Pudră de lămâie Menton IGP-Maison Gannac - 20 gr

Pudră de lămâie Menton IGP-Maison Gannac - 20 gr

      Toata esenta de coaja de lamaie de la Menton, pentru a presăra preparatele tale

Descriere :
 

Acesta este un mod eficient și original de a vă bucura de toate aromele lămâii de la Menton. Această pulbere este obținută din lămâi organice proaspete care au fost deshidratate și apoi reduse în pudră. 

Aceasta ne oferă o pudră „aurie” care concentrează toate aromele celebrei lămâi. Un echilibru frumos între aciditate și ușoară amărăciune. Această pulbere este folosită atât la copt, cât și la gătit. Îți poți aroma prajiturile și biscuiții dar și în mod natural mâncărurile din pește sau carne și chiar și o tigaie cu legume. 

O adevărată rază de soare în pregătirile tale!

 

Maison Gannac, cultivatori de citrice din Menton

Maison Gannac, fosta Maison du Citron, unește un tată și un fiu în jurul unei pasiuni pentru citrice. Laurent, tatăl, este un iubitor de natură ale cărui cunoștințe despre fructe nu au egal. Adrien, fiul său, i s-a alăturat în aventura după studii pentru a deveni un adevărat alchimist al citricelor.

Dragostea pentru bine, angajamentul și excelența sunt cuvintele de ordine ale celor doi producători ale căror fructe sunt cultivate folosind metode tradiționale și ecologice. Atât cultivatori de citrice, cât și creatori de delicatese , aceștia oferă o gamă completă de produse organice pe bază de citrice preparate manual , inclusiv celebra lămâie Menton IGP  care face parte din ADN-ul familiei.

Casa Gannac

 
Compozitie : 
Lămâie organică IGP Menton
Origine: Italia
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 
 
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

75,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 150 point
Puncte premiu: 4 points
+
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Poudre de citron de Menton IGP-Maison Gannac- livreaza in 5-8 zile din Franta
ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.