+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Karouba - Crema Tartinabila Organica Fara Lapte - Jean Hervé - 340 grame

Karouba - Crema Tartinabila Organica Fara Lapte - Jean Hervé - 340 grame

 Descriere :

  • Jean Hervé


Fructele uscate și semințele oleaginoase sunt o sursă incomparabilă de proteine, lipide de înaltă calitate, vitamine și minerale. Specialist în fructe uscate, Jean Hervé își imaginează și proiectează produsele din 1976 folosind aceste materii prime pe care le stăpânește mai bine decât oricine.

  • Karouba

    Aceasta crema tartinabila este facuta din alune si roscove. Roșcovul este folosit ca înlocuitor pentru cacao. Este bogat în mucilagii care reglează tranzitul intestinal. Karouba nu conține cacao sau lapte. Se indulceste cu suc intreg de trestie. Utilizați pe pâine prăjită sau în produse de patiserie în loc de ciocolată.

 Compozitie : 

  • alune 35%, suc integral de trestie, ulei de palmier nehidrogenat, pudra de roscove 8,7%, ulei de floarea soarelui, unt de cacao, sare nerafinata. Produse organice.

Origine : Franta 

Produsul se livreaza in 5-8 zile

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Nicolle V
01/02/2024
Achizitie Verificata
Bon
Comentarii
Ressemble vraiment a une pâte à tartiner en mois sucrée idéale pour les intolérant au lactose - Arata intr-adevar ca o tartina dulce, ideala pentru cei cu intoleranta la lactoza
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Nicolle V
Nicolle V
Achizitie Verificata
01/02/2024
Bon
Comentarii
Ressemble vraiment a une pâte à tartiner en mois sucrée idéale pour les intolérant au lactose - Arata intr-adevar ca o tartina dulce, ideala pentru cei cu intoleranta la lactoza
A fost utilă această recenzie?
0 0
Estelle D
Estelle D
Achizitie Verificata
18/01/2024
Delice
Comentarii
un autre delice - O alta incantare
A fost utilă această recenzie?
0 0
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

93,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 186 point
Puncte premiu: 5 points
+
2 recenzii Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Karouba - pâte à tartiner sans lait bio - Jean Herve - Se livreaza din Franta in 5-8 zile

 

 

BRANDJean Herve ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.
De interes