.01 g, din care saturate 0.01 g

 - Sare : 0.01 g

 - Fibre : 0 g

  Stiai ca?

  Rahatul este o sursă de energie deoarece include amidon și zahăr. Ca alte alimente care conțin carbohidrați, rahatul turcesc este   metabolizat la scurt timp după ce este mâncat.

  

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Iuliana
07/04/2020
Achizitie Verificata
Comentarii
Ieftin si bun!
Sortati dupa:
Cu Fotografie
0744392172
0744392172
Achizitie Verificata
03/05/2020
Comentarii
Este dulce, aromat
A fost utilă această recenzie?
32 21
Iuliana
Iuliana
Achizitie Verificata
07/04/2020
Comentarii
Ieftin si bun!
A fost utilă această recenzie?
41 29
Scrie un comentariu
GTIN:
EAN 6426390998200
Stare:
Sfaramata
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10983
57,50 RON
11,50 RON  per 1.00 kg
/ Cutie
in stoc
Pretul in puncte: 115 points
Puncte premiu: 3 points

Cantitatea minima pentru "Rahat Cu Arome De Fructe (Cutie de 5,0 kg )" este 1.

2 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Rahat bucati cu arome de fructe
GTINEAN 6426390998200
Promotii
Lista completa a promotiilor
Produse stoc limitat
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul