+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Pudra de Stevia Verde - Guayapi Tropical - flacon 50 grame

Pudra de Stevia Verde - Guayapi Tropical - flacon 50 grame

Descriere :

 • O plantă sud-americană cu mare putere de îndulcire!
 • Stevia Rebaudiana: În sfârșit, o alternativă 100% naturală la zahăr, fără calorii.

  Stevia este o plantă originară din America de Sud ale cărei frunze au o putere de îndulcire mai mare decât cea a zaharozei. Reduse la pudră, ele constituie un îndulcitor natural uimitor pe bază de plante.

  Această pulbere se caracterizează prin absența totală a toxicității și efectului hipoglicemiant demonstrat în timpul experimentelor repetate din 1931 până în 1982. Această plantă este foarte apreciată și în caz de dietă și pentru persoanele care nu pot consuma zahăr.

  Pretuita de secole de indienii Guarani, Stevia este folosita in gatit pentru a indulci ceaiul, iaurtul, salatele de fructe etc. Inlocuind zaharul in orice imprejurare, are o aroma blanda si dulce cu note de stick de legume si lemn dulce foarte placute.

  Provenit din recolte sălbatice și 100% natural, acest îndulcitor nu conține calorii, iar cantitățile mici sunt suficiente pentru a aduce o aromă dulce mâncărurilor tale.

Compozitie : 

 • Pudră de Stevia rebaudiana 100% pură. Steviozide, rebaudiozide, seleniu, magneziu, calciu și vitamina C. Fără aditivi sau conservanți.

Valori nutritionale medii pentru 100 grame :

 • Energie 369 / 1544,93 kcal / kJ
 • Grasimi 3,3 g
 • Acizi grași saturați 1,19 g
 • Carbohidrați 64 g
 • Zaharuri 0 g
 • Proteine ​​13,4 g
 • Sare 0,02 g

Origine : America de Sud

Produsul se livreaza in 5-8 zile 

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Rebeca L
13/12/2023
Achizitie Verificata
Uimitoare
Comentarii
Absolument bluffant. Je viens de faire un sorbet à la fraise et le résultat est génial. Je défie quiconque de penser qu'il s'agit d'un sorbet sans sucre ! - Absolut uluitor. Tocmai am facut un sorbet de capsuni si a iesit grozav. Oricine poate să creadă că acesta este un sorbet fără zahăr!
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Mauritio B
Mauritio B
Achizitie Verificata
02/02/2024
Foarte buna
Comentarii
Tres bon
A fost utilă această recenzie?
0 0
Rebeca L
Rebeca L
Achizitie Verificata
13/12/2023
Uimitoare
Comentarii
Absolument bluffant. Je viens de faire un sorbet à la fraise et le résultat est génial. Je défie quiconque de penser qu'il s'agit d'un sorbet sans sucre ! - Absolut uluitor. Tocmai am facut un sorbet de capsuni si a iesit grozav. Oricine poate să creadă că acesta este un sorbet fără zahăr!
A fost utilă această recenzie?
0 0
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

123,00 RON /per bucata
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 12+ 24+
Pret 110,70 RON 98,40 RON
in stoc
Pretul in puncte: 246 point
Puncte premiu: 6 points
+
2 recenzii Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Stevia en poudre verte - Guayapi Tropical
BRANDGuayapi Tropical ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.
De interes