+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Piure Organic De Fistic (piure de fructe pur) - Jean Herve - 100 grame

Piure Organic De Fistic - 100 Grame - Jean Herve 

Fructele uscate și semințele oleaginoase sunt o sursă incomparabilă de proteine, lipide de înaltă calitate, vitamine și minerale. Specialist în fructe uscate, Jean Hervé își imaginează și proiectează produsele din 1976 folosind aceste materii prime pe care le stăpânește mai bine decât oricine.

Descriere :

Uscat la aer cald și măcinat cu o piatră de moară la temperatură scăzută, acest piure de fistic nu are adaos de zahăr. Prin urmare, este ușor de utilizat în pregătirea mâncărurilor și deserturilor tale gata sau chiar așa cum este pe pâine prăjită. Decantarea uleiului este normală. A se pastra departe de umiditate si lumina.

    Jean Hervé

Compozitie : 

100% fistic organic

Valori nutritionale pentru 100 grame produs :

  • Energie: 662 / 2771.66kcal / kJ
  • Grasimi57.3g
  • Acizi grași saturați: 7.4g
  • Carbohidrați: 9.6g 
  • Zaharuri: 4.5g
  • Proteine: 24.1g
  • Sare:0,03g
  • Fibre: 5g
  • Magneziu:117mg
  • Potasiu: 810mg

Origine : Franta 

Produsul se livreaza in 5-8 zile

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Dragos Dragan
25/01/2024
Achizitie Verificata
Foarte multumit
Avantaje
Perfect pentru iubitori de fstic
Comentarii
Perfect pentru coacere Textura ideala Produs sanatos, doar fistic
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Dragos Dragan
Dragos Dragan
Achizitie Verificata
25/01/2024
Foarte multumit
Avantaje
Perfect pentru iubitori de fstic
Comentarii
Perfect pentru coacere Textura ideala Produs sanatos, doar fistic
A fost utilă această recenzie?
0 1
Marilena Tuta
Marilena Tuta
Achizitie Verificata
10/01/2024
Produs de lux
Comentarii
Rasfat super delicios care imi permite sa-mi fac cremele cu praline. Tuturor le place
A fost utilă această recenzie?
0 0
Valeria
Valeria
Achizitie Verificata
09/01/2024
Foarte multumita
Avantaje
Foarte aromat
Comentarii
Excelent pentru a face o umplutură de macarons. Grozav și mi-a îndeplinit așteptările
A fost utilă această recenzie?
0 0
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

106,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 213 points
Puncte premiu: 5 points
+
3 recenzii Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Purée de pistaches bio (purée pur fruit) - Jean Herve - produsul se livreaza in 5-8 zile
BRANDJean Herve ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.
De interes