Pulbere de lime -Terre Exotique- 60 grame

Pulbere de lime -Terre Exotique- 60 grame 

         Ideal pentru a aduce o notă de inspirație și prospețime tuturor preparatelor tale!

 
Descriere :

Acest mic fruct tropical cu un caracter puternic este din ce în ce mai popular și apreciat de bucătari pentru gustul său delicios de acidulat care poate însufleți multe feluri de mâncare. 

Un fruct mic cu mari beneficii:  

Bogat in vitamina C, lime-ul  este cunoscut ca are puteri puternice de tonifiere.

De asemenea, cunoscut că îmbunătățește digestia, este adesea recomandat să bei un pahar de suc de lămâie dimineața pentru a-ți detoxifia și curăța ficatul. Această pudră de lime vă va permite să pregătiți băuturi sănătoase, dar mai ales delicioase, pe care să le integrați cu plăcere în rutina dumneavoastră de sănătate!  

Sugestii de utilizare: 

Sub formă de pulbere, lime-ul se pretează la numeroase utilizări și redă toate aromele fructelor.

Aromele sale exotice vor adăuga o notă de dinamism tuturor mâncărurilor tale dulci precum madeleine sau cheesecake, dar și mâncărurilor tale savuroase precum pește sau carne albă, sau chiar supe și maioneze. 

Ideal pentru inlocuirea anumitor citrice atunci cand nu mai sunt de sezon, formatul sau de pulbere il face mai usor de folosit pe tot parcursul anului!

Cateva idei de retete: 

  • Tatin de tarta cu banane si lime.
  • Milkshale de vanilie și lime.
  • Scoici la tigaie cu pudră de lămâie.
  • Supa de dovleac cu lapte de cocos
 

 

Terre Exotique: condimente și condimente din întreaga lume

Povestea Terre Exotique începe în Camerun, pe o plantație de piper unde  Erwann de Kerros a descoperit grija care trebuie acordată fiecărui bob, importanța gestului dar mai presus de toate excelența a ceea ce avea să devină Piperul său favorit. Pasiunea pentru călătorii este apoi amestecată cu cea a mirodeniilor din alte părți și, odată cu aceasta, dorința de a împărtăși tradiții și arome culinare din întreaga lume.

Și așa s-a născut Terre Exotique. De-a lungul anilor, compania și-a dezvoltat activitatea de importator și zdrobitor de mirodenii,  într-un spirit de încredere și angajament de durată cu producătorii de aici și de pretutindeni, al căror know-how nu este mai mult de dovedit.

Pământ exoticIGP
Compozitie : 
Pudra de var* *produs din agricultura ecologica Certificat FR-BIO-01 Origine: Italia.
Origine: Italia  
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Sivia
23/02/2024
Achizitie Verificata
Foarte multumita
Comentarii
O pudra foarte interesanta, chiar are gust de lime, am folosit-o in sosuri, unt aromat si bauturi
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Sivia
Sivia
Achizitie Verificata
23/02/2024
Foarte multumita
Comentarii
O pudra foarte interesanta, chiar are gust de lime, am folosit-o in sosuri, unt aromat si bauturi
A fost utilă această recenzie?
5 2
Florin
Florin
Achizitie Verificata
03/02/2024
Produs premium
Comentarii
Un produs premium, fin, aromat si versatil. Recomand!
A fost utilă această recenzie?
1 2
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

99,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 199 point
Puncte premiu: 5 points
+
2 recenzii Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Citron vert en poudre bio-Terre Exotique se livreaza in 5-8 zile din Franta
BRANDTerre Exotique ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.