Mix Carnati Proaspeti De Casa (Punga 1,0 kg)

- Mix Carnati este un amestec de condimente si plante aromate pentru fabricarea carnatilor de casa. Nu contine sare. 

- Ingrediente : usturoi, piper negru, boia dulce de ardei, chilli, cimbru, coriandru, chimen. 

- Proprietati : Asigura aspectul caracteristic si gustul specific carnatilor de casa.

- Mod de folosire: prin adaugare directa in carnea pentru carnati.

Dozaj: 10- 15 grame / 1,0 kg pasta de carnati 

Specificatii   :

-  Mix Carnati se prezinta sub forma de amestec de condimente si plante aromate, fara aglomerari, fara impuritati / Gust si miros placut, aromat.

Proprietati fizico-chimice :

- Umiditate : max 4%

- Plumb : < 10 mg/kg

- Arsen : < 3 mg/kg

- Cadmiu : < 1 mg/kg

- Mercur : < 1 mg/kg

- Proprietati microbiologice : NTG < 1000 g

Drojdii si mucegaiuri : < 100/g  /  Salmonella : negative in 25 g  /  Stafilococ coagulazo pozitiv/g : negative  /  Escherichia Coli /g : negative

- Ambalare : Pungi alimentare de 1kg

- Etichetare : Continut eticheta: denumire produs, ingrediente, greutatea neta,, lot, data productiei, data expirarii, Conditii de pastrare si depozitatre , denumirea producatorului.

- Termen de valabilitate :12 luni de la data fabricatiei in ambalaj original sigilat.

- Transport si depozitare : Transportul se va face cu mijloace uscate, curate, lipsite de miros strain. Nu sunt necesare conditii special de transport,  Mix Carnati nefiind clasificat ca fiind petriculos in sensul reglementarilor de transport.

Alte informatii : 
 Mix Carnati sau materiile prime utilizate in fabricatie nu au fost tratate cu radiatii ionizante si corespund din punct de vedere al contaminantilor: metale grele, pesticide si/sau reziduri de agenti de protective, legislatiei europene si nationale in vigoare (EC) nr.2073/2005, Ord.12/2008, 209/2008, 610/2008, 110/2008, Regulamentul CE nr.853/2004, Ord.870/2006.

- In accord cu EC nr.1829/2003 si 1830/2003: materiile prime si celelalte materiale utilizate pentru realizarea acestui produs nu contin organisme modificate genetic si nu provin din organisme modificate genetic.

Alergeni : nu contine

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
GTIN:
EAN 0745114359575
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10732
36,50 RON
36,50 RON  per 1.00 kg
/ Punga
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 14+
Pret 34,68 RON
34,68 RON  per 1.00 kg
in stoc
Pretul in puncte: 73 point
Puncte premiu: 2 points

Cantitatea minima pentru "Mix Carnati Proaspeti De Casa (Punga 1,0 kg)" este 1.

Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Amestec de condiment si plante aromate, utilizat pentru fabricarea carnatilor de casa. Nu contine sare.
GTINEAN 0745114359575
Promotii
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul